Scudo Sports

Bisikletten gelen çıt çıt seslerine çözüm

Zaten video cekmistim ama yuklenmedi 20 saniyeydi. Olmadi youtubeya yukler link atarim

@mtbrhnkc

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yokmudur bunun bi çözümü ?

• Beğen
Tepkiler: mtbrhnkc
Scudo
@EnesKlf07
Hayir hafif bozuk yolda hemen gelmeye basliyor

Ya seleden ya da bana olan gibi pedal kırılması bende sadece pedala basarken geliyordu pedalı kırmışım meğersem.

@EnesKlf07
Yarin her bir parcayi çıkarip surup tekrar takicam bakalim hangi parcaymis

@sonerveozer
Somadayim.

@sonerveozer
Yarin yutuba video aticam 20 saniye ama site hata verdi tesekkurler

@sonerveozer
10.saniyeden sonra izleyin

@Mosso Relativo
Evet oyle bi parca var yarin baska jant takip deneyecegim sagolun

@Mosso Relativo
Yarin dediginizi deniyim bi sagolun

• Beğen
Tepkiler: Mosso Relativo
Tum parcalari soktum taktim baya zamanimi aldi sesi çıkaran yer arka jant. Ruble gevşemiş olabilirmi?

@Süleyman Özgün olabilir...arka göbekten de ses geliyor olabilir.. Benim bisiklette de var böyle bi ses.. Pedal cevirdigimde hep aynı noktada tak diye ses geliyor.. Ben de aynakol ve orta göbege girişicem.. Kolay gelsin.

@Mosso Relativo
Zinciri felanda soktum. Aynakolu cevirince ses bi garip geliyor 8 ay oldu bende girissem iyi olucak:) arka gobegi degistirmeyi dusunuyodum zaten. Belkide cembere kucucuk bi tas girmiste olabilir yarin daha detayli bakicam sagolun.

• Beğen
Tepkiler: Mosso Relativo
Tam 3 saattir vites ayarını yapmaya uğraşıyorum ancak şu ses bir türlü gitmedi. En yüksek vitese alınca ses gördüğünüz gibi daha yoğun oluyor. Yapılabilecek her türlü kombinasyonu denedim ancak halim kalmadı artık.

Bunu nasıl çözebilirim ? Çıldırmak üzereyim... (Not: zincirler yağsız acaba ondan mı ?)

Merhabalar abilerim,ablalarım

Yeni bisikletimi alıp kullanmaya başlayalı yaklaşık 20 gün oldu.Ben biraz deli sürmeyi seven birisiyim o yüzden bisikletle merdivenlerden inme,atlama hareketleri,tek teker,arka teker kaldırmayı denedim aslında ilk bir ay sakin kullanılması gerektiğini biliyordum ama yapamadım.Şuanda pedallarken selenin altındaki kısımdan (ön attırıcı) taraflarından bir gıcırtı sesi geliyor dururken veya düşük hızda olmuyor ama hızlandıkça olmaya başlıyor.Bunun ileri de çok zararı olur mu?Düzeltebilir miyim?Birkaç gün sonra bakıma gidecek ama ben rahatsız olup yazmak istedim.

Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Bisiklet: Bianchi RCX 529

Geri