Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet sporuna yaptığınız toplam harcama

Scudo
1300'e kron tx 150 + giyo 04 pompa ,d 38,5lira

buraya yazamayacağım kadar çok ıvır zıvırla 3000tl civarı

Harcama konusunda şöyle bir sıkıntım var, her zaman gücümün yettiğinin en iyisini almaya çalışırım ve bu devam edecek bir uğraş ise mutlaka özel bir listesini tutarım. Tüm alım ve araştırma fiyatlarımı takip ederim. Bisiklet için oluşturduğum liste ve gerçekleştirdiğim alımlar aşağıda tek tek fiyat yazmak istemedim ama başlarken kabaca 10'luk olduk.
  • Scott Speedster 20
  • Bnb rack genesis
  • Shimano PD-R540 Pedal
  • Shimano RP3 SPD
  • Topeak MultiTool
  • Garmin Edge 530
  • Topeak El Pompası
  • Vittoria Lite
  • Saddle Bag 500 0.6 L Blac
  • Rc500 Jersey
  • Ss Jersey Men
  • 3'Lü Levye
  • Roadr 500 Eldiven
  • Cyclıng Socks 500 Full Blck
  • Softflow L 800Ml C Blue
  • Roadr 500 Gözlük
  • Bottle Cage 500
  • Roadr 500 Kask
  • Flp 7000 Ayak Pompası
  • Roadr 500 Wındbreaker
  • Elite FLY Scott Matara
  • Elite Custom Race Matara Kafesi
  • Stand
  • Shimano Zincir Yağı
  • Würth Fren Balata

Evet arkadaşlar, maalesef fazla ara verdim ve döndüğümde fena fiyatlardan yakalandım.

Fon müziği olarak Orhan Gencebay'dan "Dil Yarası" çalsın kafanızda arkaplanda:

Dahon Mu P9 5.160 tl
Brooks B17 Lacivert Sele 470 tl
Baradine fren pabuçları 40 tl
Topeak sele altı çanta. 100 tl
Stanley 0,74 ml termos. 250 tl
M-wave matara kafesi ve gidon tutacağı 100 tl
Topeak modula java matara kafesi. 80 tl
Nalgene 900ml şişe. 90 tl
Sks tom 18 multi tool. 200 tl
Muc-off dry sincir yağı. 50 tl
Schwalbe solüsyonsuz yama. 30 tl
Abus bordo combo lite 6150 kilit 580 tl
Cateye ön arka usb aydınlatma 100 tl

Bu sezon 7.250 tl

İnsan gerçekten hayret ediyor. :)

Hanım sorunca fiyatı 5’e bölüp söylüyorum mecburen.

Bisan RX9200 = 2650 TL
Tayt, km saati, suluk kafesi, suluk, forma, pompa, zil = 750 TL (Bunları bisikleti alırken komple aldığım için ayıramadım)
Sele Altı Çanta = 109 TL
2 Adet Arka Stop = 150 TL (Çok önceden almıştım)
Ön Far = 115 TL

Tabi ben de hanıma gerçek rakamları söylemiyorum tutar diğerlerine göre az olsada :D

Bisiklet ghost se 1000! 140 TL welgo pedal 200 TL maxxis lastik 100 TL XLc gidon yükseltici 60 TL elite suluk 60 TL fonte elcik toplam 560 .Daha kask almadım ve bisiklet giyimim sıradan eşofman Ve penye .😉
Bunlara ilaveden ön ve arka ışık küçük pompa toplam 600 .Alacaklarım kask ön lamba .ileriki hedefim Scott gravel

Bende 12-13 yıllık çelik bir mtb var. Hem manevi değeri var hem de bisikletle aramda bağ kurdum, dolayısıyla hiç yeni bisiklet almadım ve baya bir yatırım yaptım bisiklete.

Bisiklet Triban 500 > 2.299TL

Bisiklet dışındakiler > ~2.500TL ( 2 yılda )

yani bisikletin fiyatından fazla diğer şeyler harcamışım . Ama hepsi gerekli neredeyse , bir daha üst model bisiklet alırsam herşey hazır gibi. Ekstra harcamaya gerek kalmayacak.

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
İlk bisikletimi 2.000 TL ye almıştım 2015'de .. Eldiven, kask, matara, iç lastik, forma vb. eşyalarada yaklaşık 1.000 TL daha harcadım .. Sonra o bisikletin parasını akbilden çıkarttım 2018'de de 2000 TL'ye sattım. Bosna'dan şimdiki bisikletimi aldım 1.500 Euro'ya Tax Free'den aldığım Kdv iadesi yol masraflarımı karşıladı yanında aldığım kask, matara, pompa, pedal, sayaç gibi eşyalara da 1,500 TL gibi bir rakam ödedim .. Yalnız aldığım her şey şu güzelim ülkemizden kat be kat ucuzdu . Bu kadar vergi koyanlar Allah'ın dan bulsun ne diyeyim :) ..

Bisan RX9200 = 2650 TL
Tayt, km saati, suluk kafesi, suluk, forma, pompa, zil = 750 TL (Bunları bisikleti alırken komple aldığım için ayıramadım)
Sele Altı Çanta = 109 TL
2 Adet Arka Stop = 150 TL (Çok önceden almıştım)
Ön Far = 115 TL

Tabi ben de hanıma gerçek rakamları söylemiyorum tutar diğerlerine göre az olsada :D
Hemen hemen benzer. Bisiklet zaten aynı, sanırım sadece tayt ve zil yok bende

Benim toplam 12500 ü geçti jant vs sonrası..Belki, ön bagaj ve çanta alasım var, sonra bitiyor...

Henüz bisikleti almadan kuzenin ve yeğenlerin bisikletine 500 lirayı geçti :)

Ayıp olmasın çok merak ettim. geri dönüp baktığınızda pişman oldunuz mu, yoksa bir daha dünyaya gelsem yine bu spora paramı veririm mi dersiniz?

Ayıp olmasın çok merak ettim. geri dönüp baktığınızda pişman oldunuz mu, yoksa bir daha dünyaya gelsem yine bu spora paramı veririm mi dersiniz?
Bazı şeyler para ile satın alınmaz derlerya. Bisiklet sürmenin verdiği keyif, heyecan, dinginlik, huzur,tutku vb. duygular, yeni yerler görmek, yeni insanlar tanımak, hiç bir araya gelmeyecek insanların beraber bir şeyler paylaşması ve daha bir çok şey bunları para ile alamazsın. O yüzden harcadığım tek kuruştan pişman değilim (istisnalar kaideyi bozmaz ise bir tek Cateye Pardon Smartın tünel gibi yerlerden geçerken sinyalinin kaybolmasından memnun değilim bu da nazar boncuğum olsun) saygılar :) ..

abi çevremdekiler bisiklet alacağımı duyunca "sen enayimisin". "bisiklete para mı verilir" "iki gün sonra lastiği patlar" vb
insanın morelini bozuyorlar.

Geri