Kondisyonum çok kötü diyemem ama kilo fazlamın olduğu doğrudur.
Boyum 1.73, kilom 82.
Kas gücümde bir sorun yok, üniversitedeyken Amerikan futbolu oynadım 3 yıl kadar, nabızda fena değil, sabah kalktığımda 55, gündüz ofiste 70 gibi, ama kondisyon konusuna katılıyorum, sizin mesajınızdan viteslere para bayılmadan önce biraz boğazı azaltıp makinayı sağlamlaştırmanın daha iyi olacağını anlıyorum sanki, gereksiz bir masraf mı olur teknik açıdan bakıldığında ?
Mesela 70 kadans, %5 eğim ve en hafif vites kombinasyonunda nabız tırmanışa başlarken 115 seviyesinde, 300 metre sonra 165 - 170 seviyesine geliyor ve duruyorum, 1 dakika kadar dinlenip devam edebiliyorum. Bu durumu 5 - 6 kere devam ettirebiliyorum ama sonra uzun süreli bir mola gerekiyor 5 - 10 dakika kadar. Kadansı 80 yaparsam mesafe oldukça kısalıyor tabi.
Saat uyarı verdiği için daha fazla zorlamıyorum, aslında öldürmüyor bu nabız ama 34 yaşında olunca çok zorlamıyorum, sonuçta hobi için yapıyorum bunu keyif almak için.
Kendi kondisyonumu başlangıç seviyesi olarak görüyorum, sadece hafta sonu yapabiliyorum egzersiz işten dolayı.