Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bitcoin kadar geleceği parlak olan altcoinler

Sepette borsaya ve coine yabancıyım. Borsadan zamanında dilim yandı, coin de hala aklıma yatmıyor nedense. BTC 2000 TL.ikenden beri takip ediyorum sadece ☺️ yatırım tavsiyesine açığım..

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
Scudo
Hocam bu tavsiyenizin sebebi nedir? Bir tanıdığım da bu tutumu sergiliyordu, maalesef bugün evine hırsız girdiğinin haberini aldım. Ufak bir birikmişim var o da tamamen bankada altın olarak bekliyor. O sebeple merak ediyorum neden böyle düşündüğünüzü.

Aynı kuyumcudan alamayacaksınız. Çoğu hırsız şebekeleri bunlarla ortak çalışıyor. Sen altını alırken TC veriyorsun, onunla adresine ulaşıyorlar. Resmen kediye ciğerin yerini söylüyorsun. Koskoca şehirde bir tane kuyumcu yok. Asimetrik olarak alacaksınız. Dövizde de asimetrik biçimde döviz bürolarından alım yapın. Daha güvenli. Ya da bankadan internet bankacılığı aracılığıyla alın. Farklı şubelerden düzenli olarak çekip evde saklayın. Altın benim için bir yatırım aracı değildir. Para kazanmak için altın almam. Stratejik olarak altın alırım. Eve hırsız girse de yerini bulamaz. Zira saklamıyorum. Ortada duruyor. Sigortalatırsınız, yıllık size bir maliyeti olur sigortanın. O kadar... İstediğiniz anda elinizin altında erişilebilir nakit demektir. Hemen vur kaç alımı yapmak için el altında dolar altın tutmak iyidir. Zira bir kere bankadan kendi paramı çekerken bir hafta sonraya gün verildi, o günden sonra bankada sadece faturalarımı yatıracak kadar para tutuyorum. Zira o bir haftada kendi paramı bana vermeyecek banka bana on bin lira kaybettirmişti. Çok kârlı bir araç alım satım işi idi. Ben paramı bankadan çıkaramadığım için alamadım. Aracı satan kişi mağdur olmasın diye başka bir arkadaşıma yönlendirmiştim. On bini o kazandı. Kazançlarımı unuturum ama kaybettiklerimi asla unutmam. Bedelini de mutlaka ödetirim. İntikam soğuk içilen bir şerbettir. Bu yüzden ucuza kredi almak, borsa yatırımlarına aracı kılmak dışında bankalarla işim olmaz. Bir liralık mevduat yatırmam. Yüzde iki yüz faiz verseler bile... Bir de babamın 90'lı yıllardaki krizlerden birinde TYT Bank'ta bir ev parası batırmışlığı var. O yüzden de bankada para tutmak bana hep tedirginlik veriyor.
Yatırım tavsiyesi değildir. 😂😂😂😂😂

Konu başlığı ile alakalı değil, alıntı da yapamadım kusura bakmayın arkadaşlar.

Ama EVDE KIYMETLİ HİÇBİRŞEY TUTULMAZ. Aman diyim. Geçen aylarda üst katımıza girdi hırsız, baya altın nakit götürmüş komşudan duyduğumuza göre.

ÇÖZÜM: BANKALARIN KİRALIK KASASI.

Merhaba arkadaşlar , 14.12. 2017'de açtığım konuya tekrardan bir bakayım dedim :) öyle coinler öyle yükselişler yaptıki konuda bahsettiğim coinler devede kulak kaldı , ama bahsettiklerim içinde borsalardan silinen , değeri çok düşen hiç bir coin olmaması sevindirici. Konuyu açtığımdan beri binance hesabımı kullanıyorum , faiz özelliği de eklendi , coinleri faize koyup günlük belli oranlarda aynı coinden faiz alabiliyorsunuz.Aşırı yükseliş olduğundan hemen faizden çekip borsada satabiliyorsunuz kilitli kalmıyor , binance'ta listelenmeye başlanan bir coinin değeri zaten çok arttığı için artık binance'ta henüz listelenmeye başlamamış fazla ön plana çıkmamış yeni projeleri araştırıyorum ve farklı bir borsadan onları alıp bekletiyorum. Herhangi bir yatırım tavsiyesi & yöntemi hakkında bilgi almak isterseniz çekinmeden yazabilirsiniz.

DOGE CHZ ETH BNB XMR

Yatırım tavsiyesi değildir.

bugün $DOGE coin ile yatırımımı %25 arttırdım.
ilk mesajı gönderdikten sonra CHZ'de %323 artış gösterdi. Ancak o treni kaçırdım.

Son düzenleme:
Maliye bakanlığı coin hesaplarıyla ilgili bilgileri talep etmiş.

Maliye bakanlığı coin hesaplarıyla ilgili bilgileri talep etmiş.

Vergi almaya başlarlarsa coinlerin varlığı da meşrulaşmış olacak. Yurt dışında da benzer uygulamalar yapılmaya başlıyor. Bu durum uzun vadede fiyatların daha da yükseleceği ve daha stabil hale geleceğine bir işaret. Eskiden kripto para geçici bir trend gibi gözüküyordu ancak şimdi geleceğin para birimi olmaya her geçen gün daha çok yaklaşıyor.

• Beğen
Tepkiler: Clal
Bankalardan da alınıp satılabilse aracı hesaplar olmadan daha güzel olur. Zaten vergilendirilecekse 👍👍

Bankalardan da alınıp satılabilse aracı hesaplar olmadan daha güzel olur. Zaten vergilendirilecekse 👍👍

Şuan hisse senedi ve yurt dışı borsa işlemlerini yaptığım Garanti BBVA Yatırım internet sitesi içerisinde yerli ve yabancı kripto para borsalarının coin değerlerini anlık olarak görebiliyoruz.
Bu konuda çalıştıkları kesin ama kendileri de bir borsa kurarlar mı bilmiyorum. Kripto para sektörü ile bir çok yeni unicorn ortaya çıktı bankalar da para konusunda aracı oldukları için bu trene bineceklerdir.

• Beğen
Tepkiler: Clal
Bitcicoin
Radarımda bu coin var. Potansiyeli var gibi.
Mclaren F1 e sponsor oldular, tokenini çıkaracaklarmış.Borsalara da açılmaya başladılar.
Bızde alalım o zaman :)

Bitciyi biz geçen 11 kuruştan aldık. Bugün 34 35 kurış oldu. Bittrexte listelenecekmiş

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Federal reserve olaya el atmadan evvel, amarikonya birleşik devletlerinde her banka kendi dolarını basıyor, ortalıkta türev dolardan geçilmiyormuş. Sonra merkez bu gidişe dur demiş ve kendi bastığı doları geçerli kılmış. Bitcoin ile bir eskiz çalışma yaptıklarını tahmin ediyorum. Şu an adı bilinmedik bir blockchain kurgulu ve tüm devletlerin aynı anda tanımak zorunda kalacakları bir sanal para çıkarabilirler. O zaman bir bitcoinin değeri sadece bir bitcoin eder. Yunan drahmisini duyanınız var mı? Şimdilerde koleksiyonculardan başka alan satanı yok, bir zamanlar bir ülke parasıydı. Aklınızın bir köşesinde dursun.

xvg de bekliyorum uzun vadede nolacak bakalım

Yurt dışında coin işlemi yapan arkadaşlar dikkat edin. Yarın öbür gün coini paraya çevirip Türkiye'deki hesabınıza aktarırsanız ve miktar büyük olup da maliyenin radarına takılırsanız, gelen paranın tamamını kar etmiş gibi değerlendirirler, "Ben 50 gönderdim, 60 olarak aldım, karım 10" deseniz de nafile. Gelen miktarın tamamını vergilendirler (gelir vergisi + kdv), bir de usulsüzlük cezası yersiniz. Yani miktarın 2/3'üne kadar cezalarla karşı karşıya kalabilirsiniz, bilginiz olsun. Coin işlerinden pek anlamam. Eğer imkanınız varsa burada kaydı kuydu olan aracı firmalarla çalışın. En azından ettiğiniz kar kadar vergilendirilirsiniz, usulsüzlük cezası yemezsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Cycleone
Bu arada ben de NFT işine girdim. Koleksiyonuma bakabilirsiniz :harika:
(link)

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM :)

Geri