dodulan
Üye
- Tepki
- 87
- İsim
- Dorukhan Doruk
- Bisiklet
- Carraro
Ben karbonhidratı kestim. Her sabah büyük boy iki tane yumurtayı ( çift sarılı ) bol tereyağıyla tavada pişiriyorum. Mantar da attığım oluyor ( protein ). Yemekler zeytinyağlı. Haftada bir gün kavurma ya da kuzu eti yemeye çalışıyorum. Bol çiğ badem, çiğ fındık ve kabak çekirdeği tüketiyorum. Öyle 3-5 öğün değil iki öğün yiyorum. Acıkırsam bazı günler üç öğün oluyor. Bu şekilde 10 kilo verdim. 91 kilodan 81 e düştüm. Haftada iki gün bisiklete bindim ( iş yoğunluğundan dolayı ). Şu an 3 kilo almış durumdayım çünkü bıraktım ve bayramla birlikte baklava börek gitti biraz. Şimdi tekrar başlıyorum. Hedef 70. Bu arada bisiklet antrenmanlarımı da hafta 4 güne çıkarmayı düşünüyorum.
Yağ ağırlıklı beslenmeye okuduğum Dr. Ümit Aktaş’ın Diyabet ve Zayıflama Kürleri kitabı, Prof. Canan Karatay’ın yazıları sayesinde karar verdim. Forumdaki Sn. Kudret Kurtcebe’nin de yağ ağırlıklı beslenmesi bana örnek oldu.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yağ ağırlıklı beslenmeye okuduğum Dr. Ümit Aktaş’ın Diyabet ve Zayıflama Kürleri kitabı, Prof. Canan Karatay’ın yazıları sayesinde karar verdim. Forumdaki Sn. Kudret Kurtcebe’nin de yağ ağırlıklı beslenmesi bana örnek oldu.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi