Scudo Sports

Bisiklette ışık sevenler

Scudo
@hamlet2006 hamletEvren, hamlet2006Evren, hamletevren gibi nickler boş bilginize!

Yöneticim öyle bir yazmışsınız ki, hadi ''voltranı oluşturun'' der gibi.Kollar ve gövdeyi oluşturmuşlar, ayakları ve bacakları da oluşturmuşlar. @BerkEvren de başını oluşturacak sen de git ''netice'' sini oluştur der gibi olmuş:snzdglsn::D

@hamlet2006 Olur mu hiç aşkolsun, tamamen sizin mesajınızdan yola çıktım, bir kullanıcı adı kaldı sanırım kullanmadığınız, bir de çelik bisiklet yaptırırsak size tamamdır.

2 tane knog r70 var.ikisini de satacağım
Sevgili @ahmetd79 ’u biraz tanıdıysam kesin daha iyi bir alternatif bulmuştur yoksa o knoglardan kolay kolay vaz geçmez ??? özelden fiyat bekliyorum anlaşırsak minik bir caddebostan turu yapabiliriz hem sizin canavar meridayı yakından görmüş olurum

Sevgili @ahmetd79 ’u biraz tanıdıysam kesin daha iyi bir alternatif bulmuştur yoksa o knoglardan kolay kolay vaz geçmez ??? özelden fiyat bekliyorum anlaşırsak minik bir caddebostan turu yapabiliriz hem sizin canavar meridayı yakından görmüş olurum
Dostum ben sadeleştirmeye geçtim.fazla ışıktan hevesimi aldım diyebilirim. Arkada şuan iki ışık var.knog r70 leri cikardim

@Gökay Akçay yakindan gorme konusunda emin misiniz ? Ben yakindan gorurum belki diye arka cepte kaynak gözlüğü tasiyorum. ??
Artık normale döndüm önde 3 arkada 2 ışık .yani bana göre normal ?

@Gökay Akçay yakindan gorme konusunda emin misiniz ? Ben yakindan gorurum belki diye arka cepte kaynak gözlüğü tasiyorum. ??
Benim bisikletinin arkasında yol yıkama kamyonlarının arkasındaki turuncu ok şeklideki lambalardan bile takabilecek yer var, bu güzel ışık bisikletindeki hafifliği ön planda tutan arkadaşların daha çok işine yarar ihtiyacı olan kaçırmasın.
Ayrıca hemen her gün bisikleti ulaşım aracı olarak kullandığımdan, bu tarz belirli şarj/deşarj ömrü olan lambaların ömrünü gereksiz erken bitiriyorum, göbek dinamosundan beslenen lambalar benim durumum için daha uygun

(link)

XLite100

Son zamanlar da SAFA Brianın çektiği videolar da ki sürücüler de gördüğüm ışık güneşli gün de bile çok net gösteriyor... kullanıcısı varsa yorum alabiliriz
Ben kullanıyorum memnun değilim ışıklandırması yeterli değil açıkçası, pil ömrü gayet iyi ama.

Dostum ben sadeleştirmeye geçtim.fazla ışıktan hevesimi aldım diyebilirim. Arkada şuan iki ışık var.knog r70 leri cikardim

Artık normale döndüm önde 3 arkada 2 ışık .yani bana göre normal ?

Bir tanesini almak istiyorum, ancak özel mesaj atmayı bulamadım. Bana ulaşabilir misiniz rica etsem?

@ahmetd79
Ben sizden almak isterdim.Temiz kullandığınızdan hiç şüphem yok.:harika:
Ancak ben Türkiye'deki bir siteden kredi kartına taksitle almak istiyorum.Taksit benim için önemli,taksiti duyunca bir gün taksitle helikopter bile alacağım:ssrtcbya:

Türkiye de satan bile yok.Keşke olsa ve alsanız

Öndeki Guee sol 700 plus ların da birini çıkardım.boşta şuan

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Bir arkadaş da satıyor knog r70 fazla kullanmamış fiyatıda daha uygun gibi

Moon nebula var yav. Chameleon versiyinu var ve 126tl. N11den bakabilirsiniz.
Ben kullandim ve maalesef yolda dusurup kaybettim. Tam bir canavar...

Moon nebula var yav. Chameleon versiyinu var ve 126tl. N11den bakabilirsiniz.
Ben kullandim ve maalesef yolda dusurup kaybettim. Tam bir canavar...
Nebula chamelon kullandim. İstedigin her renkte flas ozelligi olsaydı mükemmel birşey olurdu.Bir de mavi ışığı daha kuvvetli olaydı.Fakat sadece standart kirmizi ışık için bile alınabilir.Kalitesini zaten kutu ve kutu içeriğinden bile belli ediyor.

Türkiye'de Moon chamelon nebula bulabildim.
(link)

Türkiye'de satılan daha iyi bir arka lamba olmamasına inanamıyorum.:ssrtcbya:

Geri