özgür duygu
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.388
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
joyroom markasını önerebilirim, aliexpress te bulabilirsiniz.Selamlar, gidon boğazı üstüne takılabilen model kullanan var mı?
Harikaymış 👍🏻👍🏻Bir türlü paraya kıyıp alamadığım ama çok beğendiğim Quad Lock tutucular...
(link)
Bir türlü paraya kıyıp alamadığım ama çok beğendiğim Quad Lock tutucular...
(link)
Selamlar, gidon boğazı üstüne takılabilen model kullanan var mı?
Ben de aynı ürünü 2 sene kullandım. Telefonum biraz irice olduğundan olabilir yırtıldı bir zaman sonra. İlk kullandan itibaren de tam olarak istediğim gibi durmadı telefon ğstünde, ya sağa ya sola kaydı263222 dosyayı görüntüle
Ben bu ürünü gidon boğazında kullanıyorum. Telefon yan duruyor ama kullanıma herhangi bir engeli yok. Tutucu 360 derce dönüyor eğer telefonunuz küçükse ve boğazınız uzunsa dik olarak kullanbilirsiniz .
Kullanımı nasıl hocam, yukarıdan fırlayacak gibi geliyor bu modeller ama en sağlam gözüken de bunlar.(link)
Bu ürünün ilk sıradaki versiyonunu aldım. Gidon boğazının gidonu monteleyen kısmına takılıyor. Oldukça sağlam ve kullanışlı kelepçeli olan model de tercih edilebilir. 15 günde teslim aldım.
238122 dosyayı görüntüle
decathlondan 80tl ye almıştım bu model çok sağlam şuan 110 tlye satılıyor. kesinlike mtb kullanırken dağ taş inerken iphone xs telefonumu canavar gibi tutuyordu . deneyimledim öneriyorum..Kullanımı nasıl hocam, yukarıdan fırlayacak gibi geliyor bu modeller ama en sağlam gözüken de bunlar.
Kullanımı nasıl hocam, yukarıdan fırlayacak gibi geliyor bu modeller ama en sağlam gözüken de bunlar.
Bende de bu var, Decathlon’un da birebir aynı modeli var bulamayan olursa. Kullanımı çok rahat ancak ben gidon boğazına takıp kullanıyorum, vida zamanla zarar görecek diye korkuyorum. Vidanın uzunu piyasada yok ama o şekilde kullanan varsa nereden bulduğunu yazarsa sevinirim.Rassine alüminyum cnc kesim telefon tutucu kullanıyorum 5.5-10 cm aralığındaki telefonları güçlü bir şekilde sabitliyor tavsiye ederim
Bende de bu var, Decathlon’un da birebir aynı modeli var bulamayan olursa. Kullanımı çok rahat ancak ben gidon boğazına takıp kullanıyorum, vida zamanla zarar görecek diye korkuyorum. Vidanın uzunu piyasada yok ama o şekilde kullanan varsa nereden bulduğunu yazarsa sevinirim.
Teknik hırdavatçılarda her çeşit vida somun bulabilirsinizBende de bu var, Decathlon’un da birebir aynı modeli var bulamayan olursa. Kullanımı çok rahat ancak ben gidon boğazına takıp kullanıyorum, vida zamanla zarar görecek diye korkuyorum. Vidanın uzunu piyasada yok ama o şekilde kullanan varsa nereden bulduğunu yazarsa sevinirim.