dnz
Üye
- Tepki
- 48
- İsim
- Deniz
- Bisiklet
- Peugeot
@biozalp dayanamadım yazacağım malzeme bilimi nedir ne işe yarar araştırmanı öneririm. karbon bisikletlerin bile sürüsüne bereket kalite farkı var( ki aynı marka içinde olan farklardan bahsediyorum) daha yüksek fiyat bu sporda genellikle daha yüksek kalite getiriyor. senin için bir yokuşu çıkarken 3 saniye kazanmak gereksiz gibi görülürken başkaları için çok önemli olabiliyor. adamın hobisi her gecen gün kendini daha iyi noktalara getirmek ise bisiklete yapacağı yatırım( sana göre gereksiz olan) bunu sağlayacaksa gözü kapalı bu parayı verebilir. kendi fikirlerini söylemende herhangi bir sıkıntı yok ama senin yaptığın tam olarak kendi fikirlerini söylemek değil. sen kendi fikirlerini başkalarına empoze etmeye çalışıyorsun. Bence daha çok araştırma yapman gerekiyor. eksik bilgi ile kulaktan duyduğun tüketim toplumuyuz( herkes bunu kullanıyor detaylandırmaya gelince verilen örnek iphone almaktan öteye gidemiyor) lafları ile bu işler yürümüyor maalesef. ve güvenlik vs gibi konular bisikletin kadrosu ile dogrudan alakalıdır sen kadroya çok güç uyguladığında o kadro cat diye kırılırsa işte o zaman güvenlik bu işin neresindeymiş görebilirsin.
konuya gelecek olursak bisiklet sporu tr için çok pahalı bir spor en küçük aparatlar bile genel itibari ile ateş pahası. paranın değersizliği, vergi, yanlış satış politikaları, bisikletin ulaşım aracı olarak görülmemesi... vs gibi şeylerin etkisi çok fazla
konuya gelecek olursak bisiklet sporu tr için çok pahalı bir spor en küçük aparatlar bile genel itibari ile ateş pahası. paranın değersizliği, vergi, yanlış satış politikaları, bisikletin ulaşım aracı olarak görülmemesi... vs gibi şeylerin etkisi çok fazla