Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme B'twin Alur 700 Yol Bisikleti

@oguzhan39 bence o boyda large bakmalısınız deneyerek alırsanız daha iyi olur ama mediumun size olcagını sanmam.

Scudo
O frenler biraz saçma geldi bütün güç vidalara aktarılıyor titanyum vida şart olur yokuş inilecekse

@zubeyr gun yarın istanbula gidip deniycem mağazadan aldığım sıfır mı yoksa teşhir ürün satıyorlar? Yani satın alınca kutudan çıkartıp mı kuracaklar

@ Oguzhan39 Merhaba, size L boy olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan Yazman
@ilker hocam mağazada 1tane kaldı yazıyor teşhir ürünü mü verirler yoksa kutudan yeni ürün mü olur? Yarın istanbula gidicem de

Beyler acil sorum var lütfne yardım edin

Ben bir sıkıntıdan dolayı bisikletten vazgeçtik çok üzüldüm ama şuan yeniden alma ihtimalimiz var ama şöyle yapabilirmiyiz biz decathlona gidip nakit ödeme yapçaz alur 700 için fakat decathlon bize internet stoğundan bisikelt söylicek ve mağzadan teslim yapçaz ben tekrar oraya gidip bisikletimi teslim alcam boyle bısey yapabilirmiyiz

Anlatamamıs olabilirim bidaha yazım kısaca biz bisikleti nakit parayla alcaz ama onların magzasından deil internet stoğundan mağzaya sipariş etçek onlar

btwinin bu serisinde kadro oldukça kullanışlı.

@zubeyr gun maalesef yapamazsın mağaza ile internet sitesi birbirinden ayrı çalışıyor sadece kargo ve teslimat imkanı sağlıyorlar mesela ben mağazada 5 taksit die ödemeyi burdan yapsam siparişi netten versem dedim olmaz dediler iki farklı şirket gibi düşünün diyorlar

Çok üzülürüm yaa

@oguzhan39 sırf alur 700 için gidiyorsanız gitmeyin zaten mağzalarda stok yok internettede large stok bitti valla ağlıcaktım ya okadar da almak için uğraştım alanların burdan :suspus: bidaha giriceğini zannetmiyorum ama olurda bir mucize olursa belki gelir large boy ben amerikadan falan getirtmeyi düşünüyorum bir arkadaşa ama bavulda olunca ürün vergi kesiyorlarmıydı yaw.

@zubeyr gun

şimdi baktım l seçtim son 3 adet diyor m için de son 2 adet diyor ?

Valla bende anlamadım site bizle ne geçiyor ama bende tam vazgeçmişken arkadaşımın haberiyle öğrendim acaba bakım çalışmasından dolayımı oldu

@oguzhan39 Şey Pardon site heralde bakım çalısması yaparken hata oldu kalmadı dedim ama özüdilerim varmış.

• Beğen
(link)

Bu bisiklet ile sahil yolu performansi, sizi bilmem ama bence tatminkar

@zubeyr gun hocam bayrampaşa şube aradım elimizde var dendi stokta 3tane gözüküyor şuan İstanbula yola çıktım :D hele bi gideyim haber veririm :) kaçarsa çok üzücü olucak orası kesin

Edit; jantların icinde koruyucu varmı? Almaya gerek var gibi geldi sizin düşünceniz nedir

Dosyalar

• Screenshot_2016-07-06-09-31-41.png
    Screenshot_2016-07-06-09-31-41.png
    19,8 KB · Okunma: 23
@Auron Sanchez bende öyle yaparım o zaman hocam başka bir değiştirme Upgrade yaptın mı?

Bu bisikletin sele altına suluk takınca çok güzel gözüküyor bilginize(gerçi her bisiklette güzel gözüküyor :D )

Sitede L stok bitti :( Bakırköy decathlon da varmıdır

Ya dünde tam gelmişti bugun heycanlandım ama yine bitti gözüküyor mağzada bir tane var marmara forumda o da heryeri leş gibi çizilmiş

bisikletimide yarım saat sonra ucuza satıcam anlaştık bikere 200 lira ucuza satıyorum ya uff. Çok güzel bi bisikletti yurtdışındanmı getirtsek.

Arkadaşlar merhaba
(link) ilandaki bisiklet decathlonda 3.400 TL. Satıcı arkadaş 2.300 den satışa çıkarmış. Tüm ilanlarına tıkladığımızda BTWIN marka bir çok modeli bayağı indirimli satmakta. Yalnız ilanlarındaki detaysız açıklamalar, decathlonun sitesindeki resimleri kullanması, her ilanındaki farklı adresler, her modelin hemen hemen stok sayısının 3 olması biraz beni şüphelendirdi. Bir model için bir çok soru içeren bir mesaj attım fakat tek yazdığı "her bedenden var elimizde" oldu. Ne cep numarası var nede adresi tam olarak belli!? Bu arkadaştan alışveriş yapan varmı veya sizce güvenilir mi?

• Beğen
Geri