ali önder
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 1.385
- İsim
- ali önder büyüksünetçi
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Corratec
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
500euro corratec motion. Iki adet baradine pabuç, 1 çift dış lastik cst, 2 adet iç lastik, 1adet arka ruble 12_36ve shimono zincir. Bir kez komple bakim(on, arka, orta göbek ve masa sokulup temizlenip yaglandi ) bir çift boynuz, ikinci el arka bagaj taşıyıcısı kadroya takilanlardan, ikinci el bagaj taşıyıcısı koltuk borusuna takilanlardan. İki adet sülük kafesi, pompa giyo(şuan sıkıntılı arkadaş fazla pompasıni verdi) alyan topeak ve yama seti.xl sülük kafesi şu Pet şişe taşıyıcı olanlardan topeak marka 1 adet alet çantası topeak ciclosport kablosuz hız gostergesi
7000tl speeder 400 iki adet Merida sülük kafesi 1 adet topeak turbo morp g pompa, vaude sele altı alet çantası içinde yama takımı ve iç lastik, bir çift pro boynuz, sigma nin kablolu hız sayaci en ucuzundan, lastikleri Vittoria rubino pro ile değiştirdim.....
Biz hepimiz HOVARDAyiz. (zevki için para harcamaktan kacinmayan kimse)
Dag bisikletim ve çocuklarımın bisikleti masraflarını ve ana parasını çoğunu çıkarmıştır. Kızım ve oğlum ayda okula bisikletler le gidiyor. Dolmuş fethiyede öğrenci 4 TL ve okul 3,5_4 km. Ben de sürekli is a bisiklet uzeeindeyim. Ulaşımımi ve pazar alışverişimi de bisikletle yapıyorum.. Dolayısıyla minimum kayıp maximum kazanc
Geçen gün bir arkadaş bisiklete verdiğim parayı çok bulmustu.. Işin daha ilginci günde en kalitelisinden 1paket sigara içmesi... ? ? ? ?
7000tl speeder 400 iki adet Merida sülük kafesi 1 adet topeak turbo morp g pompa, vaude sele altı alet çantası içinde yama takımı ve iç lastik, bir çift pro boynuz, sigma nin kablolu hız sayaci en ucuzundan, lastikleri Vittoria rubino pro ile değiştirdim.....
Biz hepimiz HOVARDAyiz. (zevki için para harcamaktan kacinmayan kimse)
Dag bisikletim ve çocuklarımın bisikleti masraflarını ve ana parasını çoğunu çıkarmıştır. Kızım ve oğlum ayda okula bisikletler le gidiyor. Dolmuş fethiyede öğrenci 4 TL ve okul 3,5_4 km. Ben de sürekli is a bisiklet uzeeindeyim. Ulaşımımi ve pazar alışverişimi de bisikletle yapıyorum.. Dolayısıyla minimum kayıp maximum kazanc
Geçen gün bir arkadaş bisiklete verdiğim parayı çok bulmustu.. Işin daha ilginci günde en kalitelisinden 1paket sigara içmesi... ? ? ? ?