Scudo Sports

Bisiklet taşıyıcılar

Ben 90 liraya universal bir model aldım gayet sağlam 2 bisikletle 2 kere taşıma fırsatım oldu 120-140 yaptığımız halde tık yoktu markaya çok takılmayın derim. Tutucuların sağlamlığına ve pratikliğine bakın bence.

Scudo
evet bende öyle düşünüyordum ama bazı yorumları okuyunca mesela düşenler falan olmuş o yüzden sorayım dedim belki deneyen vardır, neyse en iyisi bitane alıp denemek sanırım

(link)
Ben bu ürünü aldım ve sürekli kullanıyorum. Aracım 2015 model Vw Jetta. Sedan araca ilk kurduğumda bisikletlerin konulduğu demirin dik açılı durmaması nedeniyle problem yaşamıştım. Çözümü ise aracın gövdesine temas eden kauçuklu alt demiri bagajın en alt kısmı ile tampon üstüne değil de bagajın en alt kısmı ile plaka arasında bulunan boşluğa getirerek gerekli açıyı sağlayabildim. Yaşadığım bölgedeki bol virajlı yollarda ve düz yolda 100 - 150 km/h seviyelerinde bir sorun yaşamadım. Güven veren bir taşıyıcı.

Ben aracımı satana kadar Honda Civic sedanda şu taşıyıcıyı kullandım. (link)
Ürün oldukça kaliteli ve sağlam. Bisikleti sabitleme yöntemi güvenli. Doğru kullanıldığı taktirde bir sorun yaşanacağını hiç sanmıyorum.
Sadece şöyle bir sorun olmuştu. Alt ve üst dayanak demirlerinde ikişer lastik tampon var. 3 bisiklet yüklediğimde alttakiler bagaj kapağında küçük bir göçmeye sebep olmuştu. Ben de dördünüde alt dayanağa alıp üst dayanağa havlu sararak kullanmıştım.
Tavsiye ederim.

Düzeltme: Şimdi fark ettim ki stokta yokmuş.

thule nin uygun modeli varsa ilk öncelik ona verin. özelikle aracınızı uzun yıllar kullanacaksınız (3-5 yıl) thule tavsiye ederim. 170km hızda bile titreme yapmadı bisikletler (tavsiye edilen hız değil tabiki :) )

Merhaba bende konu ile ilgili uzun araştırma yaptım. Aracın arkasında çeki demiri bulunmalı. 2 bisikletlik olanlar mantıklı geliyor bana. Thule nin sitesini karıştırın derim. Thule markası bu konuda tartışılmaz.

Bir Thule kullanıcısı olarak bu markayı öneriyorum. Evet pahalı fakat hem kurulum kolaylığı, hem de kalite ve sağlamlık olarak çok önde diğerlerinden.

Alttaki ipleri daha bağlamamıştım ama bu tutucu hem fiyatı uygun hemde 2 bisikleti gayet stabil taşıdık dediğim gibi. Benim bisiklet arabadan büyük maşallah :D

https://i.hizliresim.com/yRMkQy.jpg

kesinlikle SARİS BONES RS tecrübeyle sabit.ister tek ister 3 bisiklet .gayet kolay kurulum güvenli taşıma.bu yaz Muğla-Konya ve Konya-Muğla 3 bisiklet güvenle hasarsız konforlu taşındı.bilginize.

Arkadaşlar, benim arabada spoiler var, klasik taşıyıcıyı spoiler ve bagaj kapağı arasına sıkıştırıyorum ama çok güven vermiyor. Önerisi olan var mı?http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/13/1500a94ba7da54cad7c1bd5048c2d2d0.jpg

Bu çatıya bağlananlar nasıl. Hiç kullanan var mı? Benim en çok ilgimi çeken tavana bağlananlar ama kullanış açısından nasıldır. Artı eksi yönleri nelerdir kullanan var mı?

@serdargecu

Benim aracta da spoiler var, Thule'nin bu modeli isimi goruyor fazlasiyla. Senin araca da uyabilir.

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/008-jpg.25988/

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Volvo XC60 farklı tasarıma sahip bir araç! Geleneksel taşıma aparatları ihtiyacınızı karşılarken aracınıza zarar verebilir. Sebebini de şöyle açıklayayım: Spoiler arka kapının en üst yerine monte edilmiş. Klasik taşıma aparatının 6 bağlantı kayışı var. Bunlardan ikisi üste, ikisi yanlarda ve ikisi aşağıya bağlanarak sabitlenir. Sizde yukarıya bağlanacak 2 kancalı kayış, ki bunlar yükün en önemli kısımlarını taşırlar, arka kapının/kapağın en üst noktası sınırındaki metallere asılırlar, ve çok yüksek olasılıkla kayışları spoilerin üzerinden sürekli temas ederek aşağıya sarkar ve en ağır yükü taşır. Durum böyle ise spoiler buna uzun zaman dayanamaz.
Yerinizde olsa idim çeki demiri taktırıp (VOLVO ya yakışan bir aparattır), Thule un (İsveç 'li kardeşi [emoji1] ) bu demire takılan taşıma aparatından alırdım veya tavana konulan modelleri araştırırdım... Ben de Bn'B Rack marka var. En kaliteli seçeneklerden biridir, ama hali ile sizin araca uygun olmayacağını düşünüyorum...

Thule‘nin tavan üstü taşıma sistemini tavsiye ederim. Kullanıyorum çok başarılı.

• Beğen
Tepkiler: Scherwin
Thule tavan üstü wing bar ve Thule 591. Tiguan ve başka bir sedan aracımızda kullanıyoruz problemsiz ve bence net çözüm.

• Beğen
Tepkiler: Scherwin
Geri