Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklette ışık sevenler

20190821_155131.jpg20190821_155112.jpgfazla abartmaya gerek yok bence. Şehir içinde zaten önemli olan fark edilebilmek.

Scudo
Bisiklette ışık sevmek güzel şey. Yeter ki bisiklet yolunda tüm ışıkları açıp yaya bisikletli demeden gözlerimizi kör etmesinler. :)

böyle yumruk atıyon çalışıyo
yada basılı tutup olan varmı ?

• Hahaha
Tepkiler: ilker.prime
@Samsam
Bende böyle başlamıştım.fakat yol bisikletinde fazla ışık bence hoş durmaz.sade daha iyi

@KadirXc100
Keşke anlayabilsek yardımcı oluruz

• Beğen
Tepkiler: erhan erhan
@alper2508 hocam beğenilmek güzel birşey:)) arada banada öyle laf atan birkaç hanımefendi oldu erkeklerin laf atanlarını duymuştukta kadınlarda laf atarmıymış? atıyorlarmış vallaha bizzat yaşadım yani bende.... bu arada bisiklette ışık konusunda ben cok sade takılıyorum ama şu tekeri baştan sona çevreleyen sistem neyse geceleri kullanılabilir düşünmeye başladım onu hoşuma gitti yalnız şöyle bir riski olabilir uzaktaki köpekleride ajite eder saldırmalarına sebep olurmu? bilemedim bu konuda tecrübeli olan arkadaşlar vardır belki paylaşacak... çünkü köpekler dönen şeylere ciddi reaksiyon gösteriyorlar gözlerine gözlerine sokulmuş gibi hissedip daha kolay mı saldırırlar ki gecede o sürüşlerde genelde tek olur kişi ...oda riski arttırabilir

@dryakup23 tekeleklere takılanı bilmiyorum ama ben şu üründen aldım gayet memnunum. her yere monte edilebiliyor. üstelik 5-6 saat şarjı gidiyor. 4 farklı ışık tekniği var. ben çakarlı kullanıyorum. üstelik gece sürüşlerinde çakarı açınca araçların çok daha mesafe vererek beni solladıklarını fark ettimImage1.jpg

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
5-6 saat iyiymiş. benimki en fazla 2 saat gidiyor. o yüzden yedek ışık da taktım.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
20190911_230251.jpg20190911_230606.jpg20190911_230527.jpg
Işıklardan maximum performans almak için yapmış olduğum son değişiklik.

Son düzenleme:
Arkadaşlar 100 - 150 tl aralığında ön ışık tavsiyesi istiyorum, aradığım özellikler sos modu 3 farklı güçte yanabilme, sarj edilebilme, portatif ve su geçirmeyen bir yapida olması. Bu ozelliklerde kullandığınız memnun kaldığınız ürünlerin linkini paylaşırsanız sevinirim ?

Arkadaşlar 100 - 150 tl aralığında ön ışık tavsiyesi istiyorum, aradığım özellikler sos modu 3 farklı güçte yanabilme, sarj edilebilme, portatif ve su geçirmeyen bir yapida olması. Bu ozelliklerde kullandığınız memnun kaldığınız ürünlerin linkini paylaşırsanız sevinirim ?
(link)

(link)

(link)

(link)
Ahmet abim bunlardan hangisini kullandınız ? Benim kafama yatan biraz görüntü açısından da Plus PLF-/&=/ modeli, diğeri biraz daha elle kullanılacak bir model gibi duruyor. Şarjları ortalama ne kadar dayanır acaba ?

DUVAR ASKISINI NEREDEN ALDINIZ
Evime yakın bisikletciden almıstım.zor bulunan bir model değil. Linke bakabilirsin

(link)

Ahmet abim bunlardan hangisini kullandınız ? Benim kafama yatan biraz görüntü açısından da Plus PLF-/&=/ modeli, diğeri biraz daha elle kullanılacak bir model gibi duruyor. Şarjları ortalama ne kadar dayanır acaba ?
Merhaba yavuz. Elfeneri gibi olanı arkadaş kullandı ordan biliyorum.fiyatına göre iyi.istedigin ozellikler var. Fakat diğeri sanırım yeni çıkmış. Özelliklerini pil ömrünü begendim. Degerlendirilebilir.plus markasının ürünleri fiyat performans olarak uygundur.

• Beğen
Tepkiler: yavuzkosar
Evime yakın bisikletciden almıstım.zor bulunan bir model değil. Linke bakabilirsin

(link)

Merhaba yavuz. Elfeneri gibi olanı arkadaş kullandı ordan biliyorum.fiyatına göre iyi.istedigin ozellikler var. Fakat diğeri sanırım yeni çıkmış. Özelliklerini pil ömrünü begendim. Degerlendirilebilir.plus markasının ürünleri fiyat performans olarak uygundur.
Teşekkür ederim abi inşallah önümüzdeki ay değerlendireceğim bu ürünleri, kendim de bakıyorum tabi aynı zamanda.

• Beğen
Tepkiler: ahmetd79
Moon nebula (180 lümen daylight) ışığımı,topeak comfort sele aparatına montaj ederken... 20190919_125657.jpg20190919_125712.jpg20190919_125333.jpg20190919_125326.jpg

• Beğen
Tepkiler: Son Selim
Geri