Scudo Sports

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

Scudo
Telefonuma yüklediğim sports tracker programı sayesinde linkten gerçek hızımı görebilirsiniz. Hız 67km/s bisiklet salcano impetus. yolda hafif eğim vardı ve göreceğiniz gibi dümdüzdü :)
Açılan sayfadaki grafiğin sağ üstündeki tam ekran X işaretine tıklayıp farenizle gezmeniz yeterlidir.
http://www.sports-tracker.com/#/workout/enjoyman58/81epgdcthkl8hdle

Herkes hız limitlerini aşmış vallah :D

Ben Bianchi NERO ile Tekirdağ yolunda Gümüşyaka düzlüğünde 50 km görmüştüm. Yol kaymak bu arada o tarafa gideceklere duyrulu. Birde yol bisikleti varsa rahat 70 görürsünüz.

Yokuş aşağı 65 km i geçemedim. :)

• Beğen
Tepkiler: muratt35
98 km
kdz ereğli 4700 diye bilinen yokuşta
bisiklet federasyonun verdiği bianchi yol bisikletiydi. sene 2005

ankara köşk ün orayı bilen varsa ordan asagı inerken 79 gördüm sonra sert bi viraz oldugu için yavaşlamak zorunda kaldım

Silivrinin akalan köyündeki büyük rampada blen bilir kamyonlar o yokuştan çıkamaz bu yüzden o köyü dolanarak giderler... orada 87.6 yı gördüm sedona 781 2010, full shimano slx ve schwalbe racing ralph lastiklerle...

Ama arkadaşlar lütfen unutmayalım bisikletin yapılış amacı yüksek hızlara çıkıp kendimizi tehlikeye atmak değildir...

44lük aynakol ile kütahya yolundaki rampalardan birinin inişinde 67 gördüm :)

ben max 50km/h yaptım bayır aşağı o da :).
orda bile kadro,maşa ikiye ayrılacak diye bisikletin üzerinde zangır zangır titredim.millet 90-80 diyor helal olsun :D

2007 senesinde İzmirde Buca köprüsü altında MTB 2.0 Maxxis larsen tarzında lastiklerle,44 Aynakol 11 Ruble ile max.hız 96km/h...
(link)

Ben tahminen 50 km/s'ye çıktım geçen hafta Uğur Mumcu'ya çıktığım turdan dönerken. O da Yakacık'tan Kurfalı üzerinden Yeşilbağlar'a indiğim etapta oldu.

Fethiyede koyları gezerken 67 km yi görmüştüm ve bir an düşersem basıma gelebilecek olaylar beynimde canlandı ve hızımı 45 e düşürdüm.

@Barış Birlik

Özendirmek gibi olmasın ama Bozdağ'ın arka tarafına doğru (Çalkara tarafı) iniş gerçekten hız yaptım dedirtiyor insana. Kütahya yolundaki rampalar biraz zayıf kalıyor oraya göre. :)

Ben de konyanın seydişehir tarafından girişteki rampadan aşağıya sallanırken 75,5 km/h hızı görmüştüm :) Konyalılar bilir o rampayı zaten bi orası var konyada bi de akyokuş :)

Rüzgar arkamdan esiyordu ve dağ bisikletinde cst nin 1,95 lastikleri vardı.

85-90 yapanlarda hiç tırsma olmuyormu 50-55 km. yaptımda zangır zangır titredim ne kask vardı ne bişey bi düşsem parçalarımı toplarlardı :D

@Mehmet Ertuğrul001

Bisiklet üzerinde single track yani yüksek tepelerden veya kayalardan inmek veya hız yapmak için ilk önce cesaretini toplamak gerekiyo daha sonra konsantre olup kendinle yarışmalısın ayrıca bu dediklerimi uygularken korkup tırstığın zaman bilki o an kendini yerde bulabilirsin mtb agresif spor tarzına sahiptir bence doğa şartlarına veya yolun durumuna ayak ve performans uydurmak bilki ne dağlar nede yollar dayanır sana... ;)

kask, eldiven, dizlik, dirseklik vb.olmadan cok yuksek hıza cıkılmamalı en ufak hata hayatımıza mal olabilir.acıkcası ben cok hızlı ınebılecegım bı yokustan bıle 30-35 km hızı gecmem frenle ınerım.

Geri