Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

@iconian bataryayi nasıl monte ettiniz biraz detay verir misiniz?

Scudo
@Yusuf'san
merhaba 2 adet siyah plastik cırt ile bağladım.A.101 ,hakmar tarzı marketlerde satılan 15 lt lik powerbanklardan kullandım.4 saat devamlı acık kaldı herhangi bir azalma farketmedim.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
@A.Samed.Y
Aslına bakarsan pekte proje sayılmaz :) 15 tl powebank ta iş görür.2 adet plastik cırt ile gidona sabitliyorsun.Biraz elektrikten anlıyorsan el fenerini kesip bağlantılarını yapıyorsun.bu kadar.

Evde, Apartmanda oturduğum kata kapımın önüne bağlıyorum kilitle. İş yerinde ise Banyoya bırakıyorum. Ne de olsa resmi iş yeri kimse banyoyu kullanmıyor. :) müsait :)

Sağa sola ,etrafına bisiklet konulmasına, bisikletime zarar verilmesine asla tahammülüm yok. En iyi yer benim yanımdır. Odamda durur.

Profil resmimdeki gibi hep gözümün önünde

Evim 5. Katta merdivenler dar 5.kata çıkarmak biraz sorun oluyor ama yapacak birşey yok :)

Bir tanesi sürekli başımın üstünde. :)
Diğeri ise şu an yapım aşamasında olduğu için evin muhtelif yerlerinde.
(Fotoğraflar Instagram hesabımdan olduğu için malesef efektli.)2.JPG 2.JPG

• Beğen
Tepkiler: cuska ve bsklt07
Ev Kapımın önünde, iş yerinde de banyoya. Aşağıda da resmi :)

Dosyalar

• IMG-20160321-WA0000.jpg
    IMG-20160321-WA0000.jpg
    34,8 KB · Okunma: 109
Her gün (bindiğim günler) 3 kat yukarı çıkarıp balkona koyuyorum.
Arada bir salona.

@Bekir EREN aynı şekil düşünüyorum hocam,yatağımın başında duruyor.Her gün gözgözeyiz şükür.

• Beğen
Tepkiler: Bekir EREN
Koctas dan 10 liraya kestirdigim ahsap ve duvara monte edilen L seklinde ki demir dolap tutucularindan 2 tane aldim toplamda 20 lira verdim.ahsabi metalin uzerine koyduktan so ra duvara bi dubel daha atip bisikletimide koyup cengelli lastikle guzel bi uyum yakaladim tavsiye ederim bos yere 50 - 100 lira vermeyin :))) unutmadan altina da led lambalari doseyince al sana gece lambasi.gec karsina romantik bi yemek ye :))

Dosyalar

• IMG_20160203_191703.jpg
    IMG_20160203_191703.jpg
    77 KB · Okunma: 127
Gözümün önünde dursun,aman aman.

https://i.hizliresim.com/21JYq2.jpg

Benimki salonda, eve gelen tüm misafirler durumu garipsiyor. Bu yaşta bisiklete mi binilir bakış açısı belki, belki de sokakta biniyosun eve sokulur mu düşüncesi... Ancak belki dışarıda dikkat etmedikleri yada umursamadıkları bisiklet kavramıyla yüzleşmelerini izlemek benim için keyif verici. Biskletin hayatın bu derece parçası olabildiğini hissettirebilmek bi yerde görev gibi...

İşyerinin bodrumunda boş bir yer buldum, koydum. Saat başı kontrole iniyorum.

Bu arada, işe bisikletle geldiğimi güvenlikçi arkadaşlar ve erken saatte gelen plasiyerler dışında bilen gören olmasa da bir farkındalık olduğu muhakak, çünkü son üç gündür kapıda "ikinci bir bisiklet" görüyorum. Kim olduğunu öğrenmeye çalışacağım.

Odasına koyuyorum, aksesuar kıyafet falan. Şükür şimdilik böyle bir imkanım var. :)

Geri