Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletçilerin favori film tavsiyeleri

İyi Kötü Çirkin
Yeşil Yol
Matrix Serisi
Yüzüklerin Efendisi 3lemesi
Godfather
Esaretin Bedeli
Ucuz Roman
Forest Gump
Star Wars Serisi
Se7en ( Sonu nasıl bitmişti öyle :( )
Piyanist
Kapımdaki Düşman
Köstebek
Kuzuların Sessizliği Serisi
İpman serisini unutmusum onuda ekleyeyim..

Benim en beğendiklerimde bunlar...

Scudo
@MeSu

Kitap demişken nisan ayı boyunca (link)'te büyük indirimler var,ilgilenenlere duyurulur.

bir de şu var ; into the wild gerçek bir yaşam öyküsünden uyarlanmış film beni çok etkilemişti, konforlu hayatını bırakıp yanına hiç para almadan doğada yaşamaya karar veren birinin öyküsü

Arada kalmış (önplanda olmayan) güzel filmleri de tavsiye edelim bence .. sonuçta Esaretin Bedeli, Piyanist, Leon gibi filmler zaten çoğu kişi tarafından bilinen filmler...
Arada kalmış olabileceğini düşündüğüm filmlerden bazıları:
Kader(Predestination)
En İyi Teklif(The Best Offer)

şuanlık aklımdakiler bunlar sonra tekrar editleyip eklerim..

@srdrmrs

Hindistan'da protesto edilmiş,posterleri yakılmış.

http://i.huffpost.com/gadgets/slideshows/392822/slide_392822_4794304_free.jpg

http://i.huffpost.com/gadgets/slideshows/392822/slide_392822_4794330_free.jpg
http://i.huffpost.com/gadgets/slideshows/392822/slide_392822_4794314_free.jpg
http://i.huffpost.com/gadgets/slideshows/392822/slide_392822_4794300_free.jpg

İlgili link : (link)

dinleri sorguluyor komik bir şekilde ondandır..

Film önerilerim;
Djúpið.2012
Her.2013
Horem pádem.2004
Le passé.2013
Out Of The.Blue.2006
Under the Skin (2013)
Welcome-to-Dongmakgol.2005
Cristo si è fermato a Eboli.1979
Leviafan.2014
Relatos salvajes (2014)
Mr. Turner (2014)

• Beğen
Tepkiler: bora62
pk bence güzel bir film.batıl inançların insanları nasıl yanlış yollara götürdüğünü anlatıyor.iyi insan kötü insanı anlatıyor.başkalarına karşıgörünüşünden dolayı yada dininden dolayı yada herhangi bir nedenden dolayı nasıl ırkçı duygularla direk yargıladıgımızı anlatıyor ben sevdim filmi.aslında herkezin izlemesi lazım.tabi herkezin anlamasını beklemiyorum.

Doğada geçen ve hayatta kalma temasını işleyen, izlerken büyük zevk aldığım filmlerin bazıları.
(link)

Farklı filmlere değinmeye çalıştım ancak önceden değinilen filmlerden bahsetmiş olabilirim o nedenle kusura bakmazsanız sevinirim. Aşağıda yazdığım filmlerden izlemedikleriniz varsa kaçırmayın bence. İyi seyirler... :)

Das boot... Savaş dram. Savaşın acı yüzünü denizaltında yaşamak nasıldır? 3.5 saat soluksuz bir denizaltı dramı yasamak isteyenler icin...
(link)

Akıl oyunlari...Biyografi, dram... İzlemeyen varsa bu film klasiktir.
(link)

Benim adım Khan... Güzel bir başarı hikayesi...
(link)

Akıl Defteri...Psikolojik gerilim. Çok başarılı bir yapım.
(link)

Dövüş Kulübü... İzlemediniz mi yoksa? O zaman Brad Pitt ve Edward Norton a bir özür borcunuz var!!!
(link)

Esaretin Bedeli... Film sektöründe zirveyi/kaliteyi mi görmek istiyorsunuz o zaman bu filmi izlemeden karar vermeyin...
(link)

Başlangıç... 90 lı yılların gölgesinde kalan sinema sektörünü (link) un Başlangıç filmi kurtarmıştır bence. Bilimkurgu-Gerilim...
(link)

Yetenekli Eller-Ben Carson un Hikayesi... Çocuğunuza izlettirebilirsiniz güzel bir azim filmi.
(link)

Hitch... Romantik komedi. Will smith
(link)

Geçmişin Gölgesinde... Irkçılığın kötü yüzü. Edward Ustadan bir klasik.
(link)

Yağmur adam... Dram-komedi. İzlemediniz mi? Ozaman Dustin Hoffmanı tanımadığınız söylenebilir. Bulun ve izleyin!!! :)
(link)

Cennet Gibi... Romantik Komedi. İzlemeye değer...
(link)

Av Partisi... Bosna savaşını anlatan Objektif bir film.
(link)

Cennetin Krallığı... Selahattin Eyyubi Kudüsün Fethi Kesin izlenmeli.
(link)

@Ömer Ş.
Bu filmde hint dinlerinin uydurma olduğunu gösterdiği için kızmıştır bu hintliler.

"PK" çok güzel; ben de tavsiye ediyorum. PK'in konusunu sevenlere, Onur Ünlü'nün "İtirazım var" filmini de öneririm. Film yasaklanmadan muhakkak izleyin.
Yine Onur Ünlü'nün "Sen aydınlatırsın geceyi" adlı filmi de tavsiyelerim arasındadır.

Karanlığı Taramak – A Scanner Darkly

film olarak önereceğim; the pianist ve hapisden kaçış.
Dizi izlemenizide tavsiye ederim Dizi olarak: Lost, Breaking bad, Prison Break ve The Walking Dead

Ben efsaneyim

Geri