@atakanz96
Bu çok muallak bir karşılaştırma olmuş.. Ben MTB de b'twin , yol bisikletinde salcano xrs 040 kullanıyorum.. Dediğiniz Salcano modelinin sıfırı 4400 tl civarında ama full karbon bir kadroya sahip.. Onun yanında Alur 700 ile karşılaştırılabilinecek bir modeli yok.. Dediğiniz gibi 2 el bir 002 olur.. O da şimdilik burada çok az kullanılmış olanını satıyorlar mavick jant setli 3500 tl civarına.. 2700 civarına olacak olanlar biraz kullanılmış olanlar olacaktır.. Onun yanında karbon maşalı salcano da tiegralı ve apexli xrs 030 lar var.. 105 e göre daha alt seviye tiegra shimanonun ürün gamında.. fiyat 2300 tl civarında.. apex sram in.. 105 ile nasıl mukayese olur bilemedim.. Böyle sıfır ürün bağımında baktığınızda eş değer bir f/p ürünü oldukları gibi bir his doğuyor beni içime.. Salcano servisleri açısından Decathlon'a göre daha kötü diyebilirim.. Ben Decathlon'dan ne aldıysam ürünün arkasında durdular. Bunun da, duracaklarından eminim.. Salcano'da çok fazla olumsuz örnek var. Salcano'da ürünü aldığınızda çıkan olumsuzluklar karşısında biraz tek başınasınız.. ( Hatta bir konu bile açtık bu bağımda ) Bağlarsak.. Bence iki marka da f/p ürünleri yapıyor.. Salcano benzer bir ürün çıkarsaydı, aynı fiyat grubunda olurdu.. Decathlon müşteri memnuniyeti bağımında 1 adım önde olur derim.. Ha ben almaya kalksam sizin dediğiniz tavsiyeyi de kaile alırım.. Çünkü karbon hafif bir makina tabii ki, daha iyi olacaktır.
Bir de bu Decathlon niye türk tüketicisini kaile alıp üst modellerini Tr'ye getirmiyor arkadaş..! Yukarıda ki linkte ne güzel karbon ultegralı vs.. bisikletler var.. Biz de istiyoruz..
Mesala ultra 720 af karbon ultegralı bir makina ingiltere satış fiyatı ile 4.750 tl ye mal oluyor ki, süper bir fiyat.. Ama tr de ne olur bilemem.. !!??