Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletle yokuş çıkmak

Scudo
@Bisikletsurenadam
Rock rider 340 ruble ve aynakol ne bilmiyorum

Yansin baldirlar yansin, okaslar yanmadan ise yarar hale gelmezler. Yurumek yok rampada, bisikletten inmek yok, devam! Yilmak yok!

@Kuzey Ege
Zararı olmazmı böyle ben aslında durmadan hırs yaparak çıkarımda korkuyorum sakatlanırım diye

Bende mtb var eğer oturarak süreceksem, yokuşun eğimine bağlı olarak vitesi atıyorum, genelde sol taraf 2 sağ taraf 4 de giderim çok zorlanırsam sol tarafı 1 e alırım. Bir ayakta bir oturarak da gittiğim olur bacaklarımı dinlendire dinlendire gidiliyor. Daha iyi oluyor bana göre. Ayakta süreceksem büyük vitese atıyorum.

@Okan111
Bisiklete binmeden once isinma harekeketlerinizi dogru ve yeterli yaparsaniz hicbir sey olmaz. Bir de tabii beslenme onemli. Yukarida arkadas link vermis. Orada aradigin hersey var.

kondüsyon yok demek ki. şimdi durarak çık, gün geçtikçe mola sayısını sen istemesen de azaltırsın, bi bakmışsın hiç dinlenmeden yokuşu çıkmışsın

@Kuzey Ege
Kardeeş beslenme programın varmı .))

@Angel ben malesef gözüm kesmediği yeri elde çıkıyorum vites küçültünce yavaş geliyor

@m.klcts
Elde çıkarmak mi bisikletinin hakkını ver hakkını :)

@m.klcts
85 kadansta yüksek ruble ufak aynakol yaprakta cikamadigin yokuşu görmek isterim :)

Arkadaşlar lastiğim patlamasaydı dediklerinizi yapıcaktım neden böyle oldu anlayamadım

@Okan111 iç lastik yerine decathlon da iki lastik için 30 tl patlak önleyici var

Geri