İzmirdeyseniz apartman boşluğunda bırakmayın sakın. Hatta başka bisikletler olsada siz siz olun bırakmayın. 1 saatte çaldılar diyorum başka bir şey demiyorum.
öğrenci evi olunca her yere koyuluyor bazen oda bazen banyo bazen hol kimi zaman salonun ortası ama memlekete gidince koşu bandının üstüne koyuyorum. bi ara denemek gerek koşu bandında sürülür mü diye roller niyetine kullanırım
@gnckrl lastiklerin havası iniyormuş. . Fakat galiba forumda okuduğum bir yazıda lastik inmesini sebebi olarak beton zeminin değil tetikleyici başka etkenlerin olduğunu söylüyorlar.lastiğe göre değişiyor sanırım.
Uzun zaman sonra bisiklet almaya karar verdim , bisikleti aşağıda garajda bırakmak istemiyorum ve 10. katta oturuyorum. Asansöre sığacağını da düşünmüyorum. Ne gibi bir çözüm üretebilirim bu konuda siz ne yapıyorsunuz ? Yoksa 10 kat çıkarayım mı
Evim zemin kat. Binanın alt katında bisiklet parkı var ama güvenip oraya koyamıyorum. Şimdilik eve odama koyuyorum. Bu şekilde pek olmayacak ama zamanla balkona koyarım olmazsa.
Ben bazen bizim kattaki merdiven boşluğuna koyuyorum standart 4 5 kişilik asansöre sığıyor şehir bisikleti ama dik konumda koymak gerek asansöre girerken gidonun altından geçiyorum
Genelde apartmanın arkasında dışarıda kilitli bisiklet yeri var oraya koyuyorum @mert