Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

Scudo
@supersonıc yol bisikletleri için bütün bagajlar uymayabilir. Uysa bile kadro açıları yüzünden pedal çevirirken topuğunuz çantalara değecektir.

Yol bisikletleri için üretilen bagajlara bakmalısınız. En çok tutulan yol bagajı aşağıdakidir.

(link)

• Beğen
Tepkiler: supersonıc
@Alatay Alparslan 100 küsür kilo olsanız kilodan olabilir diyeceğim ama 84 kiloda sorun çıkaracağını sanmıyorum. Biraz şans işi sanırım. Ben 1.83 boyunda 94 kiloyum. Ekimde aldım bisikletimi, şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım.

@erencaner

arıyorum hocamda yok yani piyasada :D Stokları bekliycez mecbur aklım başka bi bisiklete kaymazsa triban alıcam

hocam decathlonun web sitesindeki kadrolar sık sık güncelleniyor mu. yeni takibe başladım da triban 3 için, boyum 190 en büyük 48 var

@egecankurter dün gece bende mesaj attım siteye şu cevap geldi
"Ürünler stoklarımızda bulunmamaktadır.Ürünlerimiz yurtdışından temin edildiğinden dolayı geliş tarihleri net olmamaktadır.Her hafta ve her ay stoklarımız güncellenmektedir.Ürünlerimiz tekrardan stoklarımıza geldiğinde sitemizden ve mağazamızdan takip edebilirsiniz."

iletişimden ne kadar cok mail atarsak stokları ona göre güncellerler :D Benim gibi bekleyenler mesaj atarsa sevinirim

aynen hocam ya ben de ankara mağazasını sıkıştırıyorum da biz yol bisikleti satmıyoruz diyip kurtuluyolar :D

siteye düşse siteden alcam bende :D

@egecankurter tmm sende haber ver :D bende 185im :D ikimize 60 lazım

Arkadaşlar daha önce de söylendi triban 3/300 artık gelmeyecek diye, resmi ağızdan duymanız kolay değil bütçeniz 900 lira civarındaysa ya 2. ele yönelin ya da salcano xrs040. Yoksa daha çok beklersiniz :)

@egecankurter Gerçi burada da 54 boy kalmış en fazla. 1050 lira uzun süredir burada. (link)

@egecankurter Yol bisikleti başka yok bu paralara :( Salcano'nun en düşük modelleri var galiba ama onlar da bir işe yaramaz diye duymuştum...

@andjustice4all benim boyum 188 60 kadro triban 3 almayı düşünüyorum ikinci el acaba küçük olur mu bana yardımcı olursanız çok sevinirim

@OzzMan bir tane buldum 500 istiyor ama jant ve lastikler birde pedalları yok az kullanılmış temize benziyor ama 500 edermi bilmiyorum

Triban 3/300 artık üretilmiyor arkadaşlar. O bisikletin eşdeğeri yeni sezonda Triban 500 (siyah-kırmızı renkli olan). Onun da fiyatı en son 1200 TL'ye düştü diye hatırlıyorum.

Geri