Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

:) sıkıntı yok tabiyki kitli merdiven trabzanlarına bağlı yaşamakta kendisi :) sıkıntım beton soğuk zemin zarar verirmi lastiklere

Scudo
@mehmet.ali
Hala kar var mı ya oralarda? :)

İzmirdeyseniz apartman boşluğunda bırakmayın sakın. Hatta başka bisikletler olsada siz siz olun bırakmayın. 1 saatte çaldılar diyorum başka bir şey demiyorum.

• Beğen
Tepkiler: jaks39
@Berke K.

O mesajı göndereli çok oldu ama tabi hala yükseklere kar yağıyor :)

Balkonda yatıyor ☺
6 kat çıkartıyorum hergün

Dosyalar

• 2015-04-08 18.15.22.jpg
    2015-04-08 18.15.22.jpg
    59,6 KB · Okunma: 103
  • 20150408_181229.jpg
    20150408_181229.jpg
    60,3 KB · Okunma: 97
öğrenci evi olunca her yere koyuluyor :D bazen oda bazen banyo bazen hol kimi zaman salonun ortası :) ama memlekete gidince koşu bandının üstüne koyuyorum. bi ara denemek gerek koşu bandında sürülür mü diye :D roller niyetine kullanırım :D

Balkonda yuva yaptim onlara :)

http://images.tapatalk-cdn.com/15/04/08/cfb2f89f47cd288c9a10cca4c28b97d7.jpg

Bu da is yerinde koydugumuz yer

http://images.tapatalk-cdn.com/15/04/08/646d6b197306ada1d00b58c198dbe6b0.jpg

@OsmaniyeRehber
Onada alıp sevmesini sağlayabilirsin :) O fotoğrafta 3 mtb var doğru görmüşsün. Biri kardeşimin, diğeride eşimin.

• Beğen
Tepkiler: OsmaniyeRehber
@gnckrl lastiklerin havası iniyormuş. . Fakat galiba forumda okuduğum bir yazıda lastik inmesini sebebi olarak beton zeminin değil tetikleyici başka etkenlerin olduğunu söylüyorlar.lastiğe göre değişiyor sanırım.

• Beğen
Tepkiler: gnckrl
Dışarda bırakmam her daim gözüm önündeler IMG_20150409_163618.jpg

• Beğen
Tepkiler: wenom
dışarıda bırakanlar km saatlerini içeriye alsınlar soğuktan piller çabuk bitiyor

Uzun zaman sonra bisiklet almaya karar verdim , bisikleti aşağıda garajda bırakmak istemiyorum ve 10. katta oturuyorum. Asansöre sığacağını da düşünmüyorum. Ne gibi bir çözüm üretebilirim bu konuda siz ne yapıyorsunuz ? Yoksa 10 kat çıkarayım mı :)

Evim zemin kat. Binanın alt katında bisiklet parkı var ama güvenip oraya koyamıyorum. Şimdilik eve odama koyuyorum. Bu şekilde pek olmayacak ama zamanla balkona koyarım olmazsa.

Ben bazen bizim kattaki merdiven boşluğuna koyuyorum standart 4 5 kişilik asansöre sığıyor şehir bisikleti ama dik konumda koymak gerek asansöre girerken gidonun altından geçiyorum
Genelde apartmanın arkasında dışarıda kilitli bisiklet yeri var oraya koyuyorum
@mert

@Yusuf'san
Hocam şu duvara asma olayı çok iyi olmuş balkonda bunu beğendim. Şuan alacağım bisiklet kadar nereye koyacağımı da düşünüyorum...:)

Geri