Bugün Dürdane rapmasında ki rekorumu tazeleme fırsatı buldum , karşıdan hafif rüzgar vardı eğer kamyon denk gelseydi daha yüksek değer elde edebilirdim.
Not:Carraro Force 500 26x1.75 asfalt lastikleri ile.
@mariokaldato Çıkışı harbiden ölüm abi , bütün matarayı kaska boca ettim o gün "Her çıkışın bir inişi, her inişin bir çıkışı var" sözünün cuk oturduğu yer orası.Bursa tarafından çıkış çok zevkli ama Gemlik tarafı fena
2 Gün önce Samandıra-Kartal Bağlantı yolunda Kartal sahile giderken 68.71Km yaptım. Önceki Market bisikletimde 58Km yaptıktan sonra yeni bisikletimle en yüksek hız rekorunu kırdım. Zorlasam biraz daha hızlanırdı ama gidon titremeye başladığından gerek duymadım .
Bende düz yolda 110,8 km/h. Stravada kaydım bile var Eve giderken 7 km kala arka teker tellerinin 2 tanesi koptu ve önünde bulunduğum süpermarketin otoparkına bisikleti kilitledim. Tesadüfki mahalleden arkadaşım o esnada marketten çıkmış arabasına biniyordu. Hemen koştum yanına atladım ön koltuğa. Tabi telefondan strava yı kapatmayı unutmuşum. Eve gelip telefonu açtığımda stravayı kapattım ve oda otomatik kayıt yapmış. Sonradan farkettimki son 7 km içinde 110,8 km hıza çıkmışım Kaldı öyle.