Scudo Sports

İnceleme B'twin Alur 700 Yol Bisikleti

@zubeyr gun aynen Marmara forumdaym şuan vasat durumda

Scudo
saat 12 de 3 tane L stoğu vardı ben 1 tane sipariş verdim şimdi baktım harbiden bitmiş

yüzde 5 indirim yapıyorlarmış :D Valla boyasındada çok değilim ama ayna kolu falan bile 3.el bisiklet gibi gözüküyor o nasıl 0.el ve kullandırılmamıs bısıklet anlamadım

hayırlı olsun cengıl tas :D

Yurt dışından bavulla getirtirsek tr ye gelince vergisini kesseler ne üzerinden kesçekler burdaki fiyatımı bizim aldıgımız fiyatınmı

Decathlonun amerika sayfası hangisi ya bulamadım

ultra 700 ü tavsiye edermisiniz 2800 tl ye değermi fiyatı ben daha iyi olsada rengini beğenmedim ama 2800 e değerse alabilirim

Beyler ben orgumu satabilirsem ingiltereden Ultra 720 AF alabilme ihtimalim var 1050 pound yani 4000 Tl Ama aliminyum jantlar mavic cosmic ultehra 11x2 birde sizce bu fiyata değermi

@cenkildas abi oyun yapıyolar işte tam alacaktım mağazada inceledim çıktım siteye girdim sepete bi baktım bomboş hay bip dedim :d belki bu gece stok gelir alırım

Yani indirimde ya şuan bence indirim bitene kadar gelmez :D

Bende gaza geldim anlamadım ama ailemide ikna etmiş gibiyim triban 720 af alma kararındayım 4000 tl ama merak ettiğim türkiyede 2.el kaça satarım 1 yıl kullanınca çünkü 6800 ultegra seti var ama bisiklet aliminyum ultegra sette 0.ı galiba 2700 tl falan

@zubeyr gun

@zubeyr gun ultra 3400 hocam :D 2700 olsa onu alırdık:D

birde mavic cosmic elite jant var üzerinde ayrı ayrı satsam 3.400 tl falan çıkarırmıyım kadro hariç :D

2700 tl sadece vites sitemi hocam

hee pardon ben ingilteredeki fiyatını dedim ultra 700 ün yanlış anlamısım pardon

Romanyadan otobüsle akrabamız alıp yollasa gümrükte sıkıntı çıkarmı 1 tane hediye olarak yollucak orda alıp.

Beyler çok konuştım affedin ama 3 adet vardı az önce baktım valla decathlon olmasa dolandırıcımı dicem ama babamı günlerce süren ısarın sonucunda ben kazandım ve bisikleti söyledik.Bisikleti sırf görünüşten dolayı alıyorum üzerindeki vites sistemi falan çok ilgilendirmiyor beni zaten iyi ler.

@oguzhan39 İnternetten alcaksanız hemen alın bi ikikere böyle yaptılar ama belki birdaha olmaz

Aslında şöyle düşündüm ama millete çizik çizik gidiyor bisikletler bazılarıda iademi ediyor :D inşallah öyle deildir.

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan Yazman
@cenkildas ya kalbime indirdin otobüsteyim :D eve gidince bakıcaz. m kadro da bitmiş dalga geciyor galiba

Screenshot_2016-07-06-21-18-58.png

@zubeyr gun stok sıfır hocam otobüsteyim eve geçiyorum gece 12de stok güncellenir beklemedeyiz

Valla hala alamayanlar için dua ediyorum inşallah stoka 2-3 tane daha en az girer alırsınız hocam

StarWars 17 - Alur Strikes Back

Heyecanla takipteyim

tam ödemeye geldim L boy icin ürün gitti kim aldı la?

alın size sigara yakmalık durum :D

http://i.resimyukle.xyz/GNQW.jpg

• Beğen
Tepkiler: Javerno
Decathlonda işini biliyor pahalıya sattığı fiyatı anca kendi fiyatına indirip stokları azalıp artırıo bizi heycana sokuyor :D

L beden satılık var ilgilenen olursa

Asıl merak ettiğim konu bunlar 1er 1er bisiklet getirtemeyeceğine göre geriye düşündüren bikaç ihtimal kalıo müşteriler iade edio olabilir bir sıkıntıdan doları nebileyinm aklıma çok şey gelmedi

Şuan m stokta dün gece yoktu
Screenshot_2016-07-07-09-04-33.png

İkinci El düşünsem şubedekini alırdım :)

edit: 14:47 07.07.2016
ürün gelince mail ile haber ver olayı çalışmıyor :D saat baş bakıyordum stok 1 olur olmaz sepete alp ödeme ekranına aldım atm gidip para yatırdım geldim onayladım :D bakalım gelicek mi :D

Screenshot_9.jpg

Dosyalar

• Screenshot_2016-07-07-09-04-33.png
    Screenshot_2016-07-07-09-04-33.png
    20,1 KB · Okunma: 6
Yanlış yere yazıyorum farkındayım ama spd ayakkabı konularında çok bişey bulamadım yararlı alur 700 e uygun bide btwinden ayakkabı alsam diyorum 2 model var biri spor ayakkabı gibi kapalı heryeri diğeride yumusak gibi gözüküyor hava yeri var sizce rahatlık olarak hangisi daha iyi olur buraya yazdığım için tekrar özürdiliyorum.

(link)

(link)

birde bu var rengi galiba fosforlu sarı ama gri renge hoş gidermi bilemiyorum sizin görüşlerinizi duymak isterim

(link)

İnşallah almışsınızdır :D bende kıl payı aldım dün babam 1 dk daha geç verse kartı alamıyordum.

Geri