1 hafta önce Hoptown 320'nin yanına bir de Hoptown 300 ekledik. Yalnız, iki bisikletin de aynakolundan dertliyim. 320 modelinin aynakolunda hafif boşluk var ve çok hafif sallanıyor. Kuvvet uygulanmazsa fark edilmiyor. 300 modelinde ise, pedal belli bir konumdayken aynakolda bür sertlik hissi beliriyor. Hatta pedal o konumda iken ters çevirince, sanki fixie bisijlet gibi arka rubleyi ters döndürüyor. İş görüyorlar mı, evet. O kadar iş görüyorlar ki sürekli yükseltme yaptığım Sedona 300S bisikletime 1 aydır elimi sürmedim. Tam bir şehir bisikleti. Kotla bile binilse rahatsızlık vermiyor, görüntü olarak kötü durmuyor.
Ayrıca, 320 modelinde olan ön göbek akmama sorunu buraya yazmıştım. Aynı sorun 300 modelinde de vardı. Hatta 300 modelini Antalya Erasta'daki mağazadan aldım (320 modelini siteden sipariş vermiştik) ve reyondan sorumlu görevliye durumu söylediğimde maşa ile tekeri bir arada tutan yeri gevşetmeye çalıştı. Neyse ki daha önce göbek nasıl gevşetilir öğrenmiştim ve arkadaşa tarif ettim. Özetle, bisiklete sahip arkadaşlar ön göbeği bir test etsinler. Anladığım kadarıyla fabrika çıkışlı fazla sıkılmış oluyorlar.
Herkese kazasız belasız sürüşler.