Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletçiler B'twin markasını neden sevmiyor?

@Yağız Gökmen

Son cümle kopardı beni. Aslında düşündüm, bende bu konu hakkında hiç birşey bilmesem! Ve birisi bana gelip aynakol yaprağı dese bende kovalardım muhtemelen ahah

Scudo
Aynakol yaprağı lafı düşününce küfür gibi kullanılabilir ki bence ama.Yakın çevremdekilere bu şekilde söveyim artık :D

Özellikle, kelepçeli veyahut braze on demeyin. Kelepçe derseniz sakata gelebilirsiniz, braze on'u da küfür olarak algılayabilirler. "front derailleur braze on" derseniz zaten ölümü göze almışsınız ve çevre esnafından dayak yemeye hazır olun demektir. (irlandalı değilseniz önerilmez.)

Bisikletcilerin B'twin sevmemesi tam bir vizyonsuzluk.
Ornegin ben decathlon sayesin de bisikletle tanistim tekrar. Motor almak uzere yoldaydim, trafik vardi mall of istanbulda durdum trafikten kacmak icin ve oradaki decthlondan bir bisikletle ciktim. Katlanir bisiklet almistim:)

Ben marka'nin ciddi bir hayraniyim. Suan alur 700 kullaniyorum. Bisikletin zincirini degistirmek icin sedona yenikoye gittim degisimden sonra disari cikarirmisin dediler.Kackar bisiklette bit pazari bisikleti dediler. Uci sertifikali bu arada..1700 gram akort ayari gerektirmeden 1000 km kullandigim jantlarim var. no name dediler.

Aksesuar icin bisikletcilerden cok alisveris haptim belki bi bisiklet kadar para harcadim. Bunu goremiyolar. Tamam B'twin bir merida, bir specialized degil ama Decathlon, bisikletcilerim aksesuar satmasina yardimci oluyor, bisikeltliyi arttiriyor.

Mahalle bisikletcileri havalar tafralar eskisi gibi sempatikler mi? Gunde kac kere bisi icin gittik bakmadilar diyoruz. Rekabet gelsin iyidir.

B'twin uretiminin de avrupa da yapildigini da hatirlarmak isterim. Ar-ge calismalarinin oldunu da belirtirim.

Bu videoyu da paylasmak isterim.

@pohuman pazarlama dili abarti olabilir demek ki onlarin da var bir yarasi:)

Eski bir Decathlon çalışanı olarak B'twin maraksının Türkiye'deki en yetkili kişisinden duyduğum kadarıyla RockRider FR6 serisini Santa Cruz'a ürettirmişler. Üst düzey çoğu kadro Cube fabrikasından çıkıyormuş. İlk duyduğumda çok şaşırmıştım fakat Fransa'daki eğitimlerde kendisine verilen brifingler bu şekildeymiş.

B'twin marka bir bisiklet almak istiyorum ve tüm mesajları okudum sanırım alınabilir bi marka ama sizede sormam lazım sizce almalımıyım?

BTwin'ime kötü diyenin ağzını gırarın :D
giyim kuşamda olduğu gibi donanım ve bisikletlerde de iyiler.

Yahu bisiklet dediğin araba gibi değil ki.Bir kadro değiştiriyorsun hooop başka marka oluyor :)Bisikleti ancak kadrosu kalitesiz ya da şu marka şu modelde koyduğu bisiklet komplementlerinin pahalı veya uyumsuz olması ile eleştirebilirsin.Fiyatına göre ne sunuyor,kullanıcı ne bekliyor ona bakmak lazım.Ben genel olarak olumsuz birşey görmedim BTwin markasında.Oldukça kullananı da var görüyoruz yollarda devamlı.

Ben seviyorum btwin'i. Genelde f/p urunler sunuyorlar.

ben de sevmiyorum. alışamadım bir türlü tasarımına. uzay mekiği çizgileri yapmaya çalışıyormuş gibi geliyor bana kadrolarda.

decathlon fiyat politikası ve fp ürünleri hakkında yağılan yorumlar genelde (bana çok göre) çok yetersiz içi boş yorumlar.
en kral bisikletciye gittiğinde adam ilgileniyor fakat sen farkında olmadan zaten seni kendisine mahkum ediyor. ki zamanla zaten adam akıllı işcilik çıkarmaz oluyor.
btwin bisikletlerine gelince garantisi ve müşteri memnuniyetine verdiğiniz bir para söz konusu. aymı zamanda bisikleti alıp da pişman olan çok nadir insanlar görüyorum onlardan yanlış tercih sebebi yaptığı için. dün akşam @nuruasakir beraber bagcılarda buluştuk ve bisikletini inceleme fırsatım oldu. neden şimdi aynı bisikletlerden getirmiyorlar diye dişünmedim değil.(triban 5 karbon karışımlı kadro maşa full karbon arka ayaklar ful karbon!) ve vardığım sonuç şu oldu. adam çıkmış sana ömür boyu garani vermiş. artık genel bazı noktalarda hizmet yerleri oluşturmuş. herşeye rağmen müşteri memnuniyetsizliğini baz alarak ödün vermemiş, ee nereden ödün veriyor grup setten.
bana kalırsa eleştiren arkadaşlar destekli yorumlar yapsınlar. mesela desinler ki ben claris kullandım tourney kullandım Rkadaş microşiftten daha verimli. daha kararlı geçilers sahip. daha hafif. daha estetik vs vs. ama kullansınlar öyle yorumlar yapsınlR. yoksa biz araştırmacı arkadaşlar edineceğimin bilgiyi 1 günde değil bir ayda ediniyoruz ondan sonra hangi yorum kayda değer farkına varıyoruz.
çoğu yola geçeen arkadaşlar, salcanoyu sırf grup setten ve üzerindeki ekipmandan ötürü tercih ediyor. peki ya kadro? peki ya öüşteri memnuniyeti?
salcano bisikletim yok fakat servislerinidğşüyprum adım başı servis var e adamlar ekipmanın ederini baz aldığında fiyatının oldukca üstünde çıkan bisiklet var, bilmiyorum artık ne kazanıyorlar ama bisikletci dükanın kirasını ödeyebilmek için takla atar oluyor. e haliyle bir çok şey de adamın kazancını baltalıyor(internetten alışveriş yurt dışından alışveriş vs) e adamla zamanla çirkeşleşiyor. yoksa çoğu pamuk gibi adam devletin yaptırımlarından dolayı işin koşarı oluyor. bazen değerlendirme yaparken detaya inmek gerek. ve kullanıcı olmadıkca değerlendirmemek gerek.
gel gelelim şimdi decathlon ve fiyat politikasına. adamlar 1000 liralık fp olan t500 1300 liraya satıyor. alınırmı piyasada bir ton daha kral ürün alınır o fiyata ikinci el. haklısın.
ama ticaret yapıp ürününde sorun çıkınca katdeşim kusura bakma bende olmuyordu der insan basar gider. doğrumu yanlış öı?
sen o 300 lira farkı iki yıl icretsiz bakıma müşteri memnuniyetine dayalı ilgiye veriyorsun.
son olarak. arkadaşım kurumsal bir firmadan araba kiralıyor. adama dedim ki olum senin verdiğin aylık ücretle taksitli arabası alırsın, birde biraz daha uygun firmadan alsana, ertesi günü çok olay atlattık gittik arabayı verdik yenisini aldık, dediki sen git herhangi bi mahalle firmasından al adamı vururlar. hak verdim. arabayı hor kullanıyor ömrünü düşürüyor ne olursa olsun anahtarı verip yenisini alıyor.
bidi biyli dişin:)

son olarak:) çalışan arkadaşlar bisikletlerine her zaman gerekli ilgiyi bakımı gösteremiyorlar, ondan ötürü tercih sebebi oldumu bu durum kaçınılmaz bir fırsat oluyor. siz gezinip dururken, ihtiyacınızı ve yapılması istenileni bisiklete yapıyorlar, sizde alışverişinizi yapıp işinize bakıp alıp bisikleti gidiyorsunuz;)

bence btwin güzel bisikletler yapıyor. ama çok üst düzey kadrolu bisikletler üretmiyor. bisikletçilerin sevmemesinin nedeni adıda olabilir .adı bana biraz soğuk geliyor

Geri