Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

Takip ettiğim bir başlık değildi. Şimdi Triban 520 almaya karar verince bir baktım ki Tapatalk'ta 268 sayfa mesaj var :)

Dolayısıyla başka başlıklarda benim de kızdığımı yapıp doğrudan soracağım: Iyi bir seçim mi? 170cm 76cm ölçüleri için 52 mi 54 kadro mu almalıyım?

Cevap yazmak istemeyenlere kızmayacağıma söz veriyorum :)

Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Scudo
Isparta dan selamlar Btwın ciler triban 500 kullanıyorum 48 kadro, boyum 168 henüz 220 km kullandım 85 km si bugün memnunum tavsiye ederim

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dosyalar

• uploadfromtaptalk1461948209445.jpg
    uploadfromtaptalk1461948209445.jpg
    58,1 KB · Okunma: 47
  • Beğen
Tepkiler: OsmaniyeRehber
eski beyaz triban 3 lerin 57 kadrosu 185 boyum icin uygunmudur acaba?

Selamlar Herkese,
Bende ilk bisikletim olarak Düz gidon B'twin triban 520 aldım. Fiyat performas açısında iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum.Sürüşü keyifli ve beklentilerimin üzerinde gerçekten. Tek olumsuz tarafı sanırım selesi, değiştirmeyi düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: bua
Aynen @Alizee uygundur tahminimce.

Ben 181 boyundayım kendime hep 57 kadro uyar diye düşünmüştüm -buradan bir dost 54 önermesine rağmen 57 ancak bulabilmiştim 2.el ve onu almıştım- ve 57 kadrolu bir triban edindim. Sonrasında bisikleti ve kendimin ona uygunluğunu tanımaya başladıkça bana büyük olduğunu anladım. 30km'den sonra omuzlarımda ve kürek kemiklerimde dayanılmaz ağrılar oluşuyordu. Ben de 3,5 cm'lik bir gidon boğazı edindim onu taktım ve şimdi öyle kullanıyorum cuk oldu yani :) Bence size 57 cm olacaktır; kullanım tarzınıza göre belki daha küçüğe ihtiyaç duyarsınız ama kesinlikle daha büyüğe ihtiyaç duymazsınız. En kötü 7-8 cm lik gidon boğazı ile işi çözersiniz.

@dogukana Hoşgeldiniizz. Vallahi dediğiniz gibi performans/fiyat oranı olarak ondan yüksek hiiç bulunumaz bence de. ama yol gidonlusu daha uygun bence tabii :) Her türlü doyurur o makine, güzellikler göresiniiz :)

• Beğen
Tepkiler: Alizee ve dogukana
@bua detayli ve bilgilendirici mesajin icin cok tesekkur ederim hocam eyvallah :)

Selamlar trıban 500 e, 25mm janta la beraber 28c lastik takan warmı arkadaşlar..
jant yamuldu değişmelik oldu,jantı 5mm daha kalınlaştırıp 28c lastık takıp bozuk yollarla
ikili mücadeleye girmek istiyorum...ne dersiniz..

Triban 3 te kompatentl ağırlıklarını bilen var mı

@CemBilgin Kadro 1900gr civarındayı, maşa 900 grammış, jantlar 2300 gramdı sanırım geriye kalanlar 5,8kg civarı falan sanırım -tabii sele borusu, sele, gidon ve gidon boğazı da var bunun içinde- :) sele borusunun da bi' hayli ağır olduğunu düşünüyorum

Bugün çok titiz kullanılmış bir Triban 3 aldım 800tl ye 1 yıllık henüz. Sanırım doğru kararı verdim o bütçeyle alınabilecek en iyi model olduğunu düşünüyorum. Umarım düşüncelerimde yanılmam. :)

Arkadaşlar triban 500 veya salcano XRS060 almayı düşünüyorum sizce hangisini seçmeliyim ilk bisikletim olacak başlangıç için triban a o kadar para verdiğime değer mi sizce

Salcanonun harç takımı Çin diye biliyorum triban 500 Polonya üretimi olduğu yazıyor çoğu firmanın çinde üretim yaptığını düşünürsek yalnız S Ve M boylar 26 jant birde öndeki küçük dişli dışında diğer dişlilerde çeyrek vites yok bildiğim kadarıyla salcanoda var hangisini alırsan al ama önce denemeni tavsiye ederim saygılar

Triban 520 icin Road.cc'de söyle bir bilgiye rastladim, dogrulugunu teyit edebilecek bir üstad var midir? 11-32 kaset takilabilir mi bu sisteme?

upload_2016-5-8_22-31-25.png

Hocam ilk bisikletimi alıcam triban 500 almayı düşünüyorum Antalya bölgesinde 2. El bildiginiz güzel tribanlar varsa önerirseniz sevinirim.

Bende yeni öğrendim ön aktarımı zincire değmesin diye ikinci dişçiye geçmeden bir ortaya alınması diyebilirim üstad arkadaşlar daha iyi açıklayabilir belkide

Geri