Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

Scudo
@mehmetyazici çok yakışıklı hayırlı olsun kadro boyunuz nedir acaba

• Beğen
Tepkiler: mehmetyazici
@mehmetyazici Çok hoş bir bisiklet bu. Gravel için uygun lastik genişliği de var. Güle güle kullanın.
Evet sarı yanak 33’lük düşünüyorum forumda takan arkadaşlar var güzel duruyor. Allah herkese hayırlı pedallamalar nasip etsin.

Evet ben yine acemilik yaptım. Ön tekeri mazgala kaptırdım. Düştüm ama yavaş olduğum için yara almadım. Benim triban 500 ise akord ayarı bozuldu. İlk zamanlar küçük bir s çizerken şimdi bir "tık tık" sesiyle artmaya başladı. İzmir de yaşıyorum şu ana kadar 900km yol aldım. Hem bunu düzeltmek hem de genel bakımını yaptırayım diyorum. Decathlona mı götüreyim yoksa parkur bisiklete mi ne dersiniz İzmirliler?

Evet ben yine acemilik yaptım. Ön tekeri mazgala kaptırdım. Düştüm ama yavaş olduğum için yara almadım. Benim triban 500 ise akord ayarı bozuldu. İlk zamanlar küçük bir s çizerken şimdi bir "tık tık" sesiyle artmaya başladı. İzmir de yaşıyorum şu ana kadar 900km yol aldım. Hem bunu düzeltmek hem de genel bakımını yaptırayım diyorum. Decathlona mı götüreyim yoksa parkur bisiklete mi ne dersiniz İzmirliler?
geçmiş olsun öncelikle,
Decathlon optimum atölyesi daha elverişli orası hakkında bilgim/duyumum yok ama parkura götürürseniz sıkıntı yaşamazsınız diye düşünuyorum.
@mehmetyazici güle güle kazasız belasız mehmet bey

• Beğen
Tepkiler: dirdom
geçmiş olsun öncelikle,
Decathlon optimum atölyesi daha elverişli orası hakkında bilgim/duyumum yok ama parkura götürürseniz sıkıntı yaşamazsınız diye düşünuyorum.
@mehmetyazici güle güle kazasız belasız mehmet bey
Teşekkür ederim, bilmukabele

• Beğen
Tepkiler: erman35
Merhaba arkadaşlar
2017 model triban 520 arayışındayım. 2000 tl ye bir satıcıda buldum ancak bisikletin şöyle bir problemi olduğunu söylüyor. Bisiklet gidilen vites ile göstergedeki vites aynı olmuyormuş. Atıyorum 2. viteste yol alırken gösterge 3. vitesi gösteriyormuş. Nedir ne değildir öneriniz ne olur.

Elimdeki triban 500 ü satmaya karar verdim piyasası nedir bilen varmı bisiklette sadece şu kusur varIMG_20201015_173204.jpg

• Beğen
Tepkiler: onatt
Öncelikle hayırlı olsun. model nedir üstad? Fiyat ne düşünüyorsunuz?
Merhaba arkadaşlar
2017 model triban 520 arayışındayım. 2000 tl ye bir satıcıda buldum ancak bisikletin şöyle bir problemi olduğunu söylüyor. Bisiklet gidilen vites ile göstergedeki vites aynı olmuyormuş. Atıyorum 2. viteste yol alırken gösterge 3. vitesi gösteriyormuş. Nedir ne değildir öneriniz ne olur.
Bisiklet umduğumuzdan kötü çıktı. Yeni ufuklara yelken açtık :)

• Beğen
Tepkiler: Kaan.Özçelik
@onatt hocam mersinde satıcılar 2400e koyunca şaşırdım bende zaten fazla km yapmadım 2016 model olunca uygun olsun diyerek 2000e koydum yeni akort ayarı yaptırdım bisiklet toplam 1700 km görmüş oldu ilk akorduda benden :D

• Beğen
Tepkiler: onatt
@onatt hocam mersinde satıcılar 2400e koyunca şaşırdım bende zaten fazla km yapmadım 2016 model olunca uygun olsun diyerek 2000e koydum yeni akort ayarı yaptırdım bisiklet toplam 1700 km görmüş oldu ilk akorduda benden :D
Yuh ya stok Triban 500e 2400 nedir?? Şahsen max 2000 derim 500e ki bende Shimano R500 jantlı 520 var 2700 istiyorum. İkinci el piyasası araba piyasasına dönecek bu gidişle. 3400e sıfır Triban RC120 disk versiyonu varken o fiyatlar hayalden başka birşey değil.

Teşekkür ederim boyum 1.70 önceki tribanlar gibi M aldım
Öncelikle herkese merhabalar, katlanır bisikletle 1 yıllık bir başlangıç yaptıktan sonra şimdi yol bisikleti almayı düşünüyorum, hem bu tarza yeni başlangıç yapacağımdan dolayı hem de f/p olarak bakılınca rc 500 mantıklı geldi. Sadece asfaltta değil, stabilize yollarda da gezinmek gibi düşüncem var, bu konuda da gayet uygun görünüyor bu bisiklet. Benim boyum da 1.69, decathlonun sitesinde uygun olanın S beden olduğu görünüyor fakat yaklaşık boylarımız yakınken M beden seçmişsiniz. Bu beden seçmekteki düşünceniz nedir? Benim için hangisini tavsiye edersiniz ? Performans odaklı sürüşlerimin pek olacağını düşünmüyorum çünkü fiziksel olarak da oldukça amatörüm bisiklet konusunda, genellikle gezi amaçlı kullanmayı planlıyorum. Hem bisiklet konusunda hem de kadro boyu konusunda tecrübeli arkadaşlar olarak yardımlarınızı bekliyorum.

@KeremOktay aynen doğru. Bakımlı , sıfıra yakın jant , sıfır sele triban 500 ümü 1,5 ay önce 2000₺ ye sattım. 2400 gibi rakamlar afaki.

Öncelikle herkese merhabalar, katlanır bisikletle 1 yıllık bir başlangıç yaptıktan sonra şimdi yol bisikleti almayı düşünüyorum, hem bu tarza yeni başlangıç yapacağımdan dolayı hem de f/p olarak bakılınca rc 500 mantıklı geldi. Sadece asfaltta değil, stabilize yollarda da gezinmek gibi düşüncem var, bu konuda da gayet uygun görünüyor bu bisiklet. Benim boyum da 1.69, decathlonun sitesinde uygun olanın S beden olduğu görünüyor fakat yaklaşık boylarımız yakınken M beden seçmişsiniz. Bu beden seçmekteki düşünceniz nedir? Benim için hangisini tavsiye edersiniz ? Performans odaklı sürüşlerimin pek olacağını düşünmüyorum çünkü fiziksel olarak da oldukça amatörüm bisiklet konusunda, genellikle gezi amaçlı kullanmayı planlıyorum. Hem bisiklet konusunda hem de kadro boyu konusunda tecrübeli arkadaşlar olarak yardımlarınızı bekliyorum.
Aslında sorunuzun yanıtı forumda “iki kadro arasında kalıyorum hangisini tercih etmeliyim”e cevap olacak bir çok konu var. Mesela Decathlonda da şu şekilde bir açıklama geçer “Bisiklet boyunun seçimi hem kullanıcının boyuna hem de vücut yapısına bağlıdır (bacakların uzunluğu ve kolların genişliği). 2 boy arasında kalırsanız küçük bisiklet daha sportif, büyük bisiklet ise sürüş sırasında daha rahat olacaktır.” açıkçası ben Triban’ın tüm serilerinde M boy tercih ettim ve özellikle uzun yolda sürüşlerimde rahattım boyunu aynı olsa bile bacak iç boyu kollar vb. farklı fiziksel özellikler aynı boyda olunmasına rağmen kadro boyları kişiye göre değişecektir.

Arkadaslar merhaba. 2. el, iyi durumda, M veya L boy, Triban 540 veya 520 arayisindayim. Istanbul'dayim. Aranizda satmayi dusunen varsa lutfen mesaj atsin. Tesekkurler.

Son düzenleme:
Yuh ya stok Triban 500e 2400 nedir?? Şahsen max 2000 derim 500e ki bende Shimano R500 jantlı 520 var 2700 istiyorum. İkinci el piyasası araba piyasasına dönecek bu gidişle. 3400e sıfır Triban RC120 disk versiyonu varken o fiyatlar hayalden başka birşey değil.
Fiyatlar değişti maalesef!! bu fiyatlarla satışlar ne olur zaman gösterecek!!
Triban RC 500 > 6.000 TL
Triban RC 120 > 4.400 TL
Triban RC 100 > 2.600 TL
(link)

İyi günler herkese. Triban 100 kullanıcılarına bir sorum olacaktı. Gidonun ve gidon boğazının bağlantı nokası 31.8 mi yoksa 25.4 mü? Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Geri