Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Hoptown

@ttncu bizde aldık 14 kg civarı pedal katlanıp en altkonumdayken ayak görevi görüyor aslında ama çok hassas dengeyi bulmak lazım ve çok güvenilir değil katladığınızda ön çamurluk yanındaki plastik parça arka da denk geldiği noktadaki vidaya geçirilip sabitleniyor ama kullanım alışkanlığı gerktiriyor ve pratik değil sıfır aldık oğlum ve eşim kullanıyor bende bindim bir kaç kez yalpalama dediğiniz var ayrıca öndeki far yeri kadroda uzun biraz görüntü olarak oraya odaklanırsanız yanıltıyor

• Beğen
Tepkiler: Literary
Scudo
@Savaş Acıboz
Ben hoptown'u aldıktan birgün sonra satıp mosso marine 26 aldım. Benim tarzıma pek uygun düşmedi, sevemedim ve iyi ki de sevememişim. Şuan marine 26 ile aşk yaşıyorum. Neredeyse tuvalete bile onunla gidicem o derece:)

@Savaş Acıboz ekleme yapmak istiyorum şehir içi yakışıyor arkadaşın dediği gibi jean le bile giy git ve vites sistemi güzel çalışıyor

@ttncu zaten sevdiysen binmek istiyorsan iş tamamdır güle güle kullan

@Savaş Acıboz
Orası doğru. Şehir içinde gayet kullanışlı olabilir, özellikle kıyafet hususunda kesinlikle katılıyorum. Dediğim gibi ben sevemedim ama bu bisikletin kötü olduğu anlamına gelmez. Bu arada güle güle kullanın iyi forumlar.

bu bisikletin en sevmedigim ozelligi katlandiktan sonra le$ gibi olmasi. ne yuruyor ne tutturuyor kendini elde. katlandiktan sonra at cope hesabi

• Beğen
Tepkiler: Savaş Acıboz
@Alizee Yanlisiniz var, alistiktan ya da gidonu dogru konuma getirdikten sonra yuruyor da tasiniyor da...

@Machave maalesef ben beceremedim. bikere decathlonun kendi sundugu ayaklik tekerlerin tel arasina giriyor yuruturken. o yuzden muhakkak ayaklik olmamali diye dusunuyorum.

Dün Hoptown 320 almaya gittim Ataşehir Decathlon şubeye, ancak yakından renkleri görünce açıkçası hoşuma gitmedi. Ev ve üniversite arası 5 - 6 km bir yolu MTB ile gitmek yerine katlanır ile daha neşeli hale getirmek istedim. Vitesli bir modele ihtiyacım vardı ancak hoptown 300 modelinin kadro rengi gerçekten hoşuma gitti ve hiç tereddüt etmeden aldım. Ataşehir 'den Bostancı sahile inerek Tuzla 'ya eve kadar geldim. Yolculuk gerçekten eğlenceliydi ve performans konusundaki tereddütlerimi ortadan kaldırdı. Akıcı ve hoş bir bisiklet gerçekten. Şimdiki planım 6 'lı bir vites sistemi alıp bisikleti vitesliye çevirmek. En kısa zamanda resimler paylaşacağım.

Arkadaşlar sahip olduğumuz 320 ve 300 modellerinin her ikisinde de aynakolun yamuk dönme ve elle kuvvet uygulayınca hafif sallanma durumu söz konusu. Aynı sorunu yaşayan var mı?

@Guleryuz Hoptown 320'me az once baktim elle kuvvet uygulayinca oynamiyor. Donmesine dikkat etmedim ama.

aynakolu sıkılamıyor mu ?

Bisikletçime gittiğimde "bilyeler değişmesi gerek" gibisinden bir şeyler dedi. "Garantiye gönderebilirsen gönder merak etme yolda aynakol düşmez iş görür" diye de ekledi. Ben de havalar iyice soğuyunca ve iyice yamulunca garantiye vereceğim. Ben uğraşacağıma decathlon uğraşsın.

Herkes merhaba. Forumda yeniyim. Konuyu baştan sona okudum. Bir Hoptown edinmeyi düşünüyorum. Bir kez alıp uzun süre kullanmayı düşündüğüm için ince eleyip sık dokuyorum. Vitesli ile vitessiz arasında kalmıştım. En son viteslide karar kıldım.
İnternette şöyle bir görsele denk geldim. Btwin bir katlanır modeli güvenlik nedeniyle geri çağırmış. Kullandıklarınız nasıl? Böyle bir risk var mı? Sanıyorum şu an satışta olan iki modelde sorun giderilmiştir ama yine de tedirgin oldum.

Keyifli forumlar dilerim.

Dosyalar

• BouWAhIIMAESUWz.png
    BouWAhIIMAESUWz.png
    27 KB · Okunma: 66
@EmrahTR O geri cagirma ikazi bazi TILT modelleri icindi. Hoptown'da oyle bir sorun cikmadi sanirim. Kaldi ki b'Fold modelleri de sanirim ayni kadroya sahip yani ciksa daha b'Fold serilerinde sorun cikardi.

Hem ufak bagaj istifleme fikri olması açısından hem de daha önce söz verdiğim gibi benim Hoptown 320'nin resmini yükledim. Postacı veya sırt çantanızı gidona sabitleyebilirsiniz. Sırtımı terletmektense böyle daha iyi benim için. Hiçbir olumsuz etkisi olmuyor sürüş esnasında. :)

Dosyalar

• WP_20161017_16_15_37_Pro.jpg
    WP_20161017_16_15_37_Pro.jpg
    86 KB · Okunma: 60
  • Beğen
Tepkiler: EmrahTR
Merhaba,

Hoptown 300 modeline uygun çamurluk alan ya da önerebilecek var mı?

Teşekkürler.

@Guleryuz Decathlon'un yurtdışı sitesinde 20" için port bagaj var. Hoptown'lara uyumlu görünüyor. Ama niyeyse TR'ye getirmiyorlar. Toplu bir istekte bulunulsa ilgilenmezler mi acaba? Hoptown alan bir müddet sonra uyumlu bagaj aramaya başlıyor.
(link)

@EmrahTR en azından alışık olmadığımız müşteri odaklı bir tutum içindeler, hoptown 320 aldık ailece kullanıyoruz devamlı bagajda memnunuz ama odaklanmak lazım alışana kadar yalpalamalar oldu sanıyorum gidon çok yüksek lastik ufak diye ayrıca öndeki far uzantısı yanıltıyor insanı biraz alışmak lazım bizim evin 3. bisikleti beklentimizi karşıladı vites pratik bence ve olmalı

@Savaş Acıboz
Güle güle kullanın. Daha önceden katlanır kullanmadığım için kafamda soru işaretleri vardı, özellikle de Btwin için. Ama şu anda kafam rahat. Dediğiniz gibi satış sonrasında rakipsizler. Mağazada ki personel çok yardımcı ve sevecen. Hele bazen şu mahalle arasında ki bisikletçilerden suratsız olana denk gelince daha iyi anlıyorum(İşini esnaf gibi yapanları tenzih ederim). Kurumsal uluslararası bir firma olduğunu hissediyorsunuz. En azından bir sorun çıksa muhatabınız belli.

• Beğen
Tepkiler: Savaş Acıboz
Geri