Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklette ışık sevenler

Scudo
(link)

Bu linkteki ışığı aldım güçlü bir kornası da var. Mutlaka daha iyileri de vardır ama bu fiyata göre çok iyi. Memnunum.

• Beğen
Tepkiler: ahmetd79
Her bisikletçide bulunan arka lamba hariç kaliteli bir arka lamba tavsiyesi rica ediyorum.Türkiye'deki sitelerden link atarsanız makbule geçer.

Yani bu hariç.Bundan iki tanesini kullana kullana bozdum
Deemount-100-LM-arj-edilebilir-COB-LED-USB-Da-Bisikleti-Kuyruk-I-k-Arka-Lambas-MTB.jpg

(link)

XLite100

Son zamanlar da SAFA Brianın çektiği videolar da ki sürücüler de gördüğüm ışık güneşli gün de bile çok net gösteriyor... kullanıcısı varsa yorum alabiliriz

Her bisikletçide bulunan arka lamba hariç kaliteli bir arka lamba tavsiyesi rica ediyorum.Türkiye'deki sitelerden link atarsanız makbule geçer.

Yani bu hariç.Bundan iki tanesini kullana kullana bozdum
211597 dosyayı görüntüle
(link)
Ufak, uzun pil ömürlü ve gündüz bile metrelerce öteden görünen bir arka ışık. Tavsiye ederim ?

(link)

XLite100

Son zamanlar da SAFA Brianın çektiği videolar da ki sürücüler de gördüğüm ışık güneşli gün de bile çok net gösteriyor... kullanıcısı varsa yorum alabiliriz
Bende var tavsiye ederim, aluminyum gövde, su geçirmez şarjı ne kadar gidiyor ben bile bazen unutuyoum :)

Koca Türkiye'de Knog ve Moon'un istediğim model arka lambası yok:bsmagryr:

Şahsi fikrim bu markaların biraz pahalı olması?

@BerkEvren Evren,
Bir ara Çetin'in bana tavsiye ettiği Moon Comet 35 kullanıyordun diye hatırlar gibiyim.İş görür mü?
Aslında daha güçlü bir şeyler bakıyordum ama ülkemizde yok.

@BerkEvren Evren,
Bir ara Çetin'in bana tavsiye ettiği Moon Comet 35 kullanıyordun diye hatırlar gibiyim.İş görür mü?
Aslında daha güçlü bir şeyler bakıyordum ama ülkemizde yok.
Evet ama bu linkini attığım ürünü düşünüyorum bende. Bir arkadaşımda var. İnan arada dağlar var. (35lumen, 200lumen) Gündüz bile buradayım diyor ışık ki trafikte çok önemli bence bu durum ?

Evet ama bu linkini attığım ürünü düşünüyorum bende. Bir arkadaşımda var. İnan arada dağlar var. (35lumen, 200lumen) Gündüz bile buradayım diyor ışık ki trafikte çok önemli bence bu durum ?

Bisikletimi sana bakarak aldım.
Gözlüğümü de
Taytımı da
Dual pivot frenlerimi de
Farımı da
Bir de arka lambayı da sana bakarak alayım.

Kendimi Evren'in çakması gibi hissetmeye başladım.:D

Arkadaş peşimi bırak yahu,herşeyi sana bakarak almak zorundayım gibi hissediyorum.:tskler::D:D:p

Hep Durano plus dedin dedin direndim ve almadım, sonra da gittim Schwalbe one aldım o mübarek de patladı durdu:ssrtcbya:Bravo bana:booo:

@hamlet2006 ?fren konusunda kırıldım acikcasi. ?

Kronoloji bilimi Evren daha önceydi dese de bu konudaki tecrübelerinden yararlanmadığım söylenemez.(Biçimce olumsuz, anlamca olumlu cümle örneği gibi oldu)

Senin de yerin ayrıdır bilirsin.:harika: Fahrad XXL surlarında açtığın gedikten benim de giresim yok değil.:huhuu:

@hamlet2006 hamletEvren, hamlet2006Evren, hamletevren gibi nickler boş bilginize!

Not: @BerkEvren bu önerdiğiniz ışığı kullanan arkadaş forumdaysa bir inceleme alsaydık ne güzel olurdu, olmadı siz sipariş geçince sizden bekleriz artık bu incelemeyi.

Geri