Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet taşıyıcılar

Thule tavan üstü taşıyıcıları yıllardır kullanıyorum. Hem uzun yol hem şehir içi kullandım. Alırken pahalı gelmişti, tereddüt etmiştim, şimdi iyi ki almışım diyorum. Çok geçmiş olsun size, Allah’tan bisikletinize de trafikte seyreden diğer insanlara da bir zararı olmamış.

Scudo
Doğru söylüyorsunuz. Sonuşta aptal bir bisiklet. Düşmesi sadece canımızı sıkardı. Ancak arkadan gelenler için can yakıcı veya daha kötü olabilirdi. Sanırım bagaj arkası yerine çeki demiri seçeneğine yöneleceğim.

Arabamda çeki demiri var. Bir arkadaşta BNP rack swit modeli vardı. Bana verdi . Para vermektense bunu kullanayım dedim. 10 kereden fazla kullandım fakat yükün arka cama binmesinden dolayı kullanmayı bıraktım. Buzz rackin v buzz çeki demirine takılan taşıyıcısini aldım. Dedim niye bu zamana kadar almamışım. Takılması 2 dakika. Bisikleti sabitledinmi oynama kıpırdama hiç bir şey Yok. İstanbul dan Giresun'a 1000 km 140-160 km hızlarda bile bana mısın demedi. Arabanız yeni ve yakın zamanda değiştirme gibi bir planınız yoksa takdirin çeki demiri keyfinize bakın derim.

• Beğen
Tepkiler: hakano
Dediğiniz gibi araba yeni ve yakında değiştirme planımız yok. Bundan sonra umarım sadece çeki demiri. (Onun da biraz bürokrasisi var ama katlanacağız artık.)

Kaliteli markaların İkinci el modellere bakın.Bir cok insan alıp kullanmadığı için satıyor.
Bnbrack Swift modelini buldum ikinci el şekilde.Temiz olunca aldım.Bursa'dan Mersine yaklaşık 900 km yol geldik.İlk başta alt kancaları çok sıkmamıştım mola verirken kontrol ettiğimde bir kancanın çıkmış olduğunu gördüm hemen tekrardan tüm halatları gerdirdim.
130-140 km hızlara kadar çıktık yeri geldiğinde.Pozantının o berbat yollarında giderken her çukur ve tümsekte bu sefer kesin düştü bisikletler dediğimde bile tüm halatlar hala gergin şekilde duruyordu.
Uzun lafın kısası sağ salim 10 saatlik yolculuk sonrasi geldik.

Pozantı dan geçmek zaten başlı başına bir fantazi iken bir de taşıyıcı ile geçmeniz gerçekten yiğitlik göstergesi 😂😂

• Beğen
Tepkiler: musa33_mtb
Pozantı dan geçmek zaten başlı başına bir fantazi iken bir de taşıyıcı ile geçmeniz gerçekten yiğitlik göstergesi 😂😂
Yörük oğlu yörük mersinli olunca Pozantı,gülek bizim yerler sayılır.Kolay mı Torosları aşmak 😅.

• Hahaha
Tepkiler: Ricochet
Ceki demirinin alternatifi olarak tavan sistemlerini de check edebilirsiniz; toplam maliyet olarak belki daha uygun fiyata gelebilir.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Tavan sistemi iyi düşünülmüş lakin ilk yerleştirme tek kişinin yapabileceği bir şey değil gibi geliyor. Üç-dört kişilik bir iş sanki. Muhtemel tavan hasarı da cabası.

Tavan sistemi iyi düşünülmüş lakin ilk yerleştirme tek kişinin yapabileceği bir şey değil gibi geliyor. Üç-dört kişilik bir iş sanki. Muhtemel tavan hasarı da cabası.

Kurulum, söküm, bisikleti yerleştirme ve alma dahil hepsi tek kişinin rahatça yapabileceği işlemler. Ben 1.75 boyumla , C SUV de bunları rahatça yapıyorum.

Ben tavan sistemini aracimda yaklasik 3 senedir kullaniyorum. Cok hizli yukleme yapilabildigini ve stabil oldugunu kendi deneyimimden referansla soylebilirim. Yukleme esnasinda beni zorlayacak bir durumla karsilasmadim.

faydasi olabilir diye dusunerek model numarasini asagida paylasiyorum.

IMG_5923.jpeg
IMG_5924.jpeg

• Beğen
Tepkiler: Gokce_K
Teşekkürler, bakacağım.

Merhaba;
1 ve 4 Ayak ve kit , araca göre değişiklik gösteriyor. Artık 754 serisi ayak ve uygun kitler üretilmiyor, Evo Clamp'e geçti bu seri. Araçta tavan rayı varsa kite gerek olmuyor, farklı bir ayak tipi var. Barın uzunluğu da araca göre değişiyor. Thule sayfasında vehicle guide var, oradan araç modeli ve yılı girip, uygun parçaları öğrenebilirsiniz.

• Beğen
Merhaba;
1 ve 4 Ayak ve kit , araca göre değişiklik gösteriyor. Artık 754 serisi ayak ve uygun kitler üretilmiyor, Evo Clamp'e geçti bu seri. Araçta tavan rayı varsa kite gerek olmuyor, farklı bir ayak tipi var. Barın uzunluğu da araca göre değişiyor. Thule sayfasında vehicle guide var, oradan araç modeli ve yılı girip, uygun parçaları öğrenebilirsiniz.
edge serisi kullanıyorum ben de, memnunum

• Beğen
Ceki demirinin alternatifi olarak tavan sistemlerini de check edebilirsiniz; toplam maliyet olarak belki daha uygun fiyata gelebilir.
Buna ek olarak arkadan çarpmalarda bisikletinizde oluşabilecek hasarların da önüne geçmiş oluyorsunuz tavan taşıyıcılarında.

Siz bilirsiniz yine de ben kendi tecrübemi paylaşayım, 1.75 boyumla bir bisikleti monte etmek 1 dakikadan az sürüyor.

Buna ek olarak arkadan çarpmalarda bisikletinizde oluşabilecek hasarların da önüne geçmiş oluyorsunuz tavan taşıyıcılarında.
benim için önemli bir şey de bagajı rahatça kullanabilmek bisiklet takılı iken

• Beğen
Tepkiler: isok
benim için önemli bir şey de bagajı rahatça kullanabilmek bisiklet takılı iken

ceki demirine takilan thule uniteleri uzerinde konumlanan pedal ile one dogru acilip bagajin kullanilmasina musade ediyor.

Kendi arabamdan cektigim fotoda lokasyonunu gostermeye calistim; super kullanisli bir ozellik.

IMG_5929.jpeg

ceki demirine takilan thule uniteleri uzerinde konumlanan pedal ile one dogru acilip bagajin kullanilmasina musade ediyor.

Kendi arabamdan cektigim fotoda lokasyonunu gostermeye calistim; super kullanisli bir ozellik.

318379 dosyayı görüntüle
evet biliyorum, videosu da var sitesinde, güzel bir özellik

Siz bilirsiniz yine de ben kendi tecrübemi paylaşayım, 1.75 boyumla bir bisikleti monte etmek 1 dakikadan az sürüyor.

Avatarımdaki klasikten kalma bir tedirginlik benimki. Yabancı nesneleri ve yaşam formlarını 2 metreden fazla yaklaştırmazdım.

318379 dosyayı görüntüle

Bu konu başlığı altında gördüğüm en estetik ve en çok güven veren çözüm bu.

Geri