Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

@0geday Patlak durumu ve yol utuşu nasıl Equinox'larla karşılaştırınca? Yama yapmaktan yıldım, 6 yamalı bir iç lastiğim bile var :D

Scudo
@Eren D.
Siz nerede sürüyorsunuz bisikleti :D

düzgün kullanınca yerdeki cisimler falan etki etmiyor fakat ben kaldırıma vurdum 2 kez 2 sindede acımadı jant kesti hemen :D

• Beğen
Tepkiler: bayram37
2 gün önce decathlon a gittim. Bisikletleri hiç iyi sunmuyorlar. Kiminin bedeni yok kimi denemeye kapalı. Hangisinin üzerinde hangi vites var anlayamadım bile.

Triban 5 üretimi durdu mu? Triban 500 olarak mı çıkıyor?

microshift sistemli var marmara forum decathlonda en son 1 adet 48 kadro triban 5 vardı karbon maşa sora sistem

@Silmarillia Yalova yoluna antrenmana çıkıyordum genelde, o yol çok pis, 2 patlaktan aşağı dönülmüyor :D Lasikler de geleni geçeni içine alıyor bıktım yemin ediyorum ya. Son zamanlarda iyice kıllık yapıp tekerden çıkmıyor, çıktımı girmiyor. Geçen hafta eve 1 km kala patladı inat ettim yama yapmadan gitmiycem diye. Tam 50 dakika uğraşmışım :D

@Eren D.

valla bende hutchinson eq. çok memnun değilim,yalova yolunda üstüste 2 kez patladı,sonra istanbul içi bi turda yine 2 kez patlattım.
ama bazılarında da hiç patlama olmuyor,gayet memnunlar.

Conti. gp4 season 25" kullanıyorum ben artık,yaklaşık 1000 km yaptım,banamısın demedi ,ön 105 arka 110 basıyorum,kilom 75

@Eren D.
Bende de hutchinson ama benim bir kere patladı oda dekatlonun dandin
K arka iç lastiği çukura girdi basınçla boom. Ama taşlı yoldan falan gidiyorum henüz patlamadı. Lastiğinizin basıncı tam mı sizin? Bu kadar patlaması bence anormal.

@Silmarillia Evet tam. Basınç falan ayırt etmiyor bendekiler, gümlüyor :D

@Sinan Ş Para ayarlayabilirsem ben de GP 4 seasonlara geçebilirim. Benim Equinox'lardan birinde çivi deliği var zaten yanakta eski bir iç lastikten parça kesip araya sıkıştırdım idareten kullanıyorum, değiştirmem lazım

@Eren D. Şans işi demek bu kesin lastik patlatırım dediğim yerde hiçbir şey olmadı :D Shwalbe lastikleri için çok iyi yorumlar var. Benim bisikletçi onu öneriyor. Birde çift katlı lastik varmış galiba. Ben hiç anlamıyorum lastikten ama bu dediğin lastik baya iyi diye duydum fiyatı da iyi :) Yurt dışı almak lazım.

@Silmarillia Schwalbe'nin Marathon serisi güzel lastik, tam bir tur lastiği. Patlamıyor ama çok ağır. Equinoxlar 250-300 gram arası bir ağırlığa sahip olması lazım, Marathon'lar 800 gram civarı bir ağırlığa sahip :D Performans arayana gelmez malesef ama ben performans yapmam, bana patlamayacak lastik lazım diyenlerin ilacı Schwalbe :)

@Eren D.

benimkindede bildiğin delik var,cam girmişti mızrak ucu gibi. İstersen 3x3cm deri parçaları gönderebilirim sana,delinmesi çok zor onun.Şimdilik idare eder
Eski deri Kataloglarından söktüm,foruma da yazmıştım beleş gönderirim diye kimse istememişti :)

@Sinan Ş Kestiğim parça idare ediyor beni şuan bir sıkıntısı yok yiende sağolun :) İstanbul taraflarına gelirsem alabilirim belki, gelirsem haber veririm :)

Selam beyler, daha bisikleti almadım ama parçalarını alıyorum öncelikle :D bana kask önerir misiniz, xiaomi yi camera'yı takabileceğim. Beni gerçekten koruyacak ve güzel görünen

ayrıca sunlara da tavsiye ihtiyacım var

eldiven
jelli ped
kıyafet
bisiklet gözlüğü

çok teşekkürler şimdiden, kalitelilerini söylerseniz sevinirim 1 kere alıp bir daha uğraşmamak istiyorum

Merhabalar,Triban 3deki Bildiğiniz gibi ön aktarıcı 2liye uyumlu fakat önde 3 dişli var.Bunu 3lü kabul eden bir aktarıcı ile değiştirebilirmiyiz? Değiştirebilirsek hangi aktarıcı uyumlu olur?

Selâmün aleyküm arkadaşlar ben 4-5 ay önce triban 3 aldım 57 kadro boyum 178 iç bacak uzunluğu 81cm fakat bir türlü boyun ve sırt ağrısın dan kurtulamadım havaların ısınmasıyla bir nebze hafifledi derken bu sefer de eğik pozisyonda sürdüğüm zaman bel ağrısı başladı bakalım kadro boyu hesaplanan site de özenle ölçüm leri yaptım fakat sele borusu merkezi yle gidon boğazı ölçüsü tutmuyor 4-5 cm kısa olması gerek bakalım ayarlı gidon boğaz ı sipariş verdim bu arada da şehir bisikleti geçmekte kararsız kaldım ikilemdeyim yaşım 38 galiba bu bisiklete uyum sağlayamadım kullanım alanım işten eve spor amaçlı ve haftasonları ufak şehir gezintisi çok isteyerek almış dım fakat bu ağrılar beni biraz yıldırdı şimdi sizden yardım istiyorum ayarlı gidon boğazı ve bir kaç ayarla daha rahat olurmu yada bunu yerine kendime şehir bisikleti tarzı bişeyimi alsam ?

@seref soylu verdiginiz rakamlar benimkiyle neredeyse birebir ayni. 179cm boy. 80cm ic bacak. 57 kadro triban3. Olagan olabilecek agrilar disinda gozle gorulur bir sorun yasamadim ama her vucut farkli tepki verebiliyor tabii.

Geri