Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet tişörtleri

@Sabri YILDIRIM
Tişört tasarımları güzel fakat kalitesini alıp denemek lazım 1-2 tane sipariş etmeyi düşünüyorum, inşallah normalde giydiğim beden olur ( bir büyüğü veya bir küçüğü gerektirmez) :D

• Beğen
Tepkiler: Sabri YILDIRIM
Scudo
Hocam merhabalar. Tişörtlerin üzerlerindeki resimleri ve renkleri çok sevdim ancak tişörtlerin yakaları çok dar göründü bana. Benim en dikkat ettiğim şey tişörtte yakadır. Çok dar yakaları, hele bir de beyaz olunca tişört dar yaka atlet gibi gösteriyor, üzerindeki resim ne kadar güzel olsa da tişört üstünüze giyince çirkin duruyor. Bence yaka konusuna da dikkat etmek lazım. Çok güzel ancak şekiller vs kesinlikle alınası tişörtler, valla şu yaka meselesi olmasa 2 tane sipariş geçmek istediğim oldu baya şekil duruyor :D

@Emre Yönlüer

Beyaz üzerine 30TL@Oglcnbrt

Tişört kalıplarının cm olarak değerlerini çıkarttım web sitesinde mevcut, buradan da paylaşayım.

Beden-Tablosu.gif

modeller çok iyi olmuş. unutmazsam birkaç tişört alabilirim

@Sabri YILDIRIM
İşte bu olayı sevdim , yarın sabah ölçüp sipariş etmeyi planlıyorum.
Bu arada kalıplar sitedeki tüm ürünler için geçerlimi ?

• Beğen
@Ahmet Bilge Kaan AKIN

Bugüne kadar yaka konusunda bir eleştiri almadık ancak 2 farklı kalıp mevcut, biri standart görsellerdeki bisiklet yaka, diğeri ise biraz daha salaş bir yakadır. Fotoğraflarını gönderirim.

Bu arada görseller tamamen mockup'dur. Yani photoshop üzerinde yerleştirmedir.

Maşallah online satış sitesi bile var. Bildiğin profesyonel takılıyoruz arkadaş. Halbuki ilk mesaj çok acemice bir bisiklet sever gibi idi ve nedense konu da en baştan hiç inmedi maaşallah. Arkadaşlar sizcede bu iş de bir farklılık yokmu?=

• Beğen
@Oglcnbrt Kalite konusunda netim: Beğenmeyen olursa ücretini iade ederim. Ancak böyle bir konu bugüne kadar sattığım (500'ün üzerinde) hiçbir tişörtte yaşanmadı.

@iksis Bu tarz bir düşüncenin olması çok doğal. Ancak ben öncelikle bu sitede bir bisiklet kullanıcısıyım ve bisiklete binmeye karar verdikten sonra hem hangi bisikleti almam gerektiği, hem kıyafetlerim, hem ayakkabım gibi bir çok konuda bir çok insandan bilgi aldığım bir web sitesinin üyesiyim.

Şahsi olarak bu tarz bisiklet modellerini bu topluluk içinde bulunan insanların beğeneceğini ve satın almak isteyebileceklerini düşünerek paylaştım. Burada tabi ki de ticaret duygusu yok demem - çünkü o zaman jest olarak ücretsiz veriyorum demem gerekirdi ama buna müsait bir gelirim yok açıkçası :)

Ayrıca yazdığım içerikte de içtenliğim yani paylaşımın konusunun bu forum ile uyuşması konusu doğaldır kanımca.

@Oglcnbrt evet geçerlidir.

• Beğen
Tepkiler: iksis ve Anonim
Bisiklet tasarımlı olduğu için paylaştım

(link)

• Beğen
Tepkiler: bibisiklet
Elinize sağlık. Ancak biraz da Türkçeye yatkınlık olsa tadından yenmezmiş ;)

@Sabri YILDIRIM hocam tshirt'lerin kesimleri slim fit mi regular mı ben normalde s bulursam xs giyorum :) o yüzden kesim önemli benim için sonra üstümde sünnetlik gibi duruyor :D

tasarımlarınız güzel..yerinizde çok yakın..müsait zaman uğramak isterim..hayırlı işler..

• Beğen
@Sabri YILDIRIM zayıf noktamızdan vurdun bizi. 4 tane alacağım ama bedenden emin olmak için evdeki tişörtleri ölçmem lazım.

diğer yandan sitede sadece beyaz ve siyah zemin için baskı örnekleri görünüyor. diğer renk tişörtlerde baskı renklerini de görebilsek iyi olurdu.

• Beğen
@hella Şu an için bir mağazamız yok :) Sadece online mağaza.

@Ahmet Ayaz Aslında kalıplar çok anormal değil standart denebilir. Ama yine de bu konu her kişiye göre farklılık gösteriyor :)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Ayaz
@hella Gördüğünüz adres evimin adresidir. Odanın birini bu işe ayırdım :)

• Beğen
Tepkiler: hella
Geri