Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklete ayna gerekli midir?

Az yukarıda zefal cyclop aynanın ayarlı çok kolay bozuldugunu ve bu durumun aynı için eksi teşkilettiginden bahsetmiştim. Bugün o bölgeye beyaz selabant sararak kısmen sabit durmasını sağladım.bu şekilde olumlu sonuç aldim.ayna su anda oldukça işlevsel oldu.estetik acidan siz siyah bant sarin..15996689532134833249650283001791.jpg15996689532134833249650283001791.jpg

Scudo
Aynalar kaliteli olmamakla birlikte ön catala bir tane koydum ve bekledigimden fazla ise yaradi

8F37864B-AA3B-408C-A44D-5E5A1EC75E18.jpegCC8BB735-73A9-4842-9BE5-3E5EA089E0AD.jpeg

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
@srknsnyz maşaya taktığınız aynanın ne gibi faydası var ? Nereyi gösteriyor ?

Görüş açısını ayarladigimda arkadan gelen araclari gormemde faydasi oldu, profesyonel bir mevzu degil tabi ki ama yardimci ayna gibi oldu benim icin

• Beğen
Tepkiler: omerdogan43
Zefal Z eye kask aynası kullanıyorum, kafayı habire arkaya çevir sağa sola çevir derken inanılmaz konfor ve efor kaybı oluyor ayrıca boyun ağrısı da artıyor. Hiç öyle ayna sahte güven sağlar durumu filan yok , bisiklete çok gerekli.

Zefal kask aynasını kullana kullana aynası matlaşmaya başladı, önceden 30-40 liraydı komple değiştiriyorduk şimdi 100 TL üzerine çıkmış. Sadece aynasını değiştirme şansımız var mı? Ayna düz olmamalı arkayı geniş göstermeli.

Bence ayna da zil gibi gereksiz...2000 km 2-3 tipini kullandım sonra kaldırdım...Neyi görmeye çalıştığıma karar veremedim ayna ile..Ya da ayna olunca neyi engelleyecekti...
Çok gerekirse başımı döndürmeye, U dönüşlerde vs durup bakmaya alıştım şükür...
YTD yazalım da başka bir obsesife yem olmayalım yine..😁

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
yol yapıyosan gereklı bence

Ayna takıldığı yere göre önemli bence. Mesela gidonda takılı olsa ayna ben kullanmam. Sebebi de gidonu çevirdiğin anda ayna ile görmen gereken yere hakim olamam. Aynadan görmek istediğim yere bakmak için gidonu çevirip bisikleti yamuk sürmek zorunda kalırım. Ama gözlüğe taktığım ayna benim için mükemmel bir sürüş keyfi. Arkada olan biten her şeye hakim oluyorum. Başımı istediğim yöne çevirip istediğim yere bakıyorum. Bisikletin sürüş dinamiği hiç bozulmamış oluyor.

arkadan gelen araçlara bakmaya veya sollarken bakmak için ben kullanıyorum bu ayna zefal maşanın soluna aşağı takılıyor sol ayak yukarda iken yukardan baktığınızda arkası gayet iyi gözüküyor pedal çevirirken sol ayak görüntüye giriyor.zefal-spy-ayna-1099-jpg.jpeg

Yıllar önce kask aynası kullandığım bir dönem vardı o minicik ayna bile trafikte sürüşü önemli ölçüde rahatlatmıştı. Geçenlerde tekrar kullanmayı denedim ama kalitesiz bir ayna almışım pek uzun dayanmadı. Şimdi yol gidonu için üretilmiş (link)gördüm. Kasktaki kadar pratik olmasa da işimi görür diye düşünüyorum. Kullanırsam burdan yorum yazarım.

(link) da aynı mantıkla üretilmiş bir başka aynanın videosu.

arkadan gelen araçlara bakmaya veya sollarken bakmak için ben kullanıyorum bu ayna zefal maşanın soluna aşağı takılıyor sol ayak yukarda iken yukardan baktığınızda arkası gayet iyi gözüküyor pedal çevirirken sol ayak görüntüye giriyor.257112 dosyayı görüntüle
Suna 100 diyor. Yuh yanı cam parcası alt tarafı ne satıyonuz :D

Gerçekten işlevsel. Yeri geldiğinde hayat kurtarır. Yine de 100tl'yi ben de yüksek buldum. Yurtdışı fiyatı muhtemelen 4-5 dolar civarındadır.
@osmancan71

(link)alternafit olabilecek bir ayna buldum.

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Gerçekten işlevsel. Yeri geldiğinde hayat kurtarır. Yine de 100tl'yi ben de yüksek buldum. Yurtdışı fiyatı muhtemelen 4-5 dolar civarındadır.
@osmancan71

(link)alternafit olabilecek bir ayna buldum.
Bunu bende gordum az önce ama kadroya olmaz galiba. En son fondöten alıp onun aynasıyla kendım yapacam bişeyler :D

• İnanılmaz
Tepkiler: Tolga Özdemir
şehir içi trafikte kullanıyorsan kullan ama plastik ve esnek olanlarından

Garmin edge modeline bağlanabilen bir geri görüş kamerası güzel olurdu aslında :kedicik::kahve:

• Beğen
Tepkiler: Fota
Aynalardan görüntü nasıl gelıyor titreşim olunca? Stabılıze yolda veya tarlada taslı yollarda titreşimden dolayı sorun olmuyor mu?

Aynalardan görüntü nasıl gelıyor titreşim olunca? Stabılıze yolda veya tarlada taslı yollarda titreşimden dolayı sorun olmuyor mu?
oluyor ama zaten ayna yoğun trafikte işe yarar arazide gerekmez

Geri