Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklette telefon tutucu

Selamlar 8 inch e kadar ariyorum ama bulamadim buyuk telefonlar icin bildiginiz kadro ustu yada gidon ustu telefon tutucu varmidir ? 17cm x 8 cm telefonum

Açık tutucu mu, kapalı (yağmur korumalı) mı?
Açık olanlar genelde daha esnek.
Mesela bende bir bisiklette bu var, genişliği en fazla 10.2 cm, yükseklik serbest: (link)
Birinde de bu var, genişliği en fazla 9.5 cm, yükseklik serbest: (link)
Birinde de bu, genişliği en fazla 9 cm, yüksekliği 18 cm: (link)

Scudo
Mesela bende bir bisiklette bu var, genişliği en fazla 10.2 cm, yükseklik serbest: (link)
Tesekkurler cevabiniz icin yagmur korumali ariyorum

Telefon tutucu yerine telefon gözenekli kadro üstü çantayı da düşünebilirsiniz.

Telefon tutucu yerine telefon gözenekli kadro üstü çantayı da düşünebilirsiniz.
Kadro üstü çanta bende var ama telefon tam sığmıyor. Birde pek kullanışlı bulmadım gidon için olanlar daha iyi sanki

• Beğen
Tepkiler: Cotyoran52
Kadro üstü çanta bende var ama telefon tam sığmıyor. Birde pek kullanışlı bulmadım gidon için olanlar daha iyi sanki
Sarsıntı çok oluyor onlarda da. Geçen gün telefondan mı gelıyodu ses gıdonda bi yerden mi tam kestıremedım ama bi tıkırtı vardı. Kameranın sallayınca tıkırtısı geliyor o normal ztn ama ona benzer daha yüksek sesli bi tıkırkı

Yol bisikletinde çanta ya da telefon tutucu kullanmadığım ve yazın telefon koyacak herhangi bir cebim de olmadığı için bir çözüm arıyordum. Çareyi, kemere takılan telefon kılıfını sele altında kullanmakta buldum. Kapağındaki cırt bandı baya da sağlam.
Gayet kullanışlı ve estetik oldu.
IMG_20220423_110504.jpgIMG_20220423_110509.jpg

(link) bir ürün aldım, ama kullanmıyorum. Güzel bir ürün, sağlam tutuyor.

Hocam 2.linkte ki ürünü kayınçom aldı, sarsıntıdan dolayı gidon bağlantı yerinden kırıldı. Telefonu iphone11, öyle büyük ve ağır bir telefon da değildi. Daha sonra yukarıda ki ürünü aldık. Plastik olduğu için esneme payı güzel. Ben n11 den almıştım sonra aynı ürün bim e geldi oradan da ona aldık. Memnunuz

(link) bir ürün aldım, ama kullanmıyorum. Güzel bir ürün, sağlam tutuyor.

Hocam 2.linkte ki ürünü kayınçom aldı, sarsıntıdan dolayı gidon bağlantı yerinden kırıldı. Telefonu iphone11, öyle büyük ve ağır bir telefon da değildi. Daha sonra yukarıda ki ürünü aldık. Plastik olduğu için esneme payı güzel. Ben n11 den almıştım sonra aynı ürün bim e geldi oradan da ona aldık. Memnunuz

Sarsıntıdan dolayı kırılması çok zor. Aşırı sıkmaktan ya da aldığı bir darbeden zayıflamış olabilir. Ben 2.5 yıldır 6" telefonla kullanıyorum, süspansiyonsuz bisiklette binlerce kilometre devirdi.
Plastik bağlantıların vida yuvaları sıkarken ya da kullanımı boyunca çok kolay hasar görüyor ve plastik parçaların uzun süre güneşte kaldıktan sonra gevrekleşip kırılma eğilimi var. Alüminyum bağlantıların ise güneşle korozyonla işi olmayan evladiyelik ömrü var.
Plastik ile alüminyumu karşılaştırmak bana pek doğru gelmiyor, plastik bisikletle alüminyum bisikleti karşılaştırmak gibi olur.

• Beğen
Tepkiler: ugurus
Sarsıntıdan dolayı kırılması çok zor. Aşırı sıkmaktan ya da aldığı bir darbeden zayıflamış olabilir. Ben 2.5 yıldır 6" telefonla kullanıyorum, süspansiyonsuz bisiklette binlerce kilometre devirdi.
Plastik bağlantıların vida yuvaları sıkarken ya da kullanımı boyunca çok kolay hasar görüyor ve plastik parçaların uzun süre güneşte kaldıktan sonra gevrekleşip kırılma eğilimi var. Alüminyum bağlantıların ise güneşle korozyonla işi olmayan evladiyelik ömrü var.
Plastik ile alüminyumu karşılaştırmak bana pek doğru gelmiyor, plastik bisikletle alüminyum bisikleti karşılaştırmak gibi olur.

Çok sıktığımızı düşünmüyorum hocam. Başımıza geleni yazdım, kırıldı işte :)

(link)
Bende dün bunu sipariş verdim decatlondakine benziyor. Umarım güzeldir. Telefona hız ölçer filan yükledim onları kullanmak için lazım olacaktir

(link)
Bende dün bunu sipariş verdim decatlondakine benziyor. Umarım güzeldir. Telefona hız ölçer filan yükledim onları kullanmak için lazım olacaktir

Decathlondaki ürünü kullanıyorum. Geçtiğimiz sene almıştım. Telefonu sıkı kavrıyor. Asfalta ve toprak yolda kullandım. Sarsıntılarda da sorun çıkarmadı. Yani telefonu tutan vidaları gevşemedi.

(link)

Yol bisikletinde kullandığım (link) neredeyse aynısı, epey daha ucuza gelmiş. Bunların tek kötü yanı alttan tutmadığı için telefonun iyi sıkılması gerekiyor, bunu yaparken de telefona ya da varsa sert kılıfa zarar vermemeye dikkat etmek gerekiyor. Yumuşak bir kılıfla birlikte kullanılabilir, hem olası düşme riskine karşı ekstra koruma olur.

Yol bisikletinde kullandığım (link) neredeyse aynısı, epey daha ucuza gelmiş. Bunların tek kötü yanı alttan tutmadığı için telefonun iyi sıkılması gerekiyor, bunu yaparken de telefona ya da varsa sert kılıfa zarar vermemeye dikkat etmek gerekiyor. Yumuşak bir kılıfla birlikte kullanılabilir, hem olası düşme riskine karşı ekstra koruma olur.
Bende sizden görüp emsaline baktım hocam. Amazonda kupon vardı ordan aldım diğer sitelerde epey kullanan var memnunler. Ben yan değilde dik kullanmayı düşünüyorum. Aynı şey benimde dikkatimi çekti alttan bir destek olması şart.

Bende sizden görüp emsaline baktım hocam. Amazonda kupon vardı ordan aldım diğer sitelerde epey kullanan var memnunler. Ben yan değilde dik kullanmayı düşünüyorum. Aynı şey benimde dikkatimi çekti alttan bir destek olması şart.
Benim MTB de bunu kullanıyorum. Dağ iniş çıkışlarında hiç sorun çıkartmadı şimdiye kadar.
(link)

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Başlarda kullanmıştım ama kullanışlı değil. Hem sarsıntı oluyor hem de rüzgarda sakınca doğuruyor. Sakin kullanılıyorsa ve iyi bir parça edinilirse o zaman kullanışlı olabilir.

• Beğen
Tepkiler: deterjan
Telefon tutucu için en uygun yer bana hep gidon boğazının üzeri gelmiştir.

Ben uzun zamandır SP Connect markasının Bike Holder modelini kullanıyorum. SP Connect markasını motosikletçiler iyi bilir. Bende zamanında motosikletimde motosiklet versiyonunu kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım. Markaya güvendiğim için bu seferde biisklet versiyonunu satın aldım. Gidon boğazının üzerine koydum. Telefonda tutucuya aynı Garmin yol bigisayarı takar gibi takılıyor. Çok sarsıntılı yerlerde sürdüm bana mısın demedi. Durumu olanlara yavsiye ederim. Yalnız sadece Motomax'ta satılıyor

• Beğen
Tepkiler: dreams_scenarist
Arkadaşlar yeni üye olduğumdan link veremiyorum. Amazonda satılan şu ürünü tavsiye eder misiniz

Nite Ize Wraptor döndürülebilir akıllı telefon tutucu

Geri