Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

Üzerindeki 622x15 janta 700x38 lastiğin de mi olabileceğini düşünüyorsunuz?

Scudo
Ben aslında fotograflardan lastiğin kadroya ya da frene sürtüp sürtmeyeceğini sorduğunuzu düşünmüştüm. Yazılarınızı da ona göre dikkat etmeden okumuşum. (link) konuyla ilgili bir başlık buldum birileri 32c ile kullanıldığını söylüyor heralde 35c'de problem çıkarmaz. (link) da birileri kullanıp vlog'unda paylaşmış. Yine de 38c nin uyabileceğini hala düşünmekteyim. Bir lastik jantın üzerinde şişik halde duruşunda bir problem göstermiyorsa basıncı ile janta zarar vermesi pek ihtimal dahilinde değil bana göre.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: mervan kızıl
Triban 500 buldum bi tane ikinci el.. Baya temiz görünüyor resimlerinden.. 2400 diyor fiyatına 2017 model.. Sizce eder mi bu fiyat.. Yanında birkaç parça ufak hediye de var

@tennozer 2017 de hatırlıyorum da fiyatı 2200 tl idi. Diğer ilanlarla karşılaştırıp siz karar verin.

Herşey o kadar pahalanmış durumdaki claris setli bisikletlere bakıyorum 4bine dayanıyor.. Açıkçası karar veremiyorum

Triban 500 buldum bi tane ikinci el.. Baya temiz görünüyor resimlerinden.. 2400 diyor fiyatına 2017 model.. Sizce eder mi bu fiyat.. Yanında birkaç parça ufak hediye de var
Komple Sora set varsa üzerinde fiyatı normal, sora set kendi başına 3.5k TL olmuş zaten. Masrafı yoksa, aldıktan sonra bakım yaptırıp kullanılır.

@Oğuz K. Bunlar sora set mi oluyor 2017 model siyah renk.. İlana 24 vites yazmış.. Acaba dedim yanlış mı yazdı.. Siz sora deyince.. Microshift aktarımı var

• Beğen
Tepkiler: ngc
@Oğuz K. Bunlar sora set mi oluyor 2017 model siyah renk.. İlana 24 vites yazmış.. Acaba dedim yanlış mı yazdı.. Siz sora deyince.. Microshift aktarımı var
Triban 500'lerde Shimano vites sistemleri yok. Microshift var. 520'lerde Sora sistem bulunuyor. Sanırım küçük bir karışıklık oldu.(2018 Triban 500 kullanıcısıyım)

• Beğen
Tepkiler: tennozer
Triban 500'e ikili Claris aynakol, ön aktarıcı ve vites kolları almayı düşünüyorum uyum problemi yaşar mıyım ?

@berke2002 Claris R2000 aynakol takacaksanız Hollowtech orta göbek de almanız lazım. BB-RS500 örneğin;

(link)

@berke2002 Takamazsınız orta göbekler aynı değil. Birisi kare mil uyumlu diğeri hollowtech. Yani 100tl civarında extra masrafınız olur. Zaten aktaıcı da değişecek kol da değişecek arada kaynar. Bisikletten çıkardıklarınızı da (satabilirseniz) satarsınız fark biraz kapanır.

• Beğen
Tepkiler: dgny.berke
merhaba,
triban 520 sahibiyim üzerinde olan rubleyi değiştireceğim.
ürünü internetten alacağım.
ruble değiştiren arkadaşlar nereden hangi modeli aldılar.
bunu alırsam sorun olur mu?
1618400248943.png

merhaba,
triban 520 sahibiyim üzerinde olan rubleyi değiştireceğim.
ürünü internetten alacağım.
ruble değiştiren arkadaşlar nereden hangi modeli aldılar.
bunu alırsam sorun olur mu?
261153 dosyayı görüntüle

Sizin bisikletin üstünde gelen arka aktarıcı Sora R3000 kısa bacak. Bu aktarıcının üst dişli limiti ise 32, yani bu rubleyi kullanabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: erman35
Sizin bisikletin üstünde gelen arka aktarıcı Sora R3000 kısa bacak. Bu aktarıcının üst dişli limiti ise 32, yani bu rubleyi kullanabilirsiniz.
teşekkür ederim,
Kullanım alanı: MTB, Trekking diyor acaba oldum sormak istedim.
başka yerde buna denk geldim kafam karıştı açıkcası.
1618401413720.png

@erman35 Kullanılır kullanılmasına ama Yol bisikletinde 32t dişli çok gerekli değil. 28t'nin yeter muhtemelen.

• Beğen
12-25den 11-32 ye geçmenin avantajları var yokuşlarda ama ara vites oranlarını kaybetmek can sıkıcı olabilir. Ben de Triban 520ye taktım bu şekilde, araları özlemiyor değilim bazen acaba 28 mi yapsaydım diye düşünmedim değil. 30/32 oranın feragat ettiğiniz şeye değip değmeyeceğine kendiniz karar vermeniz lazım.

Eve dönüşte ki yokuş zorlamaya başladı dizim ve belim ağrımaya başladı değiştirip öyle devam edeyim dedim gerçi 3 ay bir ara verdim bisiklet sürmeye bundan midir bilmiyorum.

@erman35 Şimdi baktım benim kaset de CS-HG400-9muş, uyumlu olarak çalışıyor bizim aktarıcılarla. Zincirin yenilenmesi gerekecek sadece.

• Beğen
Geri