Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

Hocam öncelikle indiğim yer S tipi virajlarla dolu 4500 rakımlı bir dağ. S virajları hesaba katarsanız yaklaşık kesintisiz 14 km iniş yapıyor.Yolun bazı kısımları bozuk olduğundan buna uygun olan 6 km 'lik kısımda bu hızlara ulaştım. Yoldaki bozukluklar olmasaydı 130 km'ye çıkmayı deneyecektim.Kısmet değilmiş.Umarım en yakın zamanda yoldaki bu bozukluklar düzeltilir. Aynakol yaprağı ise özel olarak yurtdışında üretilen bir tanıdığım tarafından getirilen 70 dişli oranlı bir aynakol. Bu yüzden pedallara asıldığım zaman boşa dönmeden mevcut hızımı yükseltebiliyorum.
Hocam bu arkadaslar var, inislerde 80'i ancak goruyorlar pek cok insan cesaretlerinden oturu cok saygi gosteriyor, hayranlari var.

(link)

Sizin gibi bir yetenegin bilinmemesi, sponsorsuz kalmasi gercekten uzucu.

Bu arada usenmedim internetten de baktim, 70/11 ile 120 devir 105 km/s civarina denk geliyor, tekrar dusundum hayranligim bir kez daha artti.

Scudo
Konu 132 sayfa olmuş, bakıyorum hemen herkes uçup kaçıyor ama ne acıdır ki bilgilendirici konular açılmıyor, açılamıyor!

Ben de geçenlerde narcity'den inerken 120 km/s hız yaptım, kimse beni geçemez o kadarrrr!

Ben de geçenlerde narcity'den inerken 120 km/s hız yaptım, kimse beni geçemez o kadarrrr!

Hocam yaptığımız hızlar çok yakın. Sizi düelloya davet ediyorum. Ortak bir yerde en kısa zamanda yarışmak isterim. Sizinde gayet iyi bildiğiniz gibi yenilen bisikletini bırakır .

umutçelik abi iltifatlarınız için teşekkür ederim. Sponsorluk işi için bir kaç yere başvurdum.Haber bekliyorum.Umarım iyi haberler gelir.

Bu gps ile hız ölçen programlar bazen yanlış ölçüm yapıyorlar. Urban Biker kullanıyorum ve 105.3 km hız yapmışım gösteriyor. Mümkün değil, o gün yokuş aşağı bile elliyi geçmedim...

Bugün ben de kısa mesafede bir deneme yaptım. İstanbul Kayışdağı inişi btwin yol bilgisayarında 79 gördüm sonrasına biraz daha asıldım ama ekrana bakamadım. Eve gelince stravamda max speed 81,4 km/h yazıyordu. Ölçüm doğrudur büyük ihtimalle.

Bisiklet: Giant Contend SL1 Disc

(link)1574372179465.png

Bugün ben de kısa mesafede bir deneme yaptım. İstanbul Kayışdağı inişi btwin yol bilgisayarında 79 gördüm sonrasına biraz daha asıldım ama ekrana bakamadım. Eve gelince stravamda max speed 81,4 km/h yazıyordu. Ölçüm doğrudur büyük ihtimalle.

Bisiklet: Giant Contend SL1 Disc

(link)214580 dosyayı görüntüle
Sagan bu hiza yıllardir ulasamadi tskler

Daha yüksek hızlarada cıktığım oldu ama kayıtlı kalan en yüksek bu.

Dosyalar

• IMG-20191103-WA0006.jpeg
    IMG-20191103-WA0006.jpeg
    266,1 KB · Okunma: 142
  • İnanılmaz
Tepkiler: seko35.50
14 dişli kron rc1000 ile Burdur-Antalya yolunda 65 km/h'i geçemedim 11li dişli olsa dahada süratlenebilirdim diye düşünüyorum :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Sagan bu hiza yıllardir ulasamadi tskler
2018 Sem Bennett spirnt verisi 1,310w ve 69.2kmh ve bu adamlar genelde finish sprint'i düz yolda yapıyorlar. Yokuş inerken uygun bir aero pozisyonda bu hızlara ulaşmak mümkün. Büyük ihtimal Peter Sagan ulaşmış ve geçmiş olabilir. ?

Gecenlerde bolu rampasini cikmaya aklima koymustum ve basardimda ama hiz ortalamasi gercekten berbat. O rampayi cikana kadar canim cikti ve hiz ortalamsinida sadece basit 52km/h de sabit tutabildim baska olmadi ve bisikletim MTB 2,25x24 lastikli olmasa, disli oranimda biraz fazla olsaydi 65km/h ile ortalama cikardim gibi geliyor bana. Bolu rampasi bu boru degil..... Siz siz olun denemeyin ölümün kiyisindan dönmek gibi birsey.

Su vidoyu birakiyorum buraya. Profesyonel yariscilara soruyorlar ulastiginiz en yuksek hiz nedir diye. Cevaplarin cogu ya Isvicre ya da California yarisinda. Dogal olarak daglik yollar, trafige kapatilmis guvenligi saglanmis sekilde yapiyorlar bu hizlari.

Rampa çıkarken 52 ortalama valla helal olsun.
Geçtiğimiz gün 48*11 dişli olarani ile güzel bir inişte 58 e kadar pedal çevirebildim. Netten baktığımda 100-110 kadansa denk geliyor demek ki daha fazlasını döndürebilcek becerim yok. Bisikleti orda saldım 68 e kadar çıktı sonra iniş bittiği için yavaşlamaya başladı.

Geçen gün gidiyorum, 138 km/h ile . Otobanda araba falan solluyorum. Hızıma da arabalardan bakıyorum. Bisikletimde 16 jant ümit pisiklet. Yani daha iyisini yapan var ise gelsin kapisalim.

Son düzenleme:
Kurtboğazı barajı önündeki inişte serbest düşüşte 70 e yaklaşıyor. Başlığı her gördüğümde acaba yazan var mı diye merakla bakıyorum. Yok mu 100 gören? Ankara ses ver?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geçen gün gidiyorum, 138 km/h ile . Otobanda araba falan solluyorum. Hızıma da arabalardan bakıyorum. Bisikletimde 16 jant ümit pisiklet. Yani daha iyisini yapan var ise gelsin kapisalim.
138 nedir ya ben sehir icinde cöp kamyonunun arkasinda rüzgardan korunarak 148 km/h yaptim. Inanmayanlar belediyede cöp bölümdeki isiclere sorabilir.

Gecenlerde bolu rampasini cikmaya aklima koymustum ve basardimda ama hiz ortalamasi gercekten berbat. O rampayi cikana kadar canim cikti ve hiz ortalamsinida sadece basit 52km/h de sabit tutabildim baska olmadi ve bisikletim MTB 2,25x24 lastikli olmasa, disli oranimda biraz fazla olsaydi 65km/h ile ortalama cikardim gibi geliyor bana. Bolu rampasi bu boru degil..... Siz siz olun denemeyin ölümün kiyisindan dönmek gibi birsey.
Abi senin ortalaman cok dusuk. Ben 56 ortalamayla uludagi tirmaniyorum.

Resimde ne kadar efor sarf ettigim acık seçik gorulmektedir.

Stravadan bak inanmazssan .Mukemmel bir paylasimdi tskler
2018-07-20_06-57-14_HDR.jpg

Dosyalar

• aviary-image-1503099785171.jpeg
    aviary-image-1503099785171.jpeg
    98,5 KB · Okunma: 47
Strava koymadan inanmıyorlar di mi. Nerde yaptım nasıl yaptım bilmiyorum ama yapmışım strava öyle diyor. Screenshot_20191122_225638_com.strava.jpg

Geri