Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

@Recep-Şahin ben de baya bekledim tribanımı satarken, hem de 54 kadroydu. kitli pedal, 2 çift sıfır hood yeni lastiklerle 700 e sattım. sizinkinde jantlar da var. aceleniz yoksa bekleyin. Anlayan hiç düşünmeden alır bu fiyata:) mevsim geliyor, çok durmaz bence
Nacizane önerim, stok jantları duruyorsa onlarla 650-700 den falan satın, jantlara her türlü alıcı çıkar. hem daha yüksek fiyattan değerlendirmiş olursunuz.

Scudo
@quzilqurt hayırlı olsun 500 ler de güzel.
Valla 600 lere bir ara baya vardı. 799a 48-51 kadrolar satılıyordu decathlonda, 2. el fiyatları çok düşmüştü.
Şimdi dediğinz gibi daha yüksek

@Recep-Şahin Nacizane fikrim Bisikletforum daki profil fotonuzdan kaynaklı olabilir. Bu bisikleti ben den alacak adamın ağzını burnunu kırarım der gibi bakmışsınız. :):)

@quzilqurt evet o ilanı sabah görmüştüm mesaj attım geri dönüş olmadı daha teşekkür ederim bilgilendirmen için :)

• Beğen
Tepkiler: quzilqurt
(link)

Çok kalmaz ihtiyacı olan alsın bunu ;)@Berkbey

@lealtad gruba alırlarsa yada arkadaş bana dönerse alıcam inşallah teşekkür ederim bu arada :)

• Beğen
Tepkiler: lealtad
1 hafta önce samsun decathlonda 500 tl idi triban 300

@sargon
Kaçırdık deseniz ya kısmetimiz değilmiş ne diyelim

@sargon İyi günler bildiğim kadarıyla sadece 43 ve 48 kadro boyları mevcuttu. 43 kadro boyu lazım olan varsa Mall Of ta 1 adet mevcut 2 gün önce baktım. Bu fiyata benim bile oğlana alasım geldi ama daha 5 yaşında durduk yere hanımın negatif enerjisini almayayım diye satın almaktan vazgeçtim.

@lealtad

Bu arkadaşın ilanı Facebook'ta Muhammet Sağlam ismiyle var. Ancak sahibinden.com'a ararsanız da orada da farklı bir isim çıkıyor. Önyargı olmasın ama Adana olmasından ve de ilanlarda iki farklı isimin ben biraz işkillendim. Şehir içi alım imkanı varsa değerlendirin, yoksa temkinli yaklaşın.

@drumbanger arkadaşla görüştüm. Telefonda anlaştık ptt karşı ödemeli kontrollü olarak yarın kargolayacak. Başka nasıl bir yol izlemeliyim sizce

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@drumbanger Sahibinden'de birden fazla hesap olabiliyor farklı isim veya telefonlar üzerinden. İlan sınırından dolayı. Benim farklı telefon ama aynı isimde üç hesabım var mesela;) Tedbirli oldukça sorun olmaz bence..

• Beğen
Tepkiler: Berkbey
Selamlar. Ben de bir düz gidon Triban 520 almak için kolları sıvadım. Almadan önce tavsiyesi olan var mı??
Aldıktan sonra yok onu niye aldın şu daha iyiydi demeyin :D
İşin şakası bir yana.Tavsiyelerinize ihtiyacım var. İkinci el daha uygun olur bana çünkü kendi imkanlarımla almak istiyorum bisikleti.

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160302/2916c1825698ff341b44a72cc1c3d16f.jpg

Triban 3'e decathlon dan 11 liraya aldığım çamurluk :) harika iş gördü tavsiye ederim arkadaşlar. Sele altından basitçe bir montajı var.

• Beğen
Tepkiler: keskin03
merhaba,

bende yeni bir giriş yol bisikleti alacam ancak kararsız kaldım. Carraro cr race 012 giriş seviyesi olarak fiyat açısından iyi gözüküyor. Btwin 500'le hemen hemen aynı fiyattalar. acaba sizce hangisini almalıyım?

Geri