Sinanthewhite
Aktif Üye
- Tepki
- 398
- Başlangıç
- 2012—13
- Bisiklet
- Sedona
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
(link) telefon tutucu sağlam. Darbeleri emen bir bölümü de var.Ne yazık ki gidon boğazına uygun telefon tutucu bulamadım. Çözüm olarak plastik kelepçe+bant. Kendiliğinden kornası olması iyi oldu (normal korna Arslan kükremesi ise bu ancak kedi olabilir yani pek işe yaramaz).
Çok kaliteli ve kullanışlı olduğunu iddia edemem; iş görür mü deneyip göreceğiz. İçime sinmedi ama başka çarem kalmadı. Teli cebimde taşımak bir süre sonra iğrenç oluyor.
234280 dosyayı görüntüle234281 dosyayı görüntüle234282 dosyayı görüntüle234283 dosyayı görüntüle
Kazasız belasız kullanın. Bozuk yolda düşürme ihtimali oluyor mu? Bir de telefona yandan baskı uyguladığında zarar verme gibi bir durum oluyor mu?(link)
kullanıyorum, memnunum
Telefon büyükse sıkıntı. Ben de aldım, 6.39 inçlik Xiaomi mi 9t telefonum var ve kauçuk bantlar kopacak gibi oluyor. Neyse ki bir de yedek koymuşlar, birini alttan diğerini de üstten tutturup kullanıyorum. Kauçuklar güneş altında ne olur yaz sonu göreceğim. Ama oynama, kayma vs görmedim. Şimdiye kadar gayet iyi"Spigen'den kötü ürün çıkmaz" diyerek, fiyatı da nispeten hesaplı olunca, tur bisikletimde kullanmak üzere şu ürünü almıştım:
(link)
Pandemi yasakları sebebiyle çok fazla kullanamadım ama kısa süreli tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki malzeme kalitesi iyi, telefonu sağlamca tutan ve istediğiniz açıya ayarlandıktan sonra kuvvetli sarsıntılarda bile açısı bozulmayan, gevşemeyen ve güven veren bir ürün.
Bisikletimde ön amortisör yok. Çok bozuk yollara girmedim şimdiye kadar ama ne düşme ne de telefona zarar verme gibi bir durum olmadı. Telefonu kılıfsız takmanızı tavsiye etmem ama.Kazasız belasız kullanın. Bozuk yolda düşürme ihtimali oluyor mu? Bir de telefona yandan baskı uyguladığında zarar verme gibi bir durum oluyor mu?
Telefon büyükse sıkıntı. Ben de aldım, 6.39 inçlik Xiaomi mi 9t telefonum var ve kauçuk bantlar kopacak gibi oluyor. Neyse ki bir de yedek koymuşlar, birini alttan diğerini de üstten tutturup kullanıyorum. Kauçuklar güneş altında ne olur yaz sonu göreceğim. Ama oynama, kayma vs görmedim. Şimdiye kadar gayet iyi
Nereden alabilirimTopeak kullanıyorum özel kılıfı var hep telefonda gidona sabit kızağı var üstüne Drone kumandası bağlayıp sürüyorum hiç sorun çıkarmadı 224935 dosyayı görüntüle
Amazon.de almıştım telefon kılıfı ile beraber paketti , AliExpressde de vardı ama Amazon’da daha uygun idi 1 yıl oldu alalıNereden alabilirim
Ben de aynı telefonu kullanan ve o tür bir ürünü uzun süre arayan biri olarak, buradaki tavsiyelerle şu ürünü aldım. Çok memnunum.Arkadaşlar selam, ben iPhone 8 plus kullanıyorum. Telefonum için bisikletime bir tutucu arıyorum. Garmin gibi navigasyonlu saatlere param yetmediği için telefonu navigasyon gibi kullanmak istiyorum. Telefonu çok sağlam şekilde tutabilecek, iPhone 8 plus ile uyumu telefon tutucu önerileriniz var mıdır?
,
Merhabalar bende decathlondaki bu tutucuyu almak istiyorum fakat bir tutucu aldım gidona bağlantısı çok büyük geldi hemde kalın olduğu için kablolardan dolayı takamadim acaba bu tutucu fotoğraftaki gidonuma rahat bir şekilde bağlanabilir mi?Diş kısımlarına içinden yapışkanlı sünger çıkıyor onları yapıştırıyorsunuz. Ayrıca telefonu kılıfla beraber taktığınızda metal hiç bir kısım telefona temas etmemiş oluyor.
Alırken benimde kafamda çok soru işareti vardı, sağlam tutacak mı telefona zarar verecek mi gibi. Ama yaklaşık 1 aydır her gün kullanıyorum telefonu sağlam tutuyor ve telefona bir zarar vermedi.
Telefonu tutarak bisikleti kaldırdım o şekilde denedim.
Tek handikapı telefonunuz suya dayanıklı değilse yağışlı havada kullanamıyorsunuz. Gerisi için şüpheniz olmasın
227604 dosyayı görüntüle
Kablonun üstünden bağlamayın zaten kabloya zarar verirsiniz uzun vadede ve bağlantı stabil olmaz. Gidonunuzun çapını bilmediğim için olur mu olmaz mı bir yorum yapamayacağım ama 24-31mm arası gidonlara oluyor bu aparat. Muhtemelen olur diye düşünüyorum.Merhabalar bende decathlondaki bu tutucuyu almak istiyorum fakat bir tutucu aldım gidona bağlantısı çok büyük geldi hemde kalın olduğu için kablolardan dolayı takamadim acaba bu tutucu fotoğraftaki gidonuma rahat bir şekilde bağlanabilir mi?