Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

Sele ve bağlantı yerleri kaynaklı olabilir mi?
Bu konuyla ilgili bir bir konu vardı çıt sesi diye aratırsanız bulursunuz , orada birkaç farklı yerden bahsediliyor.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
bisikletin üzerinde değilken ön tekeri gidondan tutup kaldırıp bırakınca da bazen geliyor ses.O yüzden seleye ihtimal vermedim. işte gidondan bir yerden geliyor ama çıkaramadım bir türlü.Sanki gidon bandı çıtırdıyor gibime geliyor ama olabilir mi öyle birşey acaba.
Bir de hocam youtubeden vites ayarına çok baktım ama benim vites sti koldan da 2-3 atıyor.Onunla ilgili birşey bulamadım.Gerçi bugün nasip olursa dechatlona uğrayacam ama yine de öğrenmek istiyorum acaba bunun sti kollarından da bir ayar yeri var mı diye?
tRİBANT 520 jant ağırlıkları sorumun da kaynamasını istemem bu arada :)

merhaba memleketteyim yengeme düşük bütçeli bir kadro çantası yaptıracağım bikepacking olayına giriş yapabilmek için. M beden Triban 500 kullanıcılarından(300 de olur sanırım) biri kadronun üçgen kısmının ölçülerini atabilir mi?

Arkadaşlar burada Triban 540 kullanıcıları var mı ? Nasıl bilirsiniz ?

@Meza

Güzel ama o para çok. Mosso 4500 ₺ye full karbon full 105 5800 bisiklet satıyor..

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

@Meza

Evet 5800

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

@Meza
Ben yeni edindim. Lastikler hariç gayet memnunum, ancak son zamanda 500 tl zam geldi ve fiyatı 3700tl'ye yükselince cazibesini yitirdi bence. Daha uygun fiyata giant contend sl 2 alınabilir.

• Beğen
Tepkiler: Decsan
@onryygn
Onur ne yaptın bu konuyu?

Vites ayarındaki sorun için bayramdan önce dechatlona bırakmıştım bisikleti.Sorun kolda dediler yeni kol takmışlar hafta sonugidip alacam inşaallah.Daha önce de arka jantta problem olmuştu onu da değiştirmişlerdi.Biraz geç oluyor ama decathlon servisinden gayet memnunum arkadaşlar.Herhangi bir ücret ödemeden 2 sorunumu da hallettiler.

@soner canlı Fatura ibrazı istiyorlar mı? Ben ikinci el aldığım için faturam yok. Seri numarası üzerinden takip edebiliyorlar mı garanti süresini?

DECAHTLON KARTIMDAN BAKIYORLAR HOCAM. BEN CEP TELEFONUMDAN DECHATLON UYGULAMASINDAN DECHATLON KARTI BÖLÜMÜNDEN SATIN ALIMLARIMI GÖSTERİYORUM.ORDAN TARİHİNE BAKIYOR ELEMAN O KADAR.

Bisikletin garanti süresi dolmadıysa bisikleti aldığınız kişiden ricada bulunabilirsiniz.Ya da dechatlona gidip sorun faturamı kaybettim diye.Belki seri numarasından da bakıyorlardır hocam.

@soner canlı eyvallah teşekkür ederim. Ben 3. sahibiyim, fatura işi zor ama bir aksilik olursa gider sorarım Decathlon'a. Şimdilik sorun yok.

Merhaba, bir süredir forumu takip edip yol bisikleti seçmek için fikir edinmeye çalışıyorum. Gaziantep'te oturuyorum ve burada Dechatlon yok. Önce Triban 520 almaya karar vermiştim, daha sonra 540 daha çok hoşuma gitmeye başladı. İki adet sorum var, yardımcı olursanız çok sevinirim;

1) Dechatlon bulunmayan bir ilde B'twin bisiklet almak mantıklı mı? Sonuçta servis hizmetinden faydalanamayacağım. Bu konuda fikirleriniz nedir?

2) Seri sonu indirimi gibi bir indirimle Triban 540 modeli 3000 lira veya altına düşer mi?

@K-Pax 1 numaralı soru için yanıtım: evet mantıklı.

2 yıl sonra üzerindeki parçalar garanti dışı kaldığında zaten Decathlon'a yakın olmanın önemi kalmayacak. Şu an yakın olman, garanti süresinde parçalarda bir sorun olduğunda gidip birebir muhattap bulman açısından iyi ama uzaktan da parçaları senden isteyerek kontrol edebilirler, sadece maliyetli olur. Bunun dışında bende garanti süresi çoktan bitmiş bir Triban 3 var. Decathlon'a 4 km uzakta olsam bile ufak tefek şeyleri kendim yapmaya çalışıyorum, zorlanırsam da kendi bisikletçime gidiyorum.

@K-Pax ben decathlon olmayan bir şehirde triban kullanıyorum. Biraz eliniz böyle şeylere yatkınsa sıkıntı olmuyor. Ben 10 aydır kullanıyorum. Bu zamana kadar sadece 1 kez jantların akorunu düzelttirmek için bisikletçiye gittim.

• Beğen
Tepkiler: K-Pax
Ben triban alalı 6 ay oldu, bir kere gitmedim. Bisikleti ilk yaparken yaptıkları ayarlar gerçekten kötüydü. Kendiniz yapabiliyorsanız, hiç gitmeyin ayar için zaman kaybı bence. Anca kadro çatlarsa giderim .

• Beğen
Tepkiler: K-Pax
Geri