Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

Scudo
@Saru hangileri lazımsa söyleyin yazayım hocam.

Arkadaşlar triban 540'ıma kavuştum :) bisiklet beklediğimden biraz ağır ama gidişi gayet güzel. Çok fazla deneme fırsatım olmadı, akşam küçük bir tura çıkınca daha da netleşecek bakalım.

@kapluj Ben 6'1 im ve L kadro aldım, Xl bence büyük gelir kesinlikle.

• Beğen
Tepkiler: kapluj
@burak wsnj hocam boyu güzel göründü bana ama normal pedalla kullanırken ayağım ön tekere çarpıyor sürekli, ayaklarımın 45 numara olmasıyla mı yoksa bisikletin küçük olmasıyla mı alakalı çözemedim :D
bu arada hayırlı olsun, güle güle kullanın yeni bisikletinizi:hrkbuya:

• Beğen
Tepkiler: burak wsnj
Fakir ama gururlu gencin yükselişi:)

Yükseltmeler;

• Brooks Cambium C17 sele
  • Giant PA-2 30mm profilli aero jant
  • Shimano R540 pedal
Bekleyen Yükseltmeler;
  • Karbon sele borusu
  • Karbon gidon

btwin * pa-2.jpeg

• Beğen
Tepkiler: erhan erhan
@4tech

Hocam hepsinden 2 tane bulursan diğeri için de bana haber ver :D

Ben de dün aldım bisikletimi, ilkin jantları değiştirerek başladım. (eski jantları hasarlı olduğundan bir takım Shimano R500 sipariş ettim).
IMG_2996.JPG

• Beğen
Tepkiler: onryygn
@Prometheus Hocam Giant PA-2 sıfır kolay bulunmuyor. Bu jant Giant propel adnvanced 2 üzerinde geliyor. Fakat alanlar karbon jant almayı tercih ediyorlar genellikle. Bu nedenle hiç kullanılmamış veya çok az kullanılmış bulmak mümkün internette. Shimano R500 den daha iyidir.

@4tech ben jantı aldım artık hocam, o bana yetecek muhtemelen. Ancak özellikle karbon maşa bulsam uyguna tadından yenmez :)

Arkadaslar Selamlar, triban 3 sele çapı 29.8 yazıyor değiştirmem gerek adaptör kullanmak istemiyorum fakat hiç bir yerde o çapta bulamadım. Var mı bir önerisi olan

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar 63 kadro triban 300 satıyorum ilgilenen bana ulassin

Hasarlı jantlarımdan çıkan hasarsız jant göbeklerim var. Shimano aldığım için bunlar artık gereksiz oldu bana. Satılır mı, satılırsa ne kadar eder fikri olan var mı? :)

Arkadaşlar merhaba memleketteyim yengeme düşük bütçeli bir kadro çantası yaptıracağım bikepacking olayına giriş yapabilmek için. M beden Triban 500 kullanıcılarından(300 de olur sanırım) biri kadronun ölçülerini atabilir mi?

@cycling33
valla 58 kadronun bile al-satı zor oluyor.allah kolaylık versin

sa arkadaşlar,

Benim triban 520 de giderken çıt çıt (çat çat değil) ses geliyor.Artık gidondan mı geliyor gidon bandından mı geliyor yoksa sti kollardan mı geliyor yoksa bisiklete taktığım km sayacının kablosundan mı geliyor ya da başka bir yerden mi geliyor bir türlü çözemedim.Hatta bisikleti gidondan tutup ön tekerini kaldırıp yere vurdurunca da bazen geliyor ses.Ama nerden geldiğini çözemedim bir türlü.Bazen de sprint atarken daha seri çıt çıt sesi geliyor.Tamam belki çok önemli bir sorun değil ama işte bazen giderken sinir ediyor beni yolda.Aynı problemi yaşayan var mı acaba? Bir de benim arka aktarıcı 3, vitesten 4 e geçmek istediğimde 5 veya 6 ya atlıyor.Aynı atlama sti koldan da oluyor.Vites ayarları ile uğraştım ama halledemedim.Aynı sorunu yaşayan oldu mu?Son olarak bu triban 520 lerin ön ve arka jant ağırlığını bilen var mı arkadaşlar?

@soner canlıHocam o ses pedallardan geliyordu benim bisiklette. Pedalları çıkarıp gresle yağlayıp geri takın ses gidecektir diye düşünüyorum.
Vites ayarı için YouTube videoları izlerseniz iyi olur, bakıp yaparsınız.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: soner canlı
yok hocam pedaldan gelen sesi bilirim dağ bisikletimde az uğraşmadım.Bu ses düşük desibelli çıt diye bir ses.Pedal çevirmediğim zaman da geliyor özellikle titreşimli bozuk yollarda.

Geri