Samsam
Daimi Üye
- Tepki
- 337
- İsim
- ENES
- Başlangıç
- 2005—06
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Hocam kaç model kamyon bu? Valla uzaylı diyip taşlar dikkat edin.208942 dosyayı görüntüle208943 dosyayı görüntüle208945 dosyayı görüntüle
Işıklardan maximum performans almak için yapmış olduğum son değişiklik.
(link)Her bisikletçide bulunan arka lamba hariç kaliteli bir arka lamba tavsiyesi rica ediyorum.Türkiye'deki sitelerden link atarsanız makbule geçer.
Yani bu hariç.Bundan iki tanesini kullana kullana bozdum
211597 dosyayı görüntüle
@hamlet2006 knog blinder r70 bulursaniz tadindan yenmez.
(link)Her bisikletçide bulunan arka lamba hariç kaliteli bir arka lamba tavsiyesi rica ediyorum.Türkiye'deki sitelerden link atarsanız makbule geçer.
Yani bu hariç.Bundan iki tanesini kullana kullana bozdum
211597 dosyayı görüntüle
Bende var tavsiye ederim, aluminyum gövde, su geçirmez şarjı ne kadar gidiyor ben bile bazen unutuyoum(link)
XLite100
Son zamanlar da SAFA Brianın çektiği videolar da ki sürücüler de gördüğüm ışık güneşli gün de bile çok net gösteriyor... kullanıcısı varsa yorum alabiliriz
Evet ama bu linkini attığım ürünü düşünüyorum bende. Bir arkadaşımda var. İnan arada dağlar var. (35lumen, 200lumen) Gündüz bile buradayım diyor ışık ki trafikte çok önemli bence bu durum ?@BerkEvren Evren,
Bir ara Çetin'in bana tavsiye ettiği Moon Comet 35 kullanıyordun diye hatırlar gibiyim.İş görür mü?
Aslında daha güçlü bir şeyler bakıyordum ama ülkemizde yok.
Evet ama bu linkini attığım ürünü düşünüyorum bende. Bir arkadaşımda var. İnan arada dağlar var. (35lumen, 200lumen) Gündüz bile buradayım diyor ışık ki trafikte çok önemli bence bu durum ?
@hamlet2006 ?fren konusunda kırıldım acikcasi. ?