Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

@Sinan Ş karbon maşanın şaft borusu karbon mu alüminyum mu? Karbon ise farklı, alüminyum ise farklı çiçek alman gerekiyor.
Ayrıca söylemeden edemedim, maşa, gidon, sele borusu gibi sürüş esnasında kırılması durumunda ciddi sakatlıklar yaratabilecek parçaları alırken güvenilir, testler yapılmış ve paylaşılmış ürünleri tercih etmek gerekir diye düşünüyorum. Ben de aksesuarlarımı çin sitelerinden çok uygun fiyata alıyorum ama bu parçalar hayati önem taşıdığı için cesaret edemezdim. Bana göre çok fazla cesursunuz.
 
Scudo
@Sinan Ş Max hızınızı ölçtünüzmü maşayı takdırmadan veya bi hız denemesi yaptınızmı?

Ayrıca Triban500 le şuana kadar yapılmış max hız bilen varmı veya siz nekadar yaptınız beyler ben bugün oruçluyum diye fazla basamadım ama 72 bastım sonrasında pedal boşta dönüyor yada çok hızlı döndürmek gerekiyor. Ve hız yaparkende üstünden tutuyorum gidonun 70 e geldikten sonra aşağıdan tutp iyice eğilsem 75 e falan cıkabilirmiyim ?
 
Iyi günler fit300 almayi planliyorumda 21 vitesmis bu hızı çok etkilermi
 
@Tolga Günsezer

boru da karbon sanıyorum ama tam anlayamadım,2 farklı birleşen var içi dışı farklı görünüyor.Satıcıya sordum.
Güvenlik konusunda haklısınız,alırken o kadar çok önem vermemiştim açıkçası,deneyip göreceğiz sakin sakin sürüşlerde bi test edeyim,içim rahat etmezse çelik maşayı geri takarım.

@Uğur Recep AKGÜL
Furş/furç takımı diye geçiyor o kısmın tamamı,bahsettiğin o parça da starnut diye söyleniyor yabancı sitelerde.
tribanlardaki sistem yarı entegre galiba,teyit edebilecek varmı?
http://i2.wp.com/www.cyclingtr.com/wp-content/uploads/2011/12/fur_E700_lar1.jpg
 
@taner07 Valla yava§ olabilir ama bütün günlük enerjimi pedal çevirmeye verdim birde aravalar vardi tirstım siz kaç basiyorsunuz ?:kötü:
 
Boru alüminyum ise bunu
(link)
karbon ise bunu kullanmalısınız
(link)
 
  • Beğen
Tepkiler: Sinan Ş
Merhaba arkadaslar, ben Polonya'da yasiyorum ve bisiklet istegimi sonunda sizlerle ayni bisiklete binerek asmis oldum. cok mutluyum :) ellerinde yalnizca tek bir tane kalmis ve nasil olmussa 57 kadro gibi en cok kullanilan kadro, hemen yapistim :D yalniz cok ilginc hicbir garanti belgesi falan vermediler yalnizca fatura var elimde. neyse zaten suan cok mutluyum hic bunlari dusunecek durumda degilim :)))))WP_20150704_001.jpg
 
Tesekkurler :) ben kucuk bir sehirde yasiyorum, istanbul'dan buraya geldim ama hic sikayetci degilim. trafik gurultu kirlilik gereksiz bircok insani geride biraktigim icin mutluyum ama bir yandan da bazi seyleri ozluyorum. iki haftada bir Poznan Gdansk gibi yakin sehirlere ugruyorum bol bol insan gorup geri geliyorum :) herkesin kisisel tercihidir bazilari sever bazilari sevmez ama bu ulkeyi nasil yasanilmaz hale getirdik, buna cok uzuluyorum. umarim bir gun eski haline doner ve bende geri donerim.
 
Gözüme aydin 5 ayin sonunda katedilen onca km sonunda iftardan sonra ciktigim düzenli antremanimda arka lastigim sert bir cukurun sayesinde patlamis bulunmakta.nedenini bilmiyorum ama garip bir heyecan icerisindeyim :) :)
 
yılan ısırığı olmuş olabilir
 
  • Beğen
Tepkiler: sargon
tutar bence iç lastiğe bir bakmak lazım lastik havanızı kontrol ediyor musunuz?
 
@hufucu göstergeli pompam onun icin elimle bastirarak anlamaya calisiyorum oda cok saglikli olmuyor
 
Hava az olduğu zaman jant kenarı iç lastiği kesebiliyor.Pompanızın kutusunda yada aldığınız kapta maksimum basınç gösteriyor olması gerek
 
100psı yaziyor ama nekadar hava bastigimi bilemiyorum iste.
 
merhabalar arkadaşlar ben btwin ve mosso arasında kaldım tavsiyelerinizi alabilir miyim?hangisini almalıyım sizce?
 
pompanızla artık gücünüz yetmeyecek duruma gelene kadar basın eğer veri doğru ise yeterli olacaktır

@ferhat1809 Bütçeniz ve aradığınız donanım ne?
 
  • Beğen
Tepkiler: sargon
@hufucu tavsiyeniz icin tesekkur ederim :) sabah yamayi deneyecegim bakalim tutacakmi :)
 
Geri