Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletçiler B'twin markasını neden sevmiyor?

Decathlon bisiklet değil spor mağazası arkadaşlar bunu önce bilelim.
İkincisi sadece koloni dediğiniz yerlerde değil tüm Fransa da bu mağaza var hatta karış kadar şehir de 2-3 tane var. Kaç yıldır Fransız spor markası intersport da Türkiye de var, ama Decathlon kadar büyüdüğünü gördünüz mu ?
Türk esnafı kendi malının artı yönlerini söyleyeceğine direk karşıdaki esnafı kötülemeye çalışır çeşitli sebeplerle.
Üçüncü olarak Türk Decathlon malları Fransa dan bile daha ucuza satıyor. Ürüne göre farklılık gitgide artıyor. Gittim kendi gözümle gördüm. Evet farklı olan şu Te Decathlon da ürün çeşitliliği çok az , Fransa da takım formaları, mavic jantlar, üst seviye Gps km saatleri dolu mağaza, bir çok ürün açısından seçenek çok, ayrıca bize ürünler 2-3 ay sonra geliyor, belki ithalat sorunları belki Türk firmanın kendi tercihi.
Yukarda arkadaşın dediği gibi sadece bir marka logosu basılı diye aynı kumaş ürüne 3-4 katı fiyat vermekte neyin nesi.
Decathlon dan vazgecmem, bu ara çoluk çocuk kaynıyor gidesim gelmiyor.

Scudo
Artık bu fransız düşmanlığını bırakmak lazım. Şöyle güzel manken gibi bir Fransız arkadaşla muhatap olsanız ambargo mu koyacaksınız? Olmaz mı diyeceksiniz? Ben anlamıyorum. Polemiğe de girmek istemiyorum. Politikacıların hatalı politik tercihlerinin sorumluluğu ticari firmalara fatura edilebilir mi?

• Beğen
Tepkiler: BF Okuyucusu
Decathlon bizim bisikletçilerin %100 karla sattığı ürünleri daha ucuza sattığı için sevmiyorlar kuralları değiştirdi çokta iyi oldu umarım Türkiye de daha da büyür daha güzel yatırımlar yaparlar.

bisikletçilerede kafayı takmayın adam kron satsın cervelo s5 ile git,kron daha iyi der cervelodan.

Bence fena bir marka değil. Keşke oturduğum ilede mağaza açılsa sadece gezmeye bile giderim. Üst mesajlarda yazılmış değişim vs. Başka ilde olunca rahat olmuyor, ürünler uygun fiyat, bizim ilde olmadığı için şöyle düşünüyorum, "Düşünsenize spor mağazası olacak ve uygun fiyatlı olcak mağaza önünde de bisiklet park yeri olacak. Ciddi diyorum Denizlide bisikletciler iptal. Şimdi gidiyorum bisikletciye şeffaf telefon kılıfı bile olmayan kadro üstü heybe çantaya (birde su geçiren) adam kalkmış bana 50 TL diyor. Hiç bisikletciye gidip ürün bakmıyorum. Her ürünü internetten alıyorum düşünün ilk bisikletide internetten aldım."
Birde avrupada, evet çeşit çokmuş, adamlarda haklı orda ürün gerekli alıyorlar. Üst mesajlarda da dendiği gibi "bu fiyata motor alınır" diyen göbekli amcalar yüzünden Tüekiyenin işini görecek ve kazanacakları ürünleri getiriyolar.

Ürün çeşitliliği Fransa'da ki gibi olsa Decathlon'u düşünemiyorum. İsteyen baksın (link)

Arkadaşlar Fransa da Tour de France düzenleniyor, millet akın akın izlemeye gidiyor, gelir seviyeleri bizden çok çok yüksek. Ürün gamı tamamen arza bakıyor. Burada (Romanya) gelir seviyesi daha da düşük, hemen hemen hiç seçenek yok. Aynı Decathlon'un bir olta/kamp reyounu var inanamazsınız. Tamamen arz talep.

Ben de birçok şeyi Decathlon'dan alıyorum. Büyük firma olduğu için zarar etme pahasına da olsa müşteriyi geri çevirmiyorlar. Daha teknik ihtiyaçları tabiki de karşılayamazlar.

Kendim Btwin Hoprider 500 kullanıcısıyım. Bisikletin aynı donanıma sahip muadillerine göre çok daha uygun fiyatlı olması beni Btwin'e yöneltti. Bisikletimle yazın 500 km'lik bir turda gerçekleştirdim ve periyodik bakımları dışında herhangi bir servis gerektiren durumla karşılaşmadım. Bununla birlikte Decathlon'dan aldığım kamp malzemeleri ve giyim ürünlerini de kullanıyorum. Hepsi de fiyatına oranla gayet kaliteli ürünler.

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
Fransa kolonicilikte değil, bilimde alaşağı ediyor; dolayısıyla teknolojide... ve bilimlerinin yayılıyor olduğu şu durumlarda kolonicilikle suçlamak yerine teşekkür etmeliyiz.

@can akıncılar aynısını 3 aşağı beş yukarı söyleyebilirim 1000km de patlak verdiler ama bir gün hava basarken sibobu elimde kalınca btwin buraya kadarmış dedim...

@nuruasakir mümkünse çok fazla bisikletçiye bisiklet ile gitme ürünleri al evde kendin monte/tamir et yada bu şekilde kendini geliştir kendi işini kendin hallettikçe daha mutlu olursun

görüşümü yazmıştım ama trollük yapıp bide eleştireyşm

tek cümleyle

bisiklet bisikletçiden alınır

outdoor mağazadan da tayt falan...

Btwin ve decathlon urunleri bana gore kaliteli ve kullanisli beğenmeyen bisikletci tamirci vs.işine gelmediginden camur atiyordur derim

Bisikletcinin birine (ki kendisinin bisiklet takımıda var) peugeot hle mangaloy kromoli kadro ve full fransız vidasına donanımına kadar fransız çizik yok o derece yani.ozamanki bisikletimle gittim yanına nerden karalasam nasıl aklınca takılsam dedi ama cesaret edemedi çünkü bir şey dese fena sokacağım lafı içinde kalıp çıkaramayacak farkına vardı yine bir tanesi sorsan kron'dan başka herşey yalan diyor( kendisi bayisi bu arada) sonra bir baktım salcanoya dönmüş dedim ne oldu hani kron,kron yırtınıyordun işine gelmedi elbet o yüzden bırakın böyle bisikletciyim diyenleri gülün geçin moralim bozulunca bisiklet satan yerlere gider takılırım moralim düzeliyor yahu:):)

Zincir yağlatmaya gittiğim bisikletçinin Merida'ya demediğini bırakmadığını bilirim.

Bu ne biçim isim, ne biçim bu borular filan köşeli köşeli demişti, jantları çok büyük

Ümit satıyordu ama bayisi değildi

Bi daha gitmedim tabi...

Bir deyim var bilirsiniz

Bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olmak diye

Canlı kanlı kanıtı bunlar hep.

Decathlonun bir çok ürününden kullandım, kullanıyorum. Sorun yaşamadım, yaşasam hallolacağını biliyorum.

He Btwin'leri bende sevmiyorum ama microshift in vites kollarını sevmiyorum biraz kabalar o da bisikletin değil microshiftin kusuru.

Yani boşver insanların ne dediğini :)

1,5 yıldır btwin fit5 kullanıyorum, çok memnunum. Eski seri Triban3/5, Fit 3/5 F/P olarak çok iyi bisikletlerdi. Yeni seri öyle değil. Fit5 gibi bisiklet daha yok.
Taytını, iç lastiklerini, kaskını, tamir bakım malzemelerini kullanıyorum.
Decathlon iyi bir spor mağazası bence.

@alpyese

Cogu zaman boyle yaparim zaten parcayi alir kendim takarim .fren pabucu acildi mtb takilmis kaza yaptim bekletmeye gelmiyo

Ne olursa olsun iyi durust bisikletci bulmak gerekiyo alisveris yapma sebebimde bu esaseb

Parayı ülke içinde kalsın diyen bir kesim var onlar ,kaliteli ürün sunmakyerine hükümeti arkasına alıp ithalatı kendi ellerine geçirince böyle oluyor. Telefonda taksidin kaldırılıp mobil şirketlerin ihya olduğu gibi, kendi şirketlerine de ayrıcalık istiyorlar.Kalite yok, hizmet yok, anlayış yok ama zorla aldırtıyorlar.
Fransa ,Hollanda yada İtalya kadar bisiklet piyasası olsa, inanın bisiklete ÖTV koyacak bir devletemiz var.

Ben etrafımda btwin markasını sevmeyen görmedim. Mesela benim kullandığım Salcano markasını sevmeyen çok gördüm ama. Hatta btwin satış sonrası hizmet konusunda bir çok kurumsal firmada olmayan avantajlara sahip bir kuruluştur.

arkadaşlar kısaca başımda geçen bir olayı anlatıcam. sirkecide eşimin bisikletini satın aldığım salcano bayiine bisikletin vites ayarını yaptırmaya gittim. Tükan saabı Adam burnu havada bir şekilde geldi vitese baktı bunun vites ayarını kim yapmışsa bisikletin ağzına sıçmış dedi. bende dedimki abi bisikleti 2 ay önce senden aldım bizzat sen kendin yaptın bunun vites ayarını :) adam bi bozuldu ve orada çalışan çırağına AMEEED şu bisikletin ayarını yap dedi ve gitti... kısacası allh bizi 5 liralık ürünü 25 liraya bize satmaya çalışanlarda, 1,85 boyundaki adam small kadro tam sana cuk diye oturdu diye satmaya çalışan esnaftan korusun... Decathlonu başımızdan eksik etmesin..

Geri