Orkun KnighTR34
Kara atlı prens
- Tepki
- 1.967
- İsim
- Orkun
- Başlangıç
- 2006—07
- Bisiklet
- Peugeot
Kargo 21 tl imiş :d çokİnternetten satışları var. (link) @osmancan71
Birkaç sene önceki yorumları okudum aynı tip ayna için aynı yorumlar yapılmış biz tekar etmişiz.
He abi bazen uzaktaki cisme değilde aynaya bakıyorum. Şaşı kalacağım bu gidişle. Şaka maka bir yana aynaya alışınca insan gözü arıyor aynayı , kask olmadan dahi. Gidona, gözlüğe veya kaska olsun , bir ayna olmalı.Kask ya da gözlük aynası öneririm.
Kask ya da gözlük aynası, kafanızın hatta gözünüzün minicik hareketiyle istediğiniz açıyla istediğiniz alanı görüş alanınıza sokabiliyorsunuz. Gözün yakın ya da uzağı görmesinin bir sorun olduğunu düşünenler var ama onların yanıldığı nokta aynaya değil, aynanın içinden uzaktaki cisme bakıldığı.
Bu ürünü şahsen kullandım oynar yerleri plastik olduğu için bir müddet sonra ayar tutmaz oluyor ve işlevini yitiriyor. Tavsiye etmem.1 aydan biraz daha fazladır sürüyorum. Tamamen şehir içinde.
İlk başlarda kesinlikle olmazsa olmaz gibi geliyordu, sonradan sonrada yavaş yavaş alıştım.
Ama trafikte halen arkaya dönüp bakarken tedirgin olmuyor değilim.
Kullandığınız yere göre ihtiyaç durumu değişmekle birlikte, özellikle şehir içinde kullanılmasının yararı olduğunu düşünüyorum.
Özellikle daha geniş açıyı gösterip, gidona takılanlar yararlı olur diye düşünüyorum.
265645 dosyayı görüntüle
Bu ürünü şahsen kullandım oynar yerleri plastik olduğu için bir müddet sonra ayar tutmaz oluyor ve işlevini yitiriyor. Tavsiye etmem.
İnanın bu aynadan sonra 2 tane ayna aldım ve yine aynı problemi yaşadım. Bisikletim katlanır olduğu için her katladığımda aç kapa yaptığımdan dolayı aynalar deforme oluyor. Tavsiyem plastik aksamı olmayan bir ayna olur Eğer gidon üzerine takacaksanız (link) Daha önce bu ürünü kullanmadım fakat plastik aksam olmadığından dolayı pek sıkıntı yaşamazsınız diye düşünüyorum. Şimdilik benden bu kadar sizlere iyi günler Umarım aklınızda az çok bir şey oluşmuştur.Nasıl bişey almamızı önerirsin? Var mı şimdi kullandığın bi ayna?
Bilek mirror?Kullanan oldu mu hiç, mantıklı mı?