Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

@cenktopoglu daha agresif sürüş isterseniz 54 dününebilirsiniz ama 57 de size çok çok büyük gelmez. İmkanınız varsa deneyin derim.
Benim boyum 1 76, iç bacak 82, 54 kullandım, gayet memnundum.

• Beğen
Tepkiler: cenktopoglu
Scudo
@cenktopoglu ben teşekkür ederim.
büyük ihtimal ikinci el alacaksınız. Uygun buldum diye kendinize göre olmayan bir kadroyu almayın.
Dediğim gibi 54 size uygun olması muhtemel.

@Kazuya Aynen ikinci el almayı düşünüyorum.Zaten fiyatlar da paralel seyrediyo en fazla 50-100 lira oynuyor.Rahatsızlık hissedersem almam öbür boya bakarım.Teşekkürler yanıtlarınız için:)

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
520 sini upgrade eden var mı?

selam bende triban 3 var 60 kadro
yazın antalya - fethiye turu yapmayı düşünüyorum
arkaya heybe takıcağım daha önce takıp kullananlar varmı jantlar kendi üstündeki jantlar pek sorun olur mu
benim kilo 95 sıkıntı olurmu acaba

@emrecvdr kullanim kilavuzunda yanlis hatirlamiyorsam max.100 kg agirlik oneriliyordu.

@emrecvdr btwin saglam bisiklet jantları 32 tel bir şey olmaz.agır oldıgı ıcın tercıh edılmıyo jant yukseltmesı yapılıyor

@Ruhpastası hiç bi şeyine dokunma sadece iyi jant lastik al yeter artar bile.btwin fazla yükseltme yapılacak bir bisiklet değil tüm serilerini kullandım.en dandik parcası jant göbekleri akıcı değil genel anlamda 500 gram ağır bir bisiklet ama jant ve lastik yükseltmesi cok şeyi değistirir

@nuruasakir yorumun için teşekkürler
hangi cant ve lastiği önerirsin? ayrıca yüksek viteste zincir arka çatala sürtüyor. sürekli bakım istiyor vitesler. bu sorun sende var mı?

r501 ideal bi jant secimi olacaktır fazla pahalı bir şey gitmez ona.lastik olarak michelin pro3 kullandım hız hariç herşeyinden memnun kaldım yol tutuş patlamama hafiflik gibi decathlon da çifti 140 tl ye geliyo gayet uygun jantıda yurt dışından merlinden çifti 300 tl civarı olması lazım alabilirsin.bisikleti satmak istediğinde eski parçaları geri tak yeni aldıklarını yeni bisikletinde tekrar kullanırsın.

• Beğen
Tepkiler: GoMMeS
triban 3 ün kendi jantları kaç kiloya kadar taşıyor

@emrecvdr Ben(70 kg)+çadır-mat(3 kg)+bagaj(10 kg)= 83 kg-600 km'lik Adana-Antalya turumda bozuk yollara rağmen akordu kaçmadı. Tabi bunda 32 tel olmasının da önemi var. Sanıldığı kadar da kötü değil jantlar ancak ağırlığı biraz mesele...

@-Ertuğrul ben(95 kg) + bide bagaj koycam toplamda 110 kg falan

şimdiye kadar 1500 km falan gittim kaldırımlardan hoplaya zıpaya indim bi kere bile akort bozulmadı

uzun yola gidicem bende antalya - izmir sorun çıkarmı diye tırsıyorum

emrecvdr michelen pro 3 al .
Ruhpastası ben 2500 km dir kullanıyorum hiç bir yükseltme yapmadım , az önce sele siparişi verdim orjinal sele malum bölgede ciddi uyuşma yapıyordu.Lastik olarak yakında pro 3 düşünüyorum.

@emrecvdr Uzun tur için Marathon Greenguard veya Marathon Plus öneririm veya bütçeyi arttırıp bir Conti 4 season almakta fayda var :harika:

Geri