Samsam
Daimi Üye
- Tepki
- 337
- İsim
- ENES
- Başlangıç
- 2005—06
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
En son Tarkan konserine gitmistim yillar eveli .Anilarim depresti tskler.( Duman sistemi de beklenir bu tesisata )208942 dosyayı görüntüle208943 dosyayı görüntüle208944 dosyayı görüntüle208945 dosyayı görüntüle
Işıklardan maximum performans almak için yapmış olduğum son değişiklik.
(link)Arkadaşlar 100 - 150 tl aralığında ön ışık tavsiyesi istiyorum, aradığım özellikler sos modu 3 farklı güçte yanabilme, sarj edilebilme, portatif ve su geçirmeyen bir yapida olması. Bu ozelliklerde kullandığınız memnun kaldığınız ürünlerin linkini paylaşırsanız sevinirim ?
DUVAR ASKISINI NEREDEN ALDINIZ201253 dosyayı görüntüle
Sele altındaki klasik çin modelini iptal ettim.Moon ve knoglar ile kalite ön planda kaldı
Ahmet abim bunlardan hangisini kullandınız ? Benim kafama yatan biraz görüntü açısından da Plus PLF-/&=/ modeli, diğeri biraz daha elle kullanılacak bir model gibi duruyor. Şarjları ortalama ne kadar dayanır acaba ?(link)
(link)
Evime yakın bisikletciden almıstım.zor bulunan bir model değil. Linke bakabilirsinDUVAR ASKISINI NEREDEN ALDINIZ
Merhaba yavuz. Elfeneri gibi olanı arkadaş kullandı ordan biliyorum.fiyatına göre iyi.istedigin ozellikler var. Fakat diğeri sanırım yeni çıkmış. Özelliklerini pil ömrünü begendim. Degerlendirilebilir.plus markasının ürünleri fiyat performans olarak uygundur.Ahmet abim bunlardan hangisini kullandınız ? Benim kafama yatan biraz görüntü açısından da Plus PLF-/&=/ modeli, diğeri biraz daha elle kullanılacak bir model gibi duruyor. Şarjları ortalama ne kadar dayanır acaba ?
Teşekkür ederim abi inşallah önümüzdeki ay değerlendireceğim bu ürünleri, kendim de bakıyorum tabi aynı zamanda.Evime yakın bisikletciden almıstım.zor bulunan bir model değil. Linke bakabilirsin
(link)
Merhaba yavuz. Elfeneri gibi olanı arkadaş kullandı ordan biliyorum.fiyatına göre iyi.istedigin ozellikler var. Fakat diğeri sanırım yeni çıkmış. Özelliklerini pil ömrünü begendim. Degerlendirilebilir.plus markasının ürünleri fiyat performans olarak uygundur.
Bunlar da süper Işıl-ışıl kamyon gibi208942 dosyayı görüntüle208943 dosyayı görüntüle208945 dosyayı görüntüle
Işıklardan maximum performans almak için yapmış olduğum son değişiklik.