Scudo Sports

Brompton Türkiye fiyatları belli olmuş

ykaya

Aktif Üye
Tepki
275
Fiyatlar belli olmuş. Gerçekten ciddi rakamlar. Parası olan yine de binmeli bence. Benim için şimdilik hayal ama ölmeden önce-ki bunun uzak bir tarih olma ihtimalini hesap ederek söylüyorum- almayı istediğim bir bisiklettir kendileri.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Groims
Scudo
Bide yazmışlar fiyata çanta dahil değildir diye :) bisiklet gezgininde satılan ürünlerin avrupa fiyatiyla karsilastirmasini yapabilecek bir babayiğit araniyor. Bu site ederinin cok ustunde satiyor sanki urunleri.

@furkan.zaman
Katılıyorum.Bisiklet gezgininde fiyatlar çok uçuk.
@Alizee
Bisikleti kullanmadan yorum yapmamak lazım.Dahon almadan önce ben de Dahon fiyatlarını yüksek buluyordum.Ama şu anda verdiğim paraya değdi diyebilirim.

Hangi ozelligi bu kadar para ediyor?

• Beğen
Tepkiler: caşş06
Bende Strida katlanırım fiyatlarını pahalı buluyordum. Kullanınca fikrim değişti iyiki almışım diyorum şuan ikinciyi alarak sıfırladım. Belki satıp alırım. Bunları Dört gözle bekliyordum pahalı olacağını biliyordum ama sandığımdan pahalı çıktı bakalım hayırlısı artık. Bu yaz almasamda seneye Allah kerim inşallah

@k3mal
Haklısınız işte tek katlanma şekli yoksa ne deseniz doğru

• Beğen
Tepkiler: k3mal
@Saikou

1. Markası. Brompton katlanır bisiklet dünyadının Rolls Royce'u.
2. Menşei. Brompton bisikletler Büyük Britanya'da üretiliyor.
3. Kalitesi. Çelik kadrosu ve kullanılan aksesuar kalitesi yüksek.
4. En ayırtedici olarak; Katlanma sistemi. Kendine özgü bir katlanma sistemi var.

Bu yüzden pahalı. Peki gerçekten o kadar pahayı eder mi?

Bence etmez.

Ama bence Rolls Royce da o kadar para etmez.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

@Mert E.
Öyle tabi ama tercih eden var. Mercedeste etmez yatda yelkenlide etmez villada ama demek ki göreceli birşey. Bizim normal bisikletler içinde o paraya motor alırdım diyenler yok mu. Aynı durum gibi

Altı üstü katlanır bisiklet derseniz o fiyat verilmez. Ama tasarım, sıra dışı katlanma mekanizması, kullanılan parçalar gerçekten iyi. E rengi de biz seçebiliyoruz. Sonuçta ciddi artıları var. Bütçesi uyanlar tercih edebilir. Bana şimdilik çok uzak tabi :)

@Deniz
Senin bisikletinin aşağı kalır yanı yok ki fiyat olarak Daha pahalı :)

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
@soneryen
Bence aynı durum değil çünkü burda kalite farkı var ben bi bisiklete 6 bin vericeksem eğer en azındandan 10 kilo veya altında olmasını isterim. Şu özelliklere bak tek kelime ile berbat. Mercedes marka olmuş tamam ama kalitesi hızı donanımı ile fiyatının hakkını veriyor yani diğer araçlara göre ama bu bisiklette kendisinden çok çok ucuz bisikletlerdem pek bi fark göremedim.

• Beğen
Tepkiler: nonsteril ve k3mal
@Çaylak-24

İyi bisiklet = Hafif bisiklet demek değildir.

Bisiklet ne kadar hafiflerse konforu da o denli azalır.

Brompton'ların kadro ve donanım kalitesi de emsallerine fark atar.

Bir Brompton'a "berbat" demek için hakikaten hiç Brompton görmemiş ve sürüş keyfini tatmamış olmak gerekiyor ki, görmeyip sürmediği ama dünya üzerinde yüzbinlerce fanatiği olan bir bisiklete "berbat" demek de bir tek bizim bisiklet camiasına özgüdür.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

%5 imtiyazli azinliga satsinlar. Taksite girilmemeli.

@Mert E.

Metroda, otobuste elime alip tasiyacaksam, hafif olmali. Benim ayni fiyata mal ettigim 29" dag bisikletimden de hafif olmasini beklerim. Ki o bisiklet dag bayir acimadan binebilecegim kadar saglam.

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Bahsettiği neden Brompton diye sitesinde, daha az çalınma riski. Ulaşıma ve spora ayırdığınız parayla bisikletin parasını çıkarırsınız zaten, şehir içi ulaşımda çok rahat konforlu. Flexible yani esnek yani her zaman yanınızda tutabilirsiniz . aksesuarları kendiniz belirleyin diyor ki turkiyedekiler o zaman gerçekten Brompton özellikleri sunmuyor. Sağlam ve kaliteli diyor. Londra da 1975 de kuruldu. Vs vs. Neden almalı kısmında diğer katlanirlardan farklı olarak sizin için özel bir bisiklet kısmı hariç fark yok. Tabi kaliteli kısmı epey dikkat çekici şekilde süslü.

Ve günübirlik denemem için 2. 5 sterlin 10 tlye kiralanabilir diyor. Ayrıca kişiye özel geliyor burdaki gibi değil. Ağırlıklar da 9 kilo dan başlıyor 12. Kusur e kadar var

Fiyatlar 1100 euro dan başlıyor seçtiğin özellik vs artar sanırım. Speed modeli 9 kilo olan da 2000 euro dan başlıyor

Buna 1165 € verilir. Demek istedigim bu.

Dosyalar

• Screenshot_2016-06-11-11-44-13.jpg
    Screenshot_2016-06-11-11-44-13.jpg
    57,4 KB · Okunma: 185
Kendine özel de ayrıca yapabiliyorsun. Sitesinde var o kısım 765 pound dan açılış yapıyor parça seçtikce artacaktır

@Saikou İngiltere de verilir mi olabilir. Hoş bisikletletler. Türkiye de tabi birazcık pahalı kategorisinde

Geri