Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet sürerken neler hissediyorsunuz?

Scudo
Yokuş aşağı inerken çocukların yaptığı gibi hıın hıın dediğim oluyor motor sürüyor muşum gibi :):) kendimi kaybettiğim anlar oluyor :)

Surup eve gelince mutlUluktan ucuyorum. Sanki kopruden denize intihar atlayisi yapmis kurtulmusum gibi bir rahatlik oluyor. Surereken de kulagimda mozart yeni semfonilerini olusturuyor. Donuste ise hitler beni kampa gonderiyormus gibi. Ama sonucta eve gelsigimde cehennemden cikip zebanileri iceri tikmanin verdigi rahatlik var

Trafikte araba kullanırken oldukça sinirli olmama rağmen bisiklette çok sakinim.

Özgür olduğumu hissediyorum ,mutlu hissediyorum ,yaşadığımı hissediyorum :)

Bisiklet sürerken kendimi yeterince hızlı hissedemiyorum. Hızlı sürmeyi seviyorum ve birinin beni geçmesine dayanamadığım için sürekli bir performans içindeyim. Rüzgara karşı giderken yavaşladığım için sinirlenip basıyorum, arkadan rüzgar yiyince de "ulan ne güzel gidilir şu rüzgarda bee" diyip basıyorum. Yokuş çıkarken bir an önce inişe geçebilmek için basıyorum, inişte ise arabaları geçmek için basıyorum. Sonra bacaklar perte çıkınca 2 gün kadar evde sıkıntıdan kıvranıyorum :D

Sürdüğümüz alana göre değişiyor. Şehirdeyken "Ulan korna sesinden kulaklarımdan kan geldi bee" dediğim de oluyor, "Birader trafik hep olsun ya :)" dediğim de oluyor, Taksiciler hatalı hareket yapınca "........................ bisikletten vazgeçicem sonunda" dediğimde. Ama Ormandayken "Abi bu özgürlük yeauv" , Ağaca girince "Bunu buraya kim dikti" gibi tepkileri verirken, insanoğlu neyi hissediyorsa onu hissediyorum :)

Kafam çok dolu olduğunda rahatladığını hissediyorum.Ayrıca özgürlüğün verdiği güç ve özgüven paha biçilemez bir duygu.

Ben; manzaraya karşı uzanmış dinleniyormuş gibi huzuru hissediyorum (rahat ve yavaş kullandığım için), eşim ise keşfetmenin mutluluğunu sanırım (sürekli olarak -a bu sokak oraya mı çıkıyormuş, bu semtin adı ne, burası da yakınmış...)

Bisiklet sürerken değilde bisikletinizi sürerken olmalıydı , çünkü bisikletle duygusal bağınız olmalı. Ben kendi bisikletimden başka bisiklete binmem ,binesim gelmez. Mesela alalı 2 gün oldu , bisikleti odama koydum ruhum alışsın diye :) İyice alışınca buraya editlerim

gece sürüşlerinde serinti hissediyorum. şortun altından giren rüzgarı hissediyorum.

Öyle bir ülke olduk ki hayatın bir çok alanından kaçtı gitti huzur. Şu ara da seçim gündemi var. Dışarısı açık hava pavyonu gibi. Hafta sonundan sonra eski huzurlu spor, sanat, kültür gündemiyle dolu günlerimize dönmenin ümidiyle.

Son düzenleme:
artık pek süresim gelmiyor yani sürerken pek keyif almıyorum. Trafik, insanların saygısızlığı, yolların bozuk olması ve nispeten bisikletin -bana göre- pahalı bir spor olması sıktı beni sadece grup sürüşlerine katılıyorum

Geri