decathlon fiyat politikası ve fp ürünleri hakkında yağılan yorumlar genelde (bana çok göre) çok yetersiz içi boş yorumlar.
en kral bisikletciye gittiğinde adam ilgileniyor fakat sen farkında olmadan zaten seni kendisine mahkum ediyor. ki zamanla zaten adam akıllı işcilik çıkarmaz oluyor.
btwin bisikletlerine gelince garantisi ve müşteri memnuniyetine verdiğiniz bir para söz konusu. aymı zamanda bisikleti alıp da pişman olan çok nadir insanlar görüyorum onlardan yanlış tercih sebebi yaptığı için. dün akşam
@nuruasakir beraber bagcılarda buluştuk ve bisikletini inceleme fırsatım oldu. neden şimdi aynı bisikletlerden getirmiyorlar diye dişünmedim değil.(triban 5 karbon karışımlı kadro maşa full karbon arka ayaklar ful karbon!) ve vardığım sonuç şu oldu. adam çıkmış sana ömür boyu garani vermiş. artık genel bazı noktalarda hizmet yerleri oluşturmuş. herşeye rağmen müşteri memnuniyetsizliğini baz alarak ödün vermemiş, ee nereden ödün veriyor grup setten.
bana kalırsa eleştiren arkadaşlar destekli yorumlar yapsınlar. mesela desinler ki ben claris kullandım tourney kullandım Rkadaş microşiftten daha verimli. daha kararlı geçilers sahip. daha hafif. daha estetik vs vs. ama kullansınlar öyle yorumlar yapsınlR. yoksa biz araştırmacı arkadaşlar edineceğimin bilgiyi 1 günde değil bir ayda ediniyoruz ondan sonra hangi yorum kayda değer farkına varıyoruz.
çoğu yola geçeen arkadaşlar, salcanoyu sırf grup setten ve üzerindeki ekipmandan ötürü tercih ediyor. peki ya kadro? peki ya öüşteri memnuniyeti?
salcano bisikletim yok fakat servislerinidğşüyprum adım başı servis var e adamlar ekipmanın ederini baz aldığında fiyatının oldukca üstünde çıkan bisiklet var, bilmiyorum artık ne kazanıyorlar ama bisikletci dükanın kirasını ödeyebilmek için takla atar oluyor. e haliyle bir çok şey de adamın kazancını baltalıyor(internetten alışveriş yurt dışından alışveriş vs) e adamla zamanla çirkeşleşiyor. yoksa çoğu pamuk gibi adam devletin yaptırımlarından dolayı işin koşarı oluyor. bazen değerlendirme yaparken detaya inmek gerek. ve kullanıcı olmadıkca değerlendirmemek gerek.
gel gelelim şimdi decathlon ve fiyat politikasına. adamlar 1000 liralık fp olan t500 1300 liraya satıyor. alınırmı piyasada bir ton daha kral ürün alınır o fiyata ikinci el. haklısın.
ama ticaret yapıp ürününde sorun çıkınca katdeşim kusura bakma bende olmuyordu der insan basar gider. doğrumu yanlış öı?
sen o 300 lira farkı iki yıl icretsiz bakıma müşteri memnuniyetine dayalı ilgiye veriyorsun.
son olarak. arkadaşım kurumsal bir firmadan araba kiralıyor. adama dedim ki olum senin verdiğin aylık ücretle taksitli arabası alırsın, birde biraz daha uygun firmadan alsana, ertesi günü çok olay atlattık gittik arabayı verdik yenisini aldık, dediki sen git herhangi bi mahalle firmasından al adamı vururlar. hak verdim. arabayı hor kullanıyor ömrünü düşürüyor ne olursa olsun anahtarı verip yenisini alıyor.
bidi biyli dişin