Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklette telefon tutucu

Ben bunu kullanıyorum, memnunum. Gidon boğazına bağlıyorum.
(link)

Scudo
Bu tarz telefon tutucusunu yağmur geçirmek çantalı olarak kadroya bağlanan tipten ne önerirsiniz?

(link)

Bunu kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim.

(link)

kullanıyorum, memnunum

Dosyalar

• YDXJ0030.jpg
    YDXJ0030.jpg
    1 MB · Okunma: 86
Ne yazık ki gidon boğazına uygun telefon tutucu bulamadım. Çözüm olarak plastik kelepçe+bant. Kendiliğinden kornası olması iyi oldu (normal korna Arslan kükremesi ise bu ancak kedi olabilir yani pek işe yaramaz).

Çok kaliteli ve kullanışlı olduğunu iddia edemem; iş görür mü deneyip göreceğiz. İçime sinmedi ama başka çarem kalmadı. Teli cebimde taşımak bir süre sonra iğrenç oluyor.

234280 dosyayı görüntüle234281 dosyayı görüntüle234282 dosyayı görüntüle234283 dosyayı görüntüle

(link)
Bunu kullanıyorum, bir sıkıntı yaşamadım. Bozuk yollarda da sürdüm sarsılsa da sıkıntı olmadı.

• Beğen
Tepkiler: SametUYNDRN
Ne yazık ki gidon boğazına uygun telefon tutucu bulamadım. Çözüm olarak plastik kelepçe+bant. Kendiliğinden kornası olması iyi oldu (normal korna Arslan kükremesi ise bu ancak kedi olabilir yani pek işe yaramaz).

Çok kaliteli ve kullanışlı olduğunu iddia edemem; iş görür mü deneyip göreceğiz. İçime sinmedi ama başka çarem kalmadı. Teli cebimde taşımak bir süre sonra iğrenç oluyor.

234280 dosyayı görüntüle234281 dosyayı görüntüle234282 dosyayı görüntüle234283 dosyayı görüntüle
(link) telefon tutucu sağlam. Darbeleri emen bir bölümü de var.

(link)

kullanıyorum, memnunum
Kazasız belasız kullanın. Bozuk yolda düşürme ihtimali oluyor mu? Bir de telefona yandan baskı uyguladığında zarar verme gibi bir durum oluyor mu?
"Spigen'den kötü ürün çıkmaz" diyerek, fiyatı da nispeten hesaplı olunca, tur bisikletimde kullanmak üzere şu ürünü almıştım:

(link)

Pandemi yasakları sebebiyle çok fazla kullanamadım ama kısa süreli tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki malzeme kalitesi iyi, telefonu sağlamca tutan ve istediğiniz açıya ayarlandıktan sonra kuvvetli sarsıntılarda bile açısı bozulmayan, gevşemeyen ve güven veren bir ürün.
Telefon büyükse sıkıntı. Ben de aldım, 6.39 inçlik Xiaomi mi 9t telefonum var ve kauçuk bantlar kopacak gibi oluyor. Neyse ki bir de yedek koymuşlar, birini alttan diğerini de üstten tutturup kullanıyorum. Kauçuklar güneş altında ne olur yaz sonu göreceğim. Ama oynama, kayma vs görmedim. Şimdiye kadar gayet iyi

Kazasız belasız kullanın. Bozuk yolda düşürme ihtimali oluyor mu? Bir de telefona yandan baskı uyguladığında zarar verme gibi bir durum oluyor mu?

Telefon büyükse sıkıntı. Ben de aldım, 6.39 inçlik Xiaomi mi 9t telefonum var ve kauçuk bantlar kopacak gibi oluyor. Neyse ki bir de yedek koymuşlar, birini alttan diğerini de üstten tutturup kullanıyorum. Kauçuklar güneş altında ne olur yaz sonu göreceğim. Ama oynama, kayma vs görmedim. Şimdiye kadar gayet iyi
Bisikletimde ön amortisör yok. Çok bozuk yollara girmedim şimdiye kadar ama ne düşme ne de telefona zarar verme gibi bir durum olmadı. Telefonu kılıfsız takmanızı tavsiye etmem ama.

• Beğen
Tepkiler: St.Ahmetus
Ben de ilk başta hem hafif olsun hem ucuz olsun diye, aşağıda resmini eklediğim tarz bir şey almıştım Amazon'dan. Ancak bu tarz ürünler baya sıkıntılı. (En azından benim için öyle oldu.) Birincisi, 6 inch'ten büyük ekranlı telefonlar için, o lastikleri koparacak kadar çektirmek gerekiyor nerdeyse. Bir de kılıf kullanıyorsanız telefon hem daha kalın hem daha uzun olduğu için, durum iyice zorlaşıyor. Kılıfsız kullanmanız halindeyse, o gördüğünüz çizgilerin, telefon kasasında iz bırakma ihtimali var. (Bir arkadaşımın yeni aldığı S20sine oldu ve baya üzüldü.). Ikincisi de, her ne kadar bisiklet üzerindeyken telefonla oynamak çok tehlikeli olsa da, bazen kırmızı ışıkta durma anında haritada bir değişiklik yapmak ya da bir mesaja çok hızlı cevap vermek gerektiğinde, ekranın alt ve üst kısımları siyah lastik sebebiyle erişilemez oluyor.

Ben halihazırda Garmin Edge kullandığım için, telefon kılıfına yapıştırılan bir Garmin Edge aparatıyla olayı çözdüm. Bu işin sanırım en düzgün yolu Quadlock ama fiyattan ötürü bence şu iki aparatı alarak da Quadlock performansı alabilirsiniz.

(link)
(link)

234969 dosyayı görüntüle

Ben de geçenlerde linkteki ürünü sipariş ettim. Haftaya gelmesi muhtemel geldiğinde tecrübelerimi paylaşırım olmadı. Fiyat performans ürünü. Su geçirmezlik ve sabitlik olayı bana güven verdi açıkçası. Ürün fotoğraflarda kaliteli gözüküyor. Genelde bir kere alınacak bir ürün olduğundan bütçe biraz daha esnek tutulup daha iyi bir şey alınabilir diye düşünüyorum. Aliexpress'ten aldım, aşağıdaki yazıyı aramaya yazarsanız görebilirsiniz ürünü. Link kopyalamama izin vermiyor site maalesef.

WHEEL UP bisiklet çantası naylon su geçirmez üst tüp çerçeve gidon bisiklet çantası 6.0 inç dokunmatik ekran bisiklet sepeti bisiklet aksesuarları

Arkadaşlar selam, ben iPhone 8 plus kullanıyorum. Telefonum için bisikletime bir tutucu arıyorum. Garmin gibi navigasyonlu saatlere param yetmediği için telefonu navigasyon gibi kullanmak istiyorum. Telefonu çok sağlam şekilde tutabilecek, iPhone 8 plus ile uyumu telefon tutucu önerileriniz var mıdır?
,

Arkadaşlar selam, ben iPhone 8 plus kullanıyorum. Telefonum için bisikletime bir tutucu arıyorum. Garmin gibi navigasyonlu saatlere param yetmediği için telefonu navigasyon gibi kullanmak istiyorum. Telefonu çok sağlam şekilde tutabilecek, iPhone 8 plus ile uyumu telefon tutucu önerileriniz var mıdır?
,
Ben de aynı telefonu kullanan ve o tür bir ürünü uzun süre arayan biri olarak, buradaki tavsiyelerle şu ürünü aldım. Çok memnunum.
(link)

• Beğen
Tepkiler: utkangencpsn
Diş kısımlarına içinden yapışkanlı sünger çıkıyor onları yapıştırıyorsunuz. Ayrıca telefonu kılıfla beraber taktığınızda metal hiç bir kısım telefona temas etmemiş oluyor.
Alırken benimde kafamda çok soru işareti vardı, sağlam tutacak mı telefona zarar verecek mi gibi. Ama yaklaşık 1 aydır her gün kullanıyorum telefonu sağlam tutuyor ve telefona bir zarar vermedi.
Telefonu tutarak bisikleti kaldırdım o şekilde denedim. :)

Tek handikapı telefonunuz suya dayanıklı değilse yağışlı havada kullanamıyorsunuz. Gerisi için şüpheniz olmasın

227604 dosyayı görüntüle
Merhabalar bende decathlondaki bu tutucuyu almak istiyorum fakat bir tutucu aldım gidona bağlantısı çok büyük geldi hemde kalın olduğu için kablolardan dolayı takamadim acaba bu tutucu fotoğraftaki gidonuma rahat bir şekilde bağlanabilir mi?

Dosyalar

• 15980970908274562231809308631721.jpg
    15980970908274562231809308631721.jpg
    579,6 KB · Okunma: 156
Merhabalar bende decathlondaki bu tutucuyu almak istiyorum fakat bir tutucu aldım gidona bağlantısı çok büyük geldi hemde kalın olduğu için kablolardan dolayı takamadim acaba bu tutucu fotoğraftaki gidonuma rahat bir şekilde bağlanabilir mi?
Kablonun üstünden bağlamayın zaten kabloya zarar verirsiniz uzun vadede ve bağlantı stabil olmaz. Gidonunuzun çapını bilmediğim için olur mu olmaz mı bir yorum yapamayacağım ama 24-31mm arası gidonlara oluyor bu aparat. Muhtemelen olur diye düşünüyorum.

@casadaras01 yaklaşık bir ay önce bende aldım aynı tutucudan. B'Twin Triban 540 bisikletim var ve hala nasıl takacağımı düşünüyorum.
Aslında uygun başlı bir vida bulabilsem doğrudan dümeni maşaya tutturan kısma takacağım ama vida bulamıyorum. Sonunda canıma tak edecek gidip düz tornavida başlı vida takacağım. 😒
Ha bu arada benim dümene ufak geliyor kelepçe kısmı.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Yeni gidonlarda sanırım sadece boğaz kısmı 25. 4 veya 31.8 oluyor. Diğer kısımlar daha kalın oluyor. Kardeşimin ön ışık önceki bisiklette rahatlıkla olurken şimdiki bisiklette zor oldu. Gidonun siyah kısmı çizmesini diye 0.5mm den bile ince bir şey koyalım dedik olmuyor. Kalın lastikli ürünler biraz daha revaçta. Sizin ürün gidon boğazına da olmuyorsa başka bir ürün denemenizi tavsiye ederim.

Geri