Yazık günah!
Tır römorklarının, traktörlerin farları, reflektörleri çok alçakta diye kaç kaza oluyor, hiç üzülmezler mesuliyet taşımazlar, bisikletlinin görünür olması gerektiği gibi görüş seviyesinin üzerinde ışık kullandığı için cezalandırırlar. İşte, görevi ihmal bu. Yetkililerin ses çıkarması gereken şey, kabahatsiz bisikletçi değil. İnternette araştırırken amerikada reflektörlerin mesafesinin yerden 1.5 metre yüksekliğe kadar, farların 1.8 metre yüksekliğe kadar olabileceği yazıyor ve yönü, 300 lümen ışığı arkada 22.5 metreden uzuna yaymayacak şekilde olmalıymış. Bir de burası Amerika - kilometrelerce düz yolun olduğu, kimsenin yoluna çıkmadığı ülke. Şimdi düşünelim: yere paralel 300 lümen arka far mı bu kuralı ihlal ediyor, yoksa kaska takılı 250 lümen far mı... Maksat bisikletçinin hayatı değil.
Sele altı ışık sanmıştım, kaska takılı olan bir ürünmüş
296251 dosyayı görüntüle
İnternette şöyle birşey buldum:
Görüldüğü üzere göz hizzası üzerine far konulması istenmiyor ama gerekçeler külliyen yalan-yanlış;
- Çanta seviyesi farları "yanlış yöne bakıyormuş,"
- Kask seviyesi farları "göz alıyormuş,"
Tamamen gözünün üstünde kaşın var göstermeliğinde yapılmış bir tavsiye makalesi okudum avustralyadan. Bizim Türklerin bunu yurtdışından alıp, yasakçılık sosuyla harmanlayıp uygulamaya geçtiğini düşündükçe tüylerim diken diken oluyor.
Lütfen, elinizi yüreğinize koyun ve düşünün; farın yer seviyesinin, gelen şöförün gözünü almasıyla ne ilgisi var!
Koyarsın kural 500 lümenin üzeri yasak diye, avuçlarımız patlayana kadar alkışlarız burada çok yaşa tezahüratlarıyla beraber. Derdiniz görünürlüğün çok artması, standartlara uyulması olsun; biraz da ışıksız ağır vasıta römorklarının, traktörlerin yolda görünürlüğünün azalmasına kafa yorun. Bisikletçiye çarpsan seni savurmaz bile, ama ağır vasıta hayatını sonlandırır.
Yasalar, hayat akışına uymalıdır. Ne kadar gerçeklerden kopmuş yasa koyucular kalem tutuyor. Her gün cinayet işleniyor ülkede tır terörü var. Bisikletçi teröründen ölen daha duymadık.