Merhaba arkadaslar.yaklasik 2 senedir yol bisikleti kullaniyorum.malumunuz giris düzeyinde olan triban 300 sahibiyim ancak daha ust bir bisiklete gecmek istiyorum.önerileriniz benim icin onemli.tesekkur ederim.
@neng
Bisiklet kullanmaya baslarken triban 300 ile hep devam ederim diye düsünüyordum.bambaska bir dunyaymis megerse.eskiden gezi ve sehir ici ulasim araci olarak kullanmaktaydim ama artik performans odakli uzun mesafeler isin icine girdi.bu bisiklette acikcasi beni tatmin etmiyor ve cok hantal kaliyor
@ilker
Tesekkur ederim.Alur 700 u daha once incelemistim decathlonda ama aliminyum bir kadro icin fiyat fazla geldi bana.ancak goruntu itibariyle cok hos bir bisiklet.size keyifli surusler dilerim.
Bende yeni yeni merak saldım bu bisiklet sporuna üniversite-ev arası bisiklet ile gitmek istiyorum triban 300' ünde sağda solda olumlu yorumlarını görünce satın alma hevesi oluştu fakat ne triban 300 ün ne de bi üst modelinin üretimi şuan mevcut değil o yüzden 2. Ele yönelmek istedim siz satıyormusunuz ya da satan birini tanıyor musunuz ?
Ya arkadaşlar bu patlak işine çözümünüz var mı? Bir ayda beş kere lastik patlar mı? Dış lastik continental ultra sport almıştım idareten ama bana mantıklı gelmiyor bu kadar fazla patlaması. İdareten olsa da sonuçta o kadar kötü bir lastik değil. Şanssızlık mı ne bilmiyorum ama daha önce on liralık lastiklerde bile ben böylesi bir durum yaşamadım. Hava basıncını da ayarlamama rağmen oluyor tüm bunlar.
@quzilqurt
aslında birazda sanş 5 ay hiç batlamadı yoğun sürüş. geçen sene almıştım triban 300 gerçi hala patlamadı arasıra sürüyorum son 7 ay.
yani bir yıla yakın oldu çözemedim bende her çıkısımda patlayacak diyorum patlamıyor)
@cemekan gerçekten artık bıkkınlık oldu bende bu durum ama çözüm de bulamıyorum. Kısa vadede tutup yeni iç-dış lastik alamam da. O zaman kaderime mahkum burada sızlanmaya devam edeceğim
Arkadaşlar bir sorum olacaktı. Şimdi bu eski soralı ve karbon maşalı Triban 5 ten buldum bir tane sıfır ve gıybeti inanılmaz uygun fakat s kadro. Benim kendi Triban 500 üm l kadro. Sorum şu ki bu iki bisikletin maşaları aynı ölçüde mi oluyor? Ayrıca aynakol, zincir ve vites sistemi s kadrodan çıkartılıp l kadroya aktarılabilir mi? mesela s kadroda da l kadroda da aynı maşa ölçüsü mü kullanılıyor?