Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletçilerin favori film tavsiyeleri

:) kaybedenler kulübünü nedense hiç sevmedim, heralde benden başka herkes sevdi :):)

127 saat i ise gökten indriiyorum ama heralde yukarıda hava biraz bozuk :p

Yerli yabancı ortak yapımı olsun birde :) sağlam filmlerden.

Pandora'nın Kutusu
(link)

Scudo
''SONBAHAR'' kesinlikle izlenmesi gereken bir film.Harika bir film Türk filmi olması da filmi daha izlenilir kılıyor.

sonbahar ve esaretin bedeli benimde favorilerim arasında :)

The Machinist
(link)

Etkili bir yapım.

Biutiful
(link)

Günaydın herkese,

127 Hours'u indirip izleyecem.
The Seredipity ( Tesadüf) Bunu izlemenizi tavsiye ederim. Filmde geçen olay bizlerin başına gelebilir mi ? Pek nadir.

Selam ahali Burda bir albüm yapıp izledigim ve begendigim cogu filmi paylaşmıştım faceden link veriyorum hepside güzel filmler belki secmenize yardımcı olur :)

@psychologicalmaniac

ben şu 127 saati izledigime pişmanım tamam güzel başlıyoda film o ne abi 100tl ye bi araba kiralamışlar bitane bisiklet 2 kız felan 500tl ye mi cekmişler filmi izledigim en igrenc filmlerden birisi diyebilirim :)

OOOOoooo bu filmi unutmuşum. çok güzel bu da. sonu sonu istanbul'a geliyolar. Ben çok sevmiştim. Herkese tavsiye ederim.

Güzel yazmışın. ben de izledikten sonra yorum yapcam bi bakalım... :)

psychologicalmaniac, sonunu söylemesek daha iyiydi yaw :) belki izlemeyen vardır :)

127 saati bende henüz izlemedim ama düşük bütçe ile yapmaları demek kötü olması gerekiyo demek değil, ne filmler var dünayar kadar para harcanıyo bi b.ka benzemiyo, ne filmler var azcık para ile harikalar yaratıyo.
tamemen bütçe değil. filmi izledikten sonra paylaşıcam fikirlerimi.

Tamamen vakit kaybı yinede izleyin haklı olduğumu göreceksiniz.

Filmin kalitesi bütçesinden belli olmaz. Ama düşük bütçeli filmlere de "adamlar 3 kuruşla neler yapmışlar" diye de gereksiz sempati duymanın manası yok. Her iki türde de güzel ve kötü örnekler var bence. Bende halen izleyemedim ama izlemek için aklımdaki ilk filmlerden biridir 127 saat.

• Beğen
Tepkiler: Ünal Altay
Kesinlikle sempatiye gerek yok, düşük veya yüksek bütçeli filmlerde. Önemli olan filmin kalitesi.

Kaya tırmanışı ve dağcılıkla uğraşan biri olarak sevdim filmi, bazı teknik hataları vardı ama benim kendi görüşüm, kesinlikle zaman kaybı değildi. Orta halli bi film.

Man Who Wasn't There

(link)

Renkli ve siyah beyaz versiyonu da mevcuttur, bence siyah beyaz :)

once upon a time in america (link) scarface ve 12 angry man cok eski ama süper bir filimdir. (link)

geçenler de izledim limitles çok güzel bir flim konusu ilginç hala vizyon da olması gerek tavsiye ederim :)

artı bir :) internettende bulunabiliyor

eski filimlerden tavsiye edeyim
wasabi - jan reno , polisiye
old boy - sonunda ohalarla kafayı kırıyorsununz dram, action biraz kesinlikle sürükleyici
kung fu panda - gülmek için birebir
yip man 1-2 (sırayla izlenmeli mümkünse )- dövüş sanatları üzerine güzel bir film abuk sabuk birşey de değil bruce le nin hocasıdır kendisi
v for vendetta - izlemediyseniz muhakkak izleyin
the legend of bagger vance - oyle sakin bir filim kişisel favorilerimden herkese hitap etmeyebilir

saygılar

@özgürsavaş

Güzel filmlerdir, aynı zamanda film severler için olmazsa olmaz filmlerdir.

Pek göremedim 7 sayfa baktım ve şaşırdım. Kült olarak arşivimde yerini almıştır. İzlemeyenlere tavsiye ederim.

Requiem for a Dream, Bir rüya için ağıt

(link)

Geri