Bir vatandaş
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.060
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Scott
Kaliteli markaların İkinci el modellere bakın.Bir cok insan alıp kullanmadığı için satıyor.
Bnbrack Swift modelini buldum ikinci el şekilde.Temiz olunca aldım.Bursa'dan Mersine yaklaşık 900 km yol geldik.İlk başta alt kancaları çok sıkmamıştım mola verirken kontrol ettiğimde bir kancanın çıkmış olduğunu gördüm hemen tekrardan tüm halatları gerdirdim.
130-140 km hızlara kadar çıktık yeri geldiğinde.Pozantının o berbat yollarında giderken her çukur ve tümsekte bu sefer kesin düştü bisikletler dediğimde bile tüm halatlar hala gergin şekilde duruyordu.
Uzun lafın kısası sağ salim 10 saatlik yolculuk sonrasi geldik.
Yörük oğlu yörük mersinli olunca Pozantı,gülek bizim yerler sayılır.Kolay mı Torosları aşmak 😅.Pozantı dan geçmek zaten başlı başına bir fantazi iken bir de taşıyıcı ile geçmeniz gerçekten yiğitlik göstergesi 😂😂
Tavan sistemi iyi düşünülmüş lakin ilk yerleştirme tek kişinin yapabileceği bir şey değil gibi geliyor. Üç-dört kişilik bir iş sanki. Muhtemel tavan hasarı da cabası.
edge serisi kullanıyorum ben de, memnunumMerhaba;
1 ve 4 Ayak ve kit , araca göre değişiklik gösteriyor. Artık 754 serisi ayak ve uygun kitler üretilmiyor, Evo Clamp'e geçti bu seri. Araçta tavan rayı varsa kite gerek olmuyor, farklı bir ayak tipi var. Barın uzunluğu da araca göre değişiyor. Thule sayfasında vehicle guide var, oradan araç modeli ve yılı girip, uygun parçaları öğrenebilirsiniz.
Buna ek olarak arkadan çarpmalarda bisikletinizde oluşabilecek hasarların da önüne geçmiş oluyorsunuz tavan taşıyıcılarında.Ceki demirinin alternatifi olarak tavan sistemlerini de check edebilirsiniz; toplam maliyet olarak belki daha uygun fiyata gelebilir.
Siz bilirsiniz yine de ben kendi tecrübemi paylaşayım, 1.75 boyumla bir bisikleti monte etmek 1 dakikadan az sürüyor.Tavan sistemi iyi düşünülmüş lakin ilk yerleştirme tek kişinin yapabileceği bir şey değil gibi geliyor. Üç-dört kişilik bir iş sanki. Muhtemel tavan hasarı da cabası.
benim için önemli bir şey de bagajı rahatça kullanabilmek bisiklet takılı ikenBuna ek olarak arkadan çarpmalarda bisikletinizde oluşabilecek hasarların da önüne geçmiş oluyorsunuz tavan taşıyıcılarında.
evet biliyorum, videosu da var sitesinde, güzel bir özellikceki demirine takilan thule uniteleri uzerinde konumlanan pedal ile one dogru acilip bagajin kullanilmasina musade ediyor.
Kendi arabamdan cektigim fotoda lokasyonunu gostermeye calistim; super kullanisli bir ozellik.
318379 dosyayı görüntüle
evet biliyorum, videosu da var sitesinde, güzel bir özellik
Siz bilirsiniz yine de ben kendi tecrübemi paylaşayım, 1.75 boyumla bir bisikleti monte etmek 1 dakikadan az sürüyor.
ceki demirine takilan thule uniteleri uzerinde konumlanan pedal ile one dogru acilip bagajin kullanilmasina musade ediyor.
Kendi arabamdan cektigim fotoda lokasyonunu gostermeye calistim; super kullanisli bir ozellik.
318379 dosyayı görüntüle