Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

@Justice For All 3lü aynakol yokuşta işine yarıyacak. Yokuşu daha rahat çıkmanı sağlıyacak. Birde dikkat edersen öne ve arkaya sele takmak için vida delikleri açılmış yriban 520 de.Çamurluk içinde vidalama yerleri hazır. Yani bisikleti tur bisikletine çevirip yük taşıdığını düşün. Tabiki ağırlığın artmasından pedal ağırlaşacak yokuş performansın iyice düşecek. İşte burada o 3. Ufak dişli iş görecek. Dezavantajı ağırlığı arttırması. Yarışta 3lü kullanan görmedim. Bunun yerine ona yakın 34 disli bulunan aynakol kullanılıyor. Tabi benzer pedal basma kuvveti sağlamak için arkaya da 30-32 diş bulunan ruble takılıyor. 3lü aynakolda sanırım uzun arka vites attırıcı olurken 2lide kısa bacaklı vites attırıcılar görüyorum. (Yanlışsam lütfen düzeltiniz) buda zincirin kısalması bacağın kısalması ağırlık azaltabilir.Bu benim yorumum. Gene bacağın kısalması belki hızlı arka vitrs geçişi sağlaya bilir. Buda uorum. Sonuçta bir yay var ve kolu çek bırak yapacak. Belki serilikte sağlıyor olabilir. Bunuda bilmiyorum. Yorum yapıyorum sadece.Uzun lafın kısası 2li aynakol yarış ruhuna daha yakın. Kendine ve bacağına güvenenler için. Diğeri çok yönlü kullanım sağlıyor gibi... Yazdıklarımda yanlış varsa düzeltilir işallah.

• Beğen
Tepkiler: Groims ve E2NT
Scudo
@Deniz Duman 2'li aynakolda da uzun bacak arka aktarıcı var benim bisikletim 50-34 aynakol 11-32 ruble mevcut Tiagra uzun bacak arka aktarıcı mevcut.:)

• Beğen
Tepkiler: Deniz Duman
Merhabalar . Triban 520 yol bisikleti almak istiyorum . 1900 civarı fiyatı olandan . Yanlış anlşılmasın bi çeşit daha 520 var karşmasın diye dedim. Neyse. Acaba önerir misiniz?

Triban 3 un donanimi nedir acaba ? Sitesinde artik satilmiyorda

@Tuguj (link)

Tüm herşey yazıyor burada ya kimseye kızmak hakkım değil ama kusura bakmayın google denen engin bir deniz var önünüzde zahmet olmazsa bir araştırıverin. Bizim zamanımızda ansiklopedi vardı internet yoktu gençler.

• Beğen
Tepkiler: Alizee
Ben uretmden kalkti diye sordum hani bide neden turkiyede triban renkleri farkli ?(link)
Burda bence dahanhos olmus

• Beğen
Tepkiler: nurettincerek
@Tuguj Renkler farklı değil modeller farklı Triban 500 Türkiye deki Triban 500 SE diğeri.

Turkiyeye boyle model gwlme sansi varmi peki ?

@Tuguj Bu sene o modelleri mağazalarımıza getirtmeyi düşünmüyorum.:):):) Ben sorduğunuz sorunun ne yazık ki muhattabı değilim. Herhangi bir Decathlon mağazasını arayıp danışabilirsiniz ama sağlıklı bir cevap alacağınızı sanmam.

@trainspotting35

Bakın hep bu gibi tepkilerle karşılaşıyorum. Araştırmadığımızı nerden biliyosun. 1 aydır günde en az 3 kere tekrar tekrar sitelere girip bakıyorum. Şuda var bisikletin satıldığı sitede "bu bisikletin şu özelliği var bıda var" diyor ama ben "1 aydır vs kullanıyorum şu şöyle olsaydı bu böyle olsaydı daha iyi olurdu" yada "eksikleri şunlardır" şeklinde yazmıyo. Biz demekki deneyim sahibi olarak sizi görüyor ki sizden yorum bekliyoruz. Lütfen!

@Mustafe Triban 3 un donanimi nedir acaba ? Kırmızı ile yazdığım bölüm arkadaşın sorusu ve yazdığım cevapta arkadaşın sorusuna karşılık olarak yazmış olduğum cevap bunda yanlış birşey göremiyorum. Arkadaş bu bisikletten kullanan arkadaşlar memnun mu diye bir soru sorsaydı kullanmadığım için cevap yazmazdım.

@trainspotting35

Kusura bakmayın . Yanlış anlamışım. Bazı insanlara baya sinirlendim . :tskler:

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Ama benmi goremiyorum bilmiyorum ama orda verdiginiz linkde donanimi yazmiyor ama arastirmaya devam

@Tuguj Telefondan baktığınız için olabilir.

Ben yeni başlayacpım ama triban500 ile 520 arasında kararsız kaldım 520 ye param yetmiyor zaten onun için ikinci elini düşünücem sizce hangisini alıyım?

decathlon'da inceledigim kadariyla triban500,triban300 ile ayni komponentlere sahip.Sadece boyamasi farkli.Ancak 520'de vites olarak sora kullanilmis ayrica kadro boru hatlarinin da yuvarlak degil dik kesim olmasindan dolayi 520 daha cok hosuma gidiyor.
Bence 520 daha iyi ancak eger param sifir 500'e yetiyorsa ve daha da biriktiremeyeceksem ben 500'u alirdim.2.elin bazi sikintilari olabilir

• Beğen
Tepkiler: fethiyeli2773
arkadaşlar triban 520 nin fiyatı 1920 lira. O fiyata o ağırlığı biraz fazla değil midir? 10.9 kg yazıyor kendi sitesinden. Çok hoşuma gitti şekli şemali de yani salcanonun giriş seviyesi bin liralık yol bisikletiyle aynı ağırlıkta onu anlayamadım

@Auron Sanchez 520 ile yol bisikleti keyfi almak zor. Açıları ve iri kadrosu daha çok Dropbarlı şehir bisikleti havasında. 500 modeli daha çok keyif verecektir emin olun

• Beğen
Tepkiler: bua
Geri