Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

Scudo
Güle güle kullan öğeday kardeşim allah kaza bela vermesin hayırlı uğurlu olsun bisiklet tamda yerini buldu. O. Yüzden içim rahat. Güzel günlerde kullan inşaallah. Bu arada yol. Bisikletsiz napıcam bilmiyorum mtb yi mi satsaydım. Acaba. Belki ilerde yola dönerim. Kesin dönerim ya neyse sağlıcakla kal :)

• Beğen
Tepkiler: 0geday
teşekkür ederim abicim gözüm gibi bakıyorum daha üstüne binmedim bile o kadar bakıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: bayram37
@Osm-Boss
Ben bacak boyumu ölçtüm şu an ve 75 cm çıktı siz de ölçer misiniz? internette yaptığım hesaplara göre 48-51 arası bana uyuyor.Sportif kullanımda daha küçük tur trekking için daha büyük tercih edebilirsiniz diye yazılmış.

Ben 48 deneyip almak istiyorum , bodrum şubesinde varmış.Olmadı bir adet 48lik denerim her hangi bir 51likle falan kıyaslarım anlarız.
Çok aşırı farkedeceğini sanmıyorum. Bakalım kazasız belasız binip süreceğimiz günler dileğiyle

@Silmarillia
Decathlon da 2.el bisikletimi satılıyor :D

@-Ertuğrul
Teşekkürler bende ön farı söküp btwinin küçük ön farından taktım zaten :D

@İbrahim Yazıcıoğlu
Şanslıymışsınız, bu bisikletin yakında internet sitelerinden kalkacağını söylemişti yetkilileri. Kadro boyunuz kaç?
Hayırlı olsun kazasız pedallamalar dilerim.

Ben de R501'e geçtim bugün. Üst viteslerde rahatladı alet, yüksek viteslerde daha güzel akıyor, iyi bir fiyata yakalarsanız durmayın :D Yokuş denemesi yapamadım daha

@İbrahim Yazıcıoğlu Hayırlı olsun, o ön ve arka farları bana da vermişlerdi, arka far güzel, arkadaşa hdiye ettim onu ama ön farı attım garaja duruyor :D

@Murat Ceyhan benim iç bacak boyum 76 cm, Triban 3'ün 51 kadrosu güzel oldu ama ikinci el jant, teker vs. daha rahat bulabilmek için 54 aldım. Gidon boğazını kısaltmam gerekiyor onun dışında çok bir sıkıntı çekmedim. Yarış veya ciddi performans derdiniz yoksa 51 almanız daha doğru olur

@Murat Ceyhan

51 kadro ve aşağısı 27.5", 54 kadro ve yukarısı 28" jant kullanıyor

Arkadaşlar ben araştırdım 51 kadro ve altıda 26 jant var 27.5 değil

48 ve 51 kadrodaki lastikler 650c (571 mm) kullanılıyor.
27,5" lastikler 584 mm'dir. Hemen hemen yakın olsa da ikisi aynı değildir. 27,5" lastikler 650B olarakta geçer.

27,5" için (link)
650c için (link)

@mertgulkokan @Uğur S. 51 kadroda 650b yazıyordu diye hatırlıyorum lastik yanaklarında, demek 650c imiş. Ama 26 değildi, bisikleti aldıktan sonra dank etti kafama lastiklere bakmak o yüzden çok net hatırlıyorum. Sırf bu yüzden bisikleti değiştirip 54 kadro bisikletimi 3 hafta kadar geç teslim almıştım

26 değil evet. Ben eşime 48 kadro Triban 3 aldım. Lastiklerin 650c olduğundan kesinlikle eminim. Fakat 51 kadro lastiklerine hiç bakmadım. Decathlon'un yazdıklarına göre 51 kadroda 650c lastik olduğunu yazıyorum. Bilgiyi onlar bu şekilde vermişler.

Eğer siz 51 kadroda 650B gördüğünüze eminseniz o daha doğru olabilir.Ama dediğim gibi eminseniz... Web sitesi tasarlanırken yazım yanlışları yapılmış olabilir.

@Uğur S. 650b idi diye hatırlıyorum. 3 ay geçmiş üstünden, harfi net olarak hatırlamamakla birlikte 650x olduğundan eminim

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
Ben 51 kadro ve 54 kadronun birlikte çekilmiş resmini gördüm. Jantlar arasında ciddi bir boyut farkı var. Ayrıca geçenlerde satılık 51 kadro triban 3 sahibi ile yazıştım. Kendisi 51 kadroda 26 jant olduğunu ve 26 jAnt için türkiyede yol lastiği satılmadığını söyledi. Yurt dışından getirtmek zorunda olduğunu söyledi. Bunları bilerek almam gerektiğini söyledi

@Eren D. Çok teşekkür ederim , çok sağol.Evet ön far sanki motorsiklet fari gibi :D bende söktüm btwinin slikon led farından taktım şık durdu sele borusunada kırmızı yanan stoplarından taktım gayet güzel şuan :)

@Eren D.
Bu arada sizinde yeni jant setiniz hayırlı olsun güle güle kullanın kazasız belasız :)

• Beğen
Tepkiler: Eren D.
Beyler lastik dediginiz degistirilir sorun degil de jantlar 28inç degilse sıkıntı ya. Jantlari degiştirsek 28 jant taksak maşa küçük gelir mi ki?

Geri