Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

hala uygun fiyatlı bir triban 3 bulabilmiş değilim özellikle istanbul içi olursa sevinirim herkese iyi forumlar

Scudo
@Odabasi @allperkayali aralarında çok büyük farklar yok arkadaşlar, hangisi hoşunuza gidiyor, hangisini daha çok beğeniyorsanız onu alın. Ayrıca çevrenizde servisi olmasına da özen gösterin...

@taner07 hocam ben de antalyadayım btwin tarz olarak daha bir hoşuma gidiyor şu an. servis olarak antalyada yakında decathlon açılacak diyorlar. konu hakkında bilginiz var mı? ve siz nasıl edindiniz btwini kargo ile mi yoksa gidip elden alarak mı?

@supersonıc
Tesekkurler.yapi marketlerde bulunuyor, seffAf folyo dc-fix falan adi galiba ama her turlusu olur, ben en ucuzunu aldim.
Kart mart hicbir ise yaramiyor,her milimetresine dokunacak bisey lazim, o da elden baska bisey olmuyor,kadro borulari yuvarlak ,kart yuzeyi duz :)dedigin araba kaputunda olur, pisklet kadrosunda ise yaramaz. Fon makinesi vs tutacak kisinin de saatlerde yaninda durmazi gerekiyor, iyi bi kanka lazim :))

11 gibi kaldigim yerden devam ettigim kaplama sonunda bitti cok sukur,belim koptu ,parmaklarim sizliyor :))
Yeni rubleyi ve lastikleri eski triban3 e takip,islemi tamamliyorum,ve triban3 umu de satisa cikariyorum bu aksam insallah :)
ImageUploadedByTapatalk1433601134.162465.jpgImageUploadedByTapatalk1433601143.374398.jpg

@Odabasi Ben internetten kargo ile getirttim ama şimdi dediğiniz gibi 10 haziran'da açılacak burada da. Ama triban 3 olacağını sanmam zira stoklar tükendi.

@taner07 Decathlon vr salcano servis olarak aynı. İkiside servis olarak oldukça sıkıntılı. İstisnai durumlar dışında zaman, alaka ve teknik ustalık olarak yeterlilikleri tartışılır pozisyonda.. Bu markaları tercih edecek insanların özellikle teknik olarak bilgili olması gerekli bence..

@taner07 3 değil de 500 düşünüyorum 2015 model. triban 3 muadili olan. salcano aslında özellik olarak vs. baya yüksek ama kadrosudur diğer komponentleridir güven vermiyor pek. xrs040 kullanıcıları forumuna da bakıyorum da alan arkadaşlar gidon sele ve lastiklerden çok yakınıyor. onları değiştirmeye kalksak zaten 250-300 liraya yakın masraf çıkıyor. btwinin servisi ile salcanonun servisini de karşılaştırınca sırf shimano sora sistem için onu alasım gelmiyor. hiç olmazsa keyifle zevk alarak sürerim zamanı gelince değişime giderim bisiklette. zaten yeni kullanıcı olduğum için farklarını anlayabileceğimi bile pek düşünmüyorum.:)
edit: servisin yeteneğinden ziyade güleryüz de önemli gördüğüm kadarıyla salcanonun o yönü biraz eksik. tabi ben sadece okuduklarıma göre konusuyorum

@lealtad

Zaten ayni seyleri soktum.
Seninkine ek olarak,Ayna kol,godon bogazi, ve arka alt demirlerde kAplandi,
Ve senin kaplaman zaten kargacik burgacik, balon olsa nolur, kirisiklik olsa nolur,hic belli olmaz.bende igne ucu kadar baloncuk olsa siritiyor, ya da kirisiklik goze carpiyor,sorun orda.

Triban 3 almak istiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir? Ve satan var mı şuan?..

Bir de bu servis olayı nasıl? İlgi, teknik destek olarak. Ve servis için decathlona mı gitmek gerekiyor. Ben Bursa'dayım. Servis için İstanbul'a mı gitmem gerekiyor mesela?..

@ihsnmr kadro da belirtsen daha iyi olur öncelikle. Ne konuda tavsiye istiyorsun. Bu giriş seviyesi bi f/p ürünü. O sebeple fazla bi detayı yok. Gidip kadro ölçüsü denemeni öneririm yahut Bursa 'da olanlar varsa onlara gidip bi bak ve dene bence.

• Beğen
Tepkiler: ihsnmr
hocam benim boyum 1.75. 2. el arıyorum ama genelde 57 kadro var ola ki aldım diyelim. sele kısaltsam bu kadro ile bisikleti kullanamaz mıyım?

@Alatay Alparslan kontrol etmen zorlaşır ve alçak sele borusu sorun yapar sağlık açısından. O sebeple 54 bakmaya devam etmelisin..

@ihsnmr 57 yada 60 kadro. İç bacak boyuyla alakalı bi durum. Lakin 60'a daha yakın sanki..

@lealtad Peki bu servisleri nasıl? Omur boyu garanti sgerçek mi yoksa.laf olsun diye mi? Bir de servis için mağazaya mi gitmek gerekecek?

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
Geri